Ερωτική Αριθμολογία για όλους- Απρίλιος ‘17

zwdia-zaria-660_2

Ερωτική Αριθμολογία για όλους- Απρίλιος ‘17

Ο Απρίλιος κλείνει το μάτι σε όλα τα ζώδια και τους προσφέρει έναν αστρολογικό ουρανό, με τις καλύτερες δυνατές όψεις της Αφροδίτης που θα ισορροπήσει, όλα τα προβλήματα μέσα σε δεσμούς, αλλά και του Δία, που θα δώσει χρήμα και ευκαιρίες για καριέρα.

Για όλα τα ζώδια:

 

Κριός: Εσείς είστε οι τελευταίοι που θα πρέπει να μιλάτε και να παραπονιέστε. Είσαστε στο συμπαντικό στόχαστρο και όλα τα χατίρια σας, οικονομικά και αισθηματικά θα ολοκληρωθούν. Ακόμη και υποθέσεις από τα παλιά που θεωρείτε χαμένες, θα επανέλθουν και θα λειτουργήσουν υπέρ σας.
Τυχερά νούμερα: 2 και 5

zodia-taro-45

Ταύρος: Υπάρχει επιτέλους ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη σας και αυτό σας κάνει ακόμη πιο όμορφους και γοητευτικούς, στο άτομο το οποίο θέλετε. Μπορεί ο κυβερνήτης σας, να σας βάζει κάποια εμπόδια και καθυστερήσεις, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι, είναι μόνο για το καλό σας. Χρήμα και επαγγελματικές επιτυχίες αναμένονται.
Τυχερά νούμερα: 1 και 8

Δίδυμοι: Εσείς δεν ξεκουράζετε ποτέ το μυαλό σας. Αυτό είναι συνδεδεμένο με την προβληματική ερωτική ζωή, που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες, μέσα στον δεσμό σας. Ο καινούργιος μήνας, σας αποδίδει αφορμές για να μιλήσετε και να τερματίσετε αυτές τις αντιξοότητες. Η καλύτερη οικονομική σας κατάσταση, σε αυτό θα βοηθήσει.
Τυχερά νούμερα: 2 και 9

Καρκίνος: Μπορεί να είσαστε πια χαρούμενοι που ξεμπλέξατε με το παρελθόν, αλλά αυτό που πια απομένει είναι να βρείτε και τον επόμενο καλό – ποιοτικό σύντροφο, για να ξαναφτιάξετε την ζωή σας. Οι πρώτες 2 εβδομάδες του Απριλίου, έχουν πολλά αισθηματικά δώρα που θα σας αναστατώσουν ευχάριστα. Επίσης μια νομική – οικονομική είδηση, θα σας ανακουφίσει.
Τυχερά νούμερα: 3 και 6

Λέων: Αν δεν ξέρετε και εσείς τι θέλετε, το καλύτερο θα ήταν αυτήν την εποχή, και με τόσους ανάδρομους πλανήτες, να μείνετε μόνοι σας και να σκεφτείτε πιο πρακτικά το μέλλον σας. Οι σχέσεις που έχουν κουράσει και τις δύο πλευρές, με κοινή απόφαση και ανάγκη, τελικά θα τερματιστούν, αφήνοντας τους συντρόφους, να συνεχίσουν χωριστά την ζωή τους.
Τυχερά νούμερα: 7 και 9

Παρθένος: Ίσως ο Απρίλιος θα είναι ο μήνας σας. Αυτό σημαίνει πρακτικά, ότι θα δείτε πολλά θέματα να εξελίσσονται και να σας δικαιώνουν. Αυτός που έφυγε…και σας άφησε, πριν την πανσέληνο του μήνα, θα επιστρέψει μέσα από διπλωματικές επικοινωνίες, που θα σας αφήσουν άφωνους. Ακούστε και ανάλογα ανταποκριθείτε. Επίσης, κάποια απρόσμενα ή καθυστερούμενα λεφτά, σας πλησιάζουν.
Τυχερά νούμερα: 4 και 6

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός: Έχετε βάλει τον εαυτό σας, σε πολύ δύσκολη θέση με όλα αυτά τα υπερβολικά στον έρωτα. Σίγουρα είστε παιδιά της Αφροδίτης, αλλά στο τώρα έχετε στεναχωρήσει κόσμο. Οι διπλές καταστάσεις, καλό θα ήταν και με δική σας πρωτοβουλία να ξεκαθαριστούν. Μην αφήνεστε τα εργασιακά σας, που χρειάζονται την προσοχή σας.
Τυχερά νούμερα: 1 και 3

Σκορπιός: Όλα έχουν αρχίσει επιτέλους και κινούνται όπως τα είχατε σχεδιάσει. Το δύσκολο ταίρι σας, έχει έρθει με τα νερά σας, και πιθανόν μέσα στο ερχόμενο Καλοκαίρι, να κάντε και κάτι πιο δεσμευτικό στο μεταξύ σας. Οι μόνοι του ζωδίου, μέσα στον Απρίλιο, την εποχή του Κριού, θα βρουν έναν επόμενο έρωτα, που θα τους κάνει να διαγράψουν τα παλιά.
Τυχερά νούμερα: 3 και 6

Τοξότης: Σίγουρα με τον Ήλιο στον συγγενή Κριό, έχετε και εσείς πολλά καλά να περιμένετε. Αυτοί που έχουν χωρίσει ή έστω τσακωθεί με τον άνθρωπο τους, θα καταφέρουν μέσα από τρίτους και σωστές αυτήν την φορά, συμπεριφορές να είναι μαζί και μόνιμα. Οι πειρασμοί του παρελθόντος, θα σας αφήσουν παντελώς αδιάφορους.
Τυχερά νούμερα: 4 και 8

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Απολαύστε την εποχή που είναι τόσο καλή για το ζώδιο σας. Αυτό μεταφράζεται, σε χρήμα, έρωτα και ευκαιρίες σε κάθε τομέα της ζωής σας. Οι εκκρεμότητες θα τελειώσουν και η ψυχολογία σας θα ανέβει. Αυτοί που είναι μόνοι εδώ και μεγάλο διάστημα, θα βρουν καινούργιο άτομο που θα κατακτήσει την καρδιά τους, ίσως και μόνιμα.
Τυχερά νούμερα: 5 και 9

Υδροχόος: Οι ιδέες και οι προτάσεις που έχετε κάνει και μέσα στην σχέση σας αλλά και στον εργασιακό σας χώρο, θα εισακουστούν. Ο άνθρωπος σας από τις πρώτες ημέρες του μήνα, κιόλας θα σας μιλήσει πιο ανοιχτά και ειλικρινά για το κοινό σας μέλλον. Τυχεροί στην αγάπη θα σταθούν, και όσοι επιθυμούν να πάνε πίσω στο παρελθόν, και να επανασυνδεθούν με κάποιον πρώην σύντροφο.
Τυχερά νούμερα: 1 και 7

Ιχθείς: Ένας μεγάλος κύκλος ξεκινάει και σας δίνει τις αφορμές, για να ξεκαθαρίσετε μέσα στο κεφάλι σας, αυτά που έγιναν και σίγουρα δεν επιθυμείτε να τα ξαναβρείτε μπροστά σας. Οι σχέσεις και τα αισθήματα, κάποιων που δεν σας έπεισαν θα σβήσουν από την μνήμη σας. Νέοι και παθιασμένοι έρωτες θα αφιχθούν τις 2 πρώτες εβδομάδες του Απριλίου.
Τυχερά νούμερα: 3 και 4