Ερωτικές συναστρίες για όλα τα ζώδια ΦΕΒ’17

imerisies-provlepseis-deytera-21-4

Ερωτικές συναστρίες για όλα τα ζώδια ΦΕΒ’17

Η εποχή αλλάζει και όλα τα ζώδια καλούνται να είναι σε μια αφύπνιση σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Ο καινούργιος μήνας, είναι φορτωμένος, με πολλά θετικά αστρολογικά γεγονότα, που θα ανοίξουν δρόμους και θα δώσουν ευκαιρίες.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους τους ζωδιακούς συνδυασμούς:

 

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Φωτιάς:
Δεν θα πρέπει πραγματικά να έχετε κανένα παράπονο από το σύμπαν. Με τον αρχηγό Άρη, μέσα στον οίκο του, μόνο επιτυχίες μπορούν να υπάρχουν. Οι σχέσεις που πέρασαν δυσκολίες τώρα, θα βρουν τον σωστό δρόμο προς την επόμενη στάση, που πιθανόν να είναι και μια επισημοποίηση – οικογένεια – γάμος. Τα οικονομικά στοιχεία, θα είναι και αυτά ένα υπέρ, σε σχετικές σας αποφάσεις.
Love status: ***

zodia-taro-45

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Γης:
Εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, είσαστε σε μια μόνιμη αντιπαλότητα που δεν έχει κάποια λογική βάση. Ίσως αυτό, να είναι και ένας δείκτης, διαφορετικότητας των προσωπικοτήτων των συντρόφων, αλλά σε παρατεταμένη περίοδο, πιθανόν και να προκαλέσει στα συναισθήματα…φθορές. Μέχρι την πανσέληνο του Φεβρουαρίου, θα το έχετε ξεπεράσει και θα… αναζητάτε δώρα και ευκαιρίες για περισσότερο δέσιμο στο μεταξύ σας.
Love status:**

Ερωτικές συναστρίες για όλα τα ζώδια ΦΕΒ’17

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα:
Φωτιά και αέρας, είναι ένας αξιοπερίεργος συνδυασμός, που δεν πάσχει ποτέ από βαρεμάρα και έλλειψη φαντασίας. Αυτό όμως θα πρέπει να παραμένει μέσα στην σχέση σας, και να μην καταναλώνεται εκτός. Κάποιοι, ίσως και μέσα από ερωτικό ενθουσιασμό, να θελήσουν να δεσμευτούν πιο επίσημα μέσα στον Φεβρουάριο. Το πιο σωστό χρονικό διάστημα είναι το Καλοκαίρι. Η απόφαση, θα πρέπει να έχει βάση και την καλή σας οικονομική κατάσταση.
Love status:**

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού:
Το έχετε φτάσει στο άλλο άκρο. Δεν υπάρχει πια συνεννόηση και καλή επικοινωνία. Αυτό είναι κάτι που ξεκινάει με την ανασφάλεια, της ‘υδάτινης πλευράς’ και πολλαπλασιάζεται παρορμητικά από την ΄πύρινη’. Αυτό μέσα στον Φεβρουάριο, θα καταλαγιάσει μέσα από ώριμη συζήτηση. Το καλό θα ήταν, σίγουρα να παρακάμψετε ιστορίες του παρελθόντος. Κάντε έκαστοι …..τις προτάσεις σας για το μέλλον.
Love status:***

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Γης:
Σε καμία των περιπτώσεων, ένα τόσο δυναμικό δίδυμο, δεν χρειάζεται τους τρίτους και την άποψη – βοήθεια τους. Με την εξαιρετική θέση της Αφροδίτης και του Ερμή, όλα θα μπουν στην θέση τους και ακόμη και οι τυχόν αντιπαλότητες και έριδες, θα απομακρυνθούν. Οι σχέσεις που τα συναισθήματα έχουν ωριμάσει αρκετά, και από τις δύο πλευρές, θα σκεφτούν μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, τον γάμο ή την συγκατοίκηση.
Love status:***

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα:
Η έλλειψη φυσικής επικοινωνίας και γενικότερα συναναστροφής, στο μεταξύ σας, έχει επιφέρει την αισθηματική απομάκρυνση. Αυτό μέσα στον ερχόμενο μήνα μπορεί και πρέπει να αλλάξει, με την κοινή δράση – πρωτοβουλία και των δύο πλευρών. Ίσως αυτό το κενό διάστημα να είναι και μια καλή αφορμή, για να διώξετε και τα άτομα που κατά καιρούς σας ενοχλούν, από το παρελθόν σας.
Love status:***

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού:
Μια άκρως γόνιμη σχέση, που μέχρι να λήξει ο Χειμώνας θα έχει πολλαπλασιάσει την δυναμική της. Το χρήμα θα έρθει και θα σας ξεκολλήσει από κάποιες στάσιμες σας καταστάσεις. Σε επόμενο τόνο, θα μπορέσετε να κάνετε και τα κοινά σας όνειρα, πραγματικότητα. Σχέσεις που έχουν αποδείξει το βάθος των συναισθημάτων τους, ίσως να προχωρήσουν και σε γάμο την Άνοιξη,
Love status:**

Ζώδια του Αέρα σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα:
Θυελλώδεις και ακατανόητες οι καταστάσεις, στο μεταξύ σας. Το προηγούμενο διάστημα, φτάσατε πολλές φορές στην απομάκρυνση – διάσταση. Ο καινούργιος μήνας, με τα θετικά αστρολογικά που φέρνει, θα μπορέσει να σας μονιάσει. Οι παλιές μνήμες και τα λάθη θα σβηστούν και οι καλές προτάσεις, θα πέσουν πάνω στο τραπέζι. Η ερχόμενη Πανσέληνος, θα σας φέρει κοντά σε μόνιμες λύσεις.
Love status:***

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Ζώδια του Αέρα σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού:
Πολλά τα εμπόδια που καταφέρατε και υπερπηδήσατε τον προηγούμενο μήνα. Ο Φεβρουάριος, σίγουρα μόνο καλά δώρα και ευκαιρίες θα σας φέρει, προκειμένου, να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρα σας. Ακόμη για το μόνιμο πρόβλημα των χιλιομετρικών αποφάσεων, που τυχόν να υπάρχουν μέσα σε σχέσεις, θα βρεθούν οι κατάλληλες πρακτικές λύσεις.
Love status:**

Ζώδια του Νερού σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού:
Συνεχίζετε μια καταπληκτική πορεία…. και σε αυτόν τον νέο μήνα. Είσαστε ένας αξιοζήλευτος ζωδιακός συνδυασμός, που ακόμη και κάποιες μικρές παρεξηγήσεις, δεν είναι ικανές να σας χωρίσουν. Αυτοί που αναμένουν έναν παλιό διαζύγιο θα το έχουν, αλλά και αυτοί που προσπαθούν για κάτι καλύτερο στον εργασιακό τους χώρο, θα το καταφέρουν μετά την νέα σελήνη του Φεβρουαρίου.
Love status:***

Ερωτικές συναστρίες για όλα τα ζώδια ΦΕΒ’17