Ερωτική Αριθμολογία για όλα τα ζωδια – ΔΕΚ’16

arithmologia

Ερωτική Αριθμολογία για όλα τα ζωδια – ΔΕΚ’16

Ο πιο περίεργος μήνας του έτους, έρχεται. Οι στάσιμες καταστάσεις θα ενεργοποιηθούν και θα αποδώσουν λύσεις σε όλους. Τίποτα αρνητικό και απογοητευτικό δεν θα περάσει στο 2017. Διευκολύνσεις και ευκαιρίες σε αυτούς που θα τολμήσουν νέα ξεκινήματα σε έρωτες και οικονομικά επιχειρήματα.

Πιο αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

 

Για τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους που απογοητεύτηκαν από ερωτικές σχέσεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες, οι καταστάσεις θα έρθουν έτσι, ώστε να ακούσουν, να μάθουν για ένα πρώην ταίρι, ότι τους ψάχνει. Πιθανή και η νέα πρόταση.
Ευνοϊκό νούμερο: 7 και το 5

zodia-taro-45

Οι Βασιλιάδες και οι συγγενικοί Τοξότες, έχουν όλα τα αβαντάζ, της περιόδου. Μπορείτε πια να βάλετε τα πράματα σε μια σειρά, ξεκινώντας από τα αισθηματικά σας, και ένα μεγάλο στοπ στην δική σας υποχωρητικότητα. Αυτό από μόνο του είναι ένα στίγμα για τους τρίτους, γύρω σας.
Ευνοϊκό νούμερο: 1 και το 4

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι Κριοί και οι Υδροχόοι, θα απομακρυνθούν πια οριστικά από φιλίες, καταστάσεις και πάσης φύσεως δεσμούς που δεν τους ταιριάζουν. Το παρελθόν θα σας εμφανιστεί και θα σας ζητήσει μια ακόμη ερωτική ευκαιρία. Πριν τυχόν να κάνετε τα ίδια λάθη, σκεφτείτε τι πραγματικά ζητάτε εσείς.
Ευνοϊκό νούμερο: 8 και το 9

Οι Ταύροι και οι Σκορπιοί που έχουν μείνει σε μια αναμονή για αισθηματικά θέματα, θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και θα λύσουν πια τις προβληματικές συμπεριφορές και τα αρρωστημένα συναισθήματα. Οικονομικές εξελίξεις θα σας φέρουν και πιο κοντά στους σκοπούς σας.
Ευνοϊκό νούμερο: 1 και το 4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι ασταμάτητοι Ζυγοί και τα αξιαγάπητα Ψαράκια, έχουν μεγάλη εύνοια, που θα τους ευθυγραμμίσει με τις όποιες επιθυμίες τους. Είναι μια περίοδος που οικονομικά και συναισθηματικά θα τους αποδώσουν ότι τους αξίζει. Προσοχή στο παρελθόν που έρχεται δριμύτερο, και με προτάσεις.
Ευνοϊκό νούμερο: 02 και το 6

Για τους Διδύμους και τους Παρθένους, όλος ο επόμενος μήνας είναι γεμάτος από ευκαιρίες για την αγάπη. Μόνοι και απογοητευμένοι, που αδικήθηκαν από το παρελθόν, μέχρι την πανσέληνο του Δεκεμβρίου, θα έχουν κάνει σημαντικές γνωριμίες που θα τους ανανεώσουν σε κάθε επίπεδο.
Ευνοϊκό νούμερο: 03 και το 7

Ερωτική Αριθμολογία για όλα τα ζωδια – ΔΕΚ’16