Ερωτική Αριθμολογία. Το 2017 είναι το έτος του 1

arithmologia-rantevoy

Ερωτική Αριθμολογία. Το 2017 είναι το έτος του 1

Ένας νέος κύκλος ξεκινάει με την έναρξη του πολλά υποσχόμενου έτους. Μια καταπληκτική αριθμολογία που φωτίζει όλους αυτούς που έχουν στα άμεσα πλάνα τους, να κάνουν ριζικές αλλαγές στην ζωή τους.

Για όλα τα ζώδια λοιπόν:

 

Ζώδια της Φωτιάς:

zodia-taro-45

Κριός: Η ερωτική σας δυναμική μεγιστοποιείτε σε νέες γνωριμίες. Ξεχάστε όλα αυτά που έγιναν και με τον δικό σας άνθρωπο, τους προηγούμενους μήνες. Ο Άσος αντικατοπτρίζει και το πρώτο ζώδιο του κύκλου, εσάς. Αυτό σας κάνει να έχετε πολλές επιλογές, έτσι ώστε να βρείτε άμεσα τον σωστό σύντροφο για εσάς αλλά και να ορίσετε καλύτερα τα οικονομικά σας, που θα έχουν άνοδο.
Τυχερά νούμερα: 1, 8, 9
Τυχερή Μέρα: Τρίτη
Εύνοια με ζώδια του Νερού

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων: Σίγουρα ένα δύσκολο έτος το 2016, όμως σιγά – σιγά φεύγει και δίνει την θέση του στο πολλά υποσχόμενο 2017. Μπορείτε από τώρα να οργανώσετε τα πλάνα σας. Εσείς οι ήδη δεσμευμένοι, είναι πιθανόν μέσα στο πρώτο 6μηνο, να περάσουν σε κάτι πιο σοβαρό. Πολλοί και οι χωρισμένοι που θα κάνουν νέες γνωριμίες, που θα τους βγάλουν από το αισθηματικό τους αδιέξοδο.
Τυχερά νούμερα: 2, 5, 7
Τυχερή Μέρα: Τετάρτη
Εύνοια με ζώδια της Γης

Τοξότης: Εσείς δεν είστε συνηθισμένοι χαρακτήρες. Αυτό είναι και κάτι που θα φέρει στο κατώφλι σας, καινούργια άτομα που μπορούν να σας κάνουν να αισθανθείτε και πάλι ενεργοί στην αγάπη. Ο Κρόνος, σας έχει κάνει απίστευτα ώριμους και γνώστες των επιθυμιών σας. Τα ταιριαστά ζευγάρια θα έχουν μέσα στο πρώτο 3μηνο, ευχάριστες εξελίξεις.
Τυχερά νούμερα: 2, 7, 9
Τυχερή Μέρα: Δευτέρα
Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Ζώδια της Γης:

Ταύρος: Η συναισθηματική σας ζωή είναι σε πλήρη εξέλιξη. Από τις πρώτες ημέρες του έτους, θα έχετε πολλές προσφορές ειδικά εσείς οι αδέσμευτοι. Είσαστε κάτω από μεγάλη εύνοια της τύχης ακόμη και σε εργασιακά – επαγγελματικά ζητήματα. Πολλές και οι εύκολες επανασυνδέσεις που θα προκύψουν μετά το δεύτερο 10ημερο του Ιανουαρίου.
Τυχερά νούμερα: 2, 4, 8
Τυχερή Μέρα: Σαββάτο
Εύνοια με ζώδια της Γης

Παρθένος: Οι πρώτες εβδομάδες του νέου έτους, είναι καταλυτικές για όλα αυτά που επιθυμείτε να κάνετε. Αισθήματα που θα σας εξομολογηθούν αλλά και θα σας ξενίσουν. Πολλές και οι ερωτοφιλίες, που θα αποκαλυφθούν. Προτάσεις για γάμους και ειδήσεις για εγκυμοσύνες, το πρώτο 3μηνο του 2017. Σε όλα αυτά θα υπάρξουν και οικονομικά σε πλήρη εξέλιξη, που θα σας υποστηρίξουν.
Τυχερά νούμερα: 2, 3, 7
Τυχερή Μέρα: Κυριακή
Εύνοια με ζώδια του Νερού

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Οι στιγμές νοσταλγίας έχουν τελειώσει. Με τον Ήλιο επάνω σας το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι να πάρετε τις κάθετες σας αποφάσεις και να λύσετε όλες τις πιθανές εκκρεμότητες. Αυτό θα ξεκινήσει από τα αισθηματικά σας ζητούμενα, που σίγουρα δεν σας ικανοποιούν. Πάντως σίγουρα μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές σας, έτσι ώστε και εσείς και το ταίρι σας να είστε ευτυχισμένοι.
Τυχερά νούμερα: 1, 5, 6
Τυχερή Μέρα: Σαββάτο
Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Ζώδια του Αέρα:

Δίδυμοι: Είσαστε αρκετά πια κουρασμένοι, από όλα αυτά που έχουν συντελεστεί στο 2016. Τέλος όμως με την παρελθοντολογία. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα δεχτείτε να έχετε στην ζωή σας κάτι λιγότερο, από αυτό που έχετε ονειρευτεί. Πολλές σχέσεις μεταξύ έρωτα και φιλίας, θα έρθουν σε τελική φάση αγάπης. Χρήμα και φήμη σας περιμένει και όχι άδικα. Οι προσπάθειες σας, θα σας αποφέρουν το προσδοκώμενο.
Τυχερά νούμερα: 2, 4, 9
Τυχερή Μέρα: Τετάρτη
Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Ζυγός: Είσαστε σε μια μόνιμη αφύπνιση, που θα σας κάνει να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις μέσα στις 1-2 πρώτες εβδομάδες του έτους. Κυνηγήστε τα όνειρα σας και αυτά θα σας αποδώσουν αυτό που ζητάτε. Είσαστε με πολλές τυχερές στιγμές και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτείτε.
Τυχερά νούμερα: 1, 3, 5
Τυχερή Μέρα: Πέμπτη
Εύνοια με ζώδια του Νερού

tarw-wroskopio-4

Υδροχόος: Εσείς θα κάνετε λίγη παραπάνω υπομονή και μέχρι να έρθει ο Ήλιος μέσα στον ζωδιακό σας οίκο. Από τώρα ξεκινήστε την προεργασία για να δείτε και τα πρακτικά αποτελέσματα, στην αισθηματική σας καθημερινότητα. Όλες αυτές οι σχέσεις και οι όποιοι λοιποί ερωτικοί συσχετισμοί που δεν σας ταιριάζουν, σίγουρα θα πρέπει να λήξουν… άμεσα.
Τυχερά νούμερα: 3, 4, 6
Τυχερή Μέρα: Παρασκευή
Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Ζώδια του Νερού:

Καρκίνος: Τελικά εσείς έχετε πάρει την τελική σας απόφαση, για να κάνετε όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Οι μέρες από την αρχή του χρόνου, σας δίνουν τις ευκαιρίες και την άνεση για να προχωρήσετε σε συζητήσεις, αλλά και σε πράξεις. Αυτοί που είναι στα χωρίσματα, σίγουρα θα δεχτούν να δώσουν και δεύτερες ευκαιρίες. Οικονομική άνεση και πρόοδος, σε αυτούς που θα το κυνηγήσουν.
Τυχερά νούμερα: 1, 5, 8
Τυχερή Μέρα: Τρίτη
Εύνοια με ζώδια της Γης

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σκορπιός: Είναι σημαντική για εσάς η νέα χρονιά, η οποία και μπορεί να σας δώσει μια σειρά από ευκαιρίες για να λύσετε παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Συναισθηματικές καταστάσεις που σας πλήγωσαν δεν θα επιτρέψετε να περάσουν στο 2017. Νέοι έρωτες θα φανερωθούν από το δεύτερο μήνα και θα αποδώσουν αγάπη και άμεσες δεσμεύσεις.
Τυχερά νούμερα: 3, 7, 8
Τυχερή Μέρα: Τετάρτη
Εύνοια με ζώδια του Νερού

Ιχθείς: Εσείς είστε οι ευνοημένοι σχεδόν κάθε εποχής. Είναι μια σειρά από καταστάσεις και άτομα, που πρέπει να διαχειριστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σκεφτείτε καθαρά και ειλικρινά τι σας ευχαριστεί και τι όχι. Τα ζευγάρια που είχαν παγώσει αισθηματικά, τώρα και μέσα από την κοινή τους προσπάθεια θα έρθουν και πάλι κοντά.
Τυχερά νούμερα: 1, 8, 9
Τυχερή Μέρα: Παρασκευή
Εύνοια με ζώδια του Αέρα

zwdia