Ερωτικές συναστρίες για όλα τα ζωδια ΦΕΒ 2016

filia-pneymatiki-anaptyksi

Ερωτικές συναστρίες για όλα τα ζωδια ΦΕΒ 2016

Ο Φεβρουάριος ξεκινάει με πολλές δυσκολίες στους περισσότερους τομείς. Οι μέρες μέχρι την πρώτη πανσέληνο του μήνα, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες σε θέματα διαζυγίων και απότομων χωρισμών. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια καρμικές σχέσεις και την ανάγκη σας πια για ολοκλήρωση.

Αναλυτικά:

ζωδια της Φωτιάς:

zodia-taro-45

ζωδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζωδια της Φωτιάς:

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες του μήνα Φεβρουαρίου, θα αισθανθείτε την ανάγκη να προβείτε σε κάθετες και άμεσες τροποποιήσεις, στην προσωπική σας ζωή, που δείχνει ότι έχει χάσει την πορεία της. Πολλές οι εντάσεις του προηγούμενου διαστήματος, που στο τώρα, δεν μπορείτε να αντέξετε και να υποστηρίξετε. Πάρτε τις αποφάσεις σας.

Τυχερή ημερομηνία: 12 Φεβρουαρίου

Sex Luck: 8/10

ζωδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζωδια της Γης:

Οι ευχές σας για πλήρη απομάκρυνση του άσχημου παρελθόντος σας, θα γίνουν πραγματικότητα μέσα στις πρώτες δύο εβδομάδες του Φεβρουαρίου. Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης προς όλα τα ζωδια της φωτιάς, θα ενισχύσουν σχέσεις που αξίζουν να προχωρήσουν, και θα θέσουν εμπόδια σε ότι δεν ευνοείται.

Τυχερή ημερομηνία: 11 Φεβρουαρίου

Sex Luck: 09/10

ζωδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζωδια του Αέρα

Πρέπει να τελειώσετε επιτέλους με τις αρνητικές μνήμες του παρελθόντος. Οι μέρες μέχρι τις 12/02-16, δίνουν τα εναύσματα για να ολοκληρωθούν πάθη και να ξεχαστούν…χωρίς να συνεχιστούν εμμονικά στο μέλλον. Αυτοί που είναι μόνοι θα έχουν τις ευκαιρίες για επαφές που θα δώσουν μεγάλους έρωτες.

Τυχερή ημερομηνία: 22 Φεβρουαρίου

Sex Luck: 07/10

ζωδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζωδια του Νερού

Πολλές οι υποχρεώσεις που έχετε βάλει στο κεφάλι σας, και αυτό σίγουρα σας δημιουργεί μια πολύ άσχημη διάθεση. Προσπαθήστε μέσα στον μήνα του Υδροχόου, να δείτε τι πραγματικά σας ευχαριστεί και εν τέλει σας ταιριάζει. Οι χωρισμένοι, την μέρα των Ερωτευμένων, θα μπορέσουν να συναντηθούν και να μιλήσουν για επανένωση.

Τυχερή ημερομηνία: 30 Φεβρουαρίου

Sex Luck: 10/10

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια της Γης:

ζωδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζωδια της Γης

Απολαύστε την εποχή που σας υποστηρίζει και αισθηματικά και οικονομικά. Όλα τα γήινα ζωδια, δίνουν την εύνοια τους στα ταίρια τους, και πλέον μπορούν να δρομολογήσουν δεσμεύσεις. Όσοι διατηρούν σχέση με χιλιομετρική απόσταση, πιθανόν να βρουν τις λύσεις για περισσότερη επαφή και συναισθηματική ασφάλεια.

Τυχερή ημερομηνία: 20 Φεβρουαρίου

Sex Luck: 09/10

 

ζωδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζωδια του Αέρα

Ο έρωτας κορυφώνεται και εσείς θα το απολαύσετε στο μέγιστο του. Πολλά αυτά που έχετε καταφέρει και έχετε πια ξεπεράσει. Οι μέρες γύρω στην νέα σελήνη του μήνα, θα φανερώσουν στους αδέσμευτους, νέα πρόσωπα που θα κάνουν την ιδιαίτερη προσπάθεια τους για να σας πλησιάσουν – γνωρίσουν περισσότερο.

Τυχερή ημερομηνία: 15 Φεβρουαρίου

Sex Luck: 08/10

ζωδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζωδια του Νερού

Μετρήστε περισσότερο τα λόγια σας, και μην αφήνετε υποψίες και υπονοούμενα σε ανθρώπου που ήδη έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για το άτομο σας. Πικρές οι αλήθειες και οι συζητήσεις, που θα αναβλύσουν από τους χωρισμένους – απόμακρους συντρόφους, μέσα στις πρώτες 2 εβδομάδες του Φεβρουαρίου.

Τυχερή ημερομηνία:

Sex Luck: 07/10

ζωδια του Αέρα:

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια του Αέρα σε ερωτική συναστρία με ζωδια του Αέρα

Η ποιότητα της ζωής που έχετε σαν συνδυασμός… είναι αξιοζήλευτη. Έχετε δώσει και οι δύο τον καλύτερο εαυτό σας, σε αυτήν την σχέση και αυτό είναι κάτι που το προσεχές Καλοκαίρι, θα αποδώσει ευκαιρίες για επίσημες δεσμεύσεις. Όσοι ήδη έχουν κάνει τα βήματα, μέσα στον Φεβρουάριο θα υπάρξει οικονομική ανάκαμψη, που θα ενισχύσει.

Τυχερή ημερομηνία: 10 Φεβρουαρίου

Sex Luck: 08/10

ζωδια του Αέρα σε ερωτική συναστρία με ζωδια του Νερού:

Τα παιχνίδια εξουσίας δεν είναι πια επιθυμητά. Οι μέρες μέσα στον Φεβρουάριο, θα φανερώσουν εκκρεμείς καταστάσεις από το παρελθόν που ακόμα είναι ενοχλητικές. Αν είστε καλά στην ερωτική σας σχέση – γάμο, μην κάνετε πειραματισμούς που πιθανόν να σας κοστίσουν. Η εποχή για τους ελεύθερους, προστάζει περισσότερες κοινωνικές συναναστροφές.

Τυχερή ημερομηνία: 08 Φεβρουαρίου

Sex Luck: 09/10

ζωδια του Νερού:

ζωδια της Νερού σε ερωτική συναστρία με ζωδια του Νερού :

Ένα πλήθος από αποκαλύψεις θα σας αλλάξουν τα δεδομένα. Αν τελικά το άτομο που υπάρχει στην αισθηματική σας ζωή, δεν συμπληρώνει τις προδιαγραφές σας, τότε καλύτερα αποχωρίστε άμεσα. Όλος ο μήνας του Φεβρουαρίου είναι στην διάθεση σας, για να ξεκαθαρίσετε το υγιές μονοπάτι που θέλετε να περπατήσετε…ίσως και μόνοι!

Τυχερή ημερομηνία: 05 Φεβρουαρίου

Sex Luck: 08/10