Ερωτική Αριθμολογία – Η Μοίρα έχει άλλα σχέδια

kyrioi-arithmoi-zwdia

Ερωτική Αριθμολογία – Η Μοίρα έχει άλλα σχέδια

Η μαντική τέχνη της Αριθμολογίας, βρίσκει χώρο δράσης στην αισθηματική ζωή όλων των ζωδίων, και αποδίδει ερμηνείες σε κάθε περίπλοκο ζήτημα. Συνδυαστικά με την Αστρολογία και την Χαρτομαντεία, μπορεί να δώσει μέχρι και τις λύσεις.

Αναλυτικά για όλους:

 

Για τους Ταύρους και του Τοξότες, που έχουν αποφασίσει να μείνουν μόνοι τους, το ευτύχημα είναι, ότι αυτό το νέο στάτους, θα τους ανεβάσει την ψυχολογία πολύ περισσότερο. Αυτοί που έχουν διαμάχες εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μετά από αυτόν τον τρέχοντα μήνα, θα αρχίσουν να βλέπουν τους τρόπους, που θα μπορούσαν να τους φέρουν σαν ζευγάρι, πολύ πιο κοντά συναισθηματικά.
Τύχη στα νούμερα: 5, 6, 9

zodia-taro-45

Οι ιδιότροποι Δίδυμοι και οι μοναχικοί Αιγόκεροι, έχουν την εσώτερη ανάγκη για αλλαγές που θα ακουμπήσουν την οικονομική τους ζωή αλλά και την ερωτική τους πραγματικότητα. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα δείτε ενίσχυση και από τον άνθρωπο σας, που αυτό που αποζητά είναι, να είστε μαζί και καλά πια. Το χρήμα και η οικονομική άνεση, είναι στο καθοδόν.
Τύχη στα νούμερα: 3, 5, 8

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι Κριοί που φωτίζονται από το σύμπαν, αλλά και οι ντροπαλοί Ιχθείς, έχουν πια πάρει τις τελικές του αποφάσεις. Η πλειοψηφία των άνωθεν ζωδίων, θα τολμήσουν το επόμενο βήμα, προς την κατεύθυνση του γάμου ή της επισημοποίησης, του δεσμού τους. Κάποιοι άλλοι θα φύγουν για το εξωτερικό πάνω σε σοβαρές προτάσεις, για την εργασία και την καριέρα τους
Τύχη στα νούμερα: 1, 4, 7

Εσείς οι Σκορπιοί και οι ίδιας κουλτούρας Υδροχόοι, έχετε πολλά καλά να περιμένετε αυτές τις μέρες. Σχέσεις και συνεργασίες, που δεν έχουν κάτι θετικό και σταθερό να σας προσφέρουν, θα τερματιστούν, χωρίς να αφήνουν ανοιχτά παράθυρα για μελλοντικές προσπάθειες. Σίγουρα σας πλησιάζουν οι επιτυχίες, στα οικονομικά σας.
Τύχη στα νούμερα: 3, 5, 6

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς οι Καρκίνοι και οι λιγομίλητοι Παρθένοι, έχετε πολλά να δείτε και να ακούστε από τον περίγυρο σας, για τις ερωτικές επιλογές που έχετε κάνει, και μάλλον σας έχουν εκθέσει. Σκεφτείτε πιο βαθιά και σοβαρά, αν αυτήν η σχέση που διατηρείτε και το άτομο της καρδιάς σας, σας δίνει πραγματικά αυτά που χρειάζεστε …ή έστω έτσι νομίζετε.
Τύχη στα νούμερα: 2, 4, 8

Λέοντες και αέρινοι Ζυγοί, έχουν πια κατασταλάξει στις απαιτήσεις και τα δεδομένα τους. Δεν θα γίνουν πια δεκτοί κοντά σας φίλοι, γνωστοί συνεργάτες αλλά και σύντροφοι, που δεν έχουν κάτι καλό να σας αποδώσουν. Πολλές και οι σχέσεις, που τελικά δεν αξίζουν που θα τερματιστούν και με την δική σας πρωτοβουλία.
Τύχη στα νούμερα: 1, 5, 7

Ερωτική Αριθμολογία – Η Μοίρα έχει άλλα σχέδια