Ερωτική Αριθμολογία που αποκαλύπτει το παρασκήνιο

arithmologia

Ερωτική Αριθμολογία που αποκαλύπτει το παρασκήνιο

Μια πολλά υποσχόμενη εποχή, που θα ανοίξει τους δρόμους σε όλα τα ζώδια, για να ολοκληρώσουν κύκλους αγάπης. Τρίτα πρόσωπα θα παίξουν τον σημαντικό τους ρόλο, είτε με την επανεμφάνιση τους, είτε με την οριστική τους αποχώρηση.

Αναλυτικές προβλέψεις:

 

Κριός: Ευνοϊκά Νούμερα: 5 και 6
Όλα αλλάζουν και σας δίνουν μια καλύτερη ψυχολογία για όλες αυτές τις εκκρεμότητες με το παρελθόν σας, που δεν αποκλείεται και να σας προλάβει μέσα από προτάσεις και πλησιάσματα, που θα σας δελεάσουν.

zodia-taro-45

Ταύρος: Ευνοϊκά Νούμερα: 3 και 8
Υπάρχουν πολλά που πρέπει να διορθώσετε μέσα στην σχέση σας, αλλά και μέσα στην εργασία σας. Σίγουρα έχετε και πολύ καλούς ανθρώπους που σας υποστηρίζουν γύρω σας.

Δίδυμοι: Ευνοϊκά Νούμερα: 2 και 6
Έχετε κάνει όλα τα πιθανά και απίθανα, για να φέρετε πιο κοντά σας, το άτομο που αγαπάτε, και υποσυνείδητα πιστεύετε ότι αυτό είναι θέμα χρόνου να συμβεί. Οι επόμενες ημέρες θα σας δικαιώσουν.

Ερωτική Αριθμολογία που αποκαλύπτει το παρασκήνιο

Καρκίνος: Ευνοϊκά Νούμερα: 1 και 7
Εσείς έχετε μείνει ακόμη σε κάποιες παλιές σας αισθηματικές περιπέτειες, που έχουν συντελεστεί στο παρελθόν. Αυτό όμως σας κόβει την ορμή από το να κυνηγήσετε, κάτι καλύτερο στο παρόν σας, αλλά και εισπράξετε την αγάπη των άλλων.

Λέων: Ευνοϊκά Νούμερα: 2 και 5
Πολλά έχετε καταστρώσει μέσα στο μυαλό σας, για να τραβήξετε την ερωτική προσοχή του ατόμου που έχετε ερωτευτεί. Στο τώρα απλά απομακρυνθείτε και μην πιέσετε άλλο. Σας έρχονται καλές ειδήσεις.

Παρθένος: Ευνοϊκά Νούμερα: 3 και 6
Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για την σχέση την οποία και διατηρείτε. Από το να ανανεωθείτε και να ορίσετε νέους στόχους, αλλά και μέχρι να οδεύσετε σε οριστικό χωρισμό.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός: Ευνοϊκά Νούμερα: 5 και 7
Δεν έχετε κανέναν λόγο, να πάτε κόντρα σε όλα αυτά που ζητάει η ψυχή σας. Το να προσπαθείτε συνέχεια να δείχνετε καλοί και να διευκολύνετε τις καταστάσεις μόνο σε λάθος δρόμους θα σας βγάλει.

Σκορπιός: Ευνοϊκά Νούμερα: 2 και 4
Αν κάνετε λίγη ακόμη υπομονή, θα δείτε την πρακτική μεταστροφή του ανθρώπου σας, προς τις απαιτήσεις σας. Ακόμη και όσοι έχουν περάσει από χωρισμό, θα καταφέρουν να επανενωθούν.

Τοξότης: Ευνοϊκά Νούμερα: 3 και 7
Αναπάντεχες ειδήσεις έρχονται από τον κοινωνικό σας περίγυρο, που θα σας εκπλήξουν. Κάποιος που εδώ και καιρό έχει συναισθήματα, για εσάς, θέλει να σας τα εξομολογηθεί.

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Ευνοϊκά Νούμερα: 5 και 7
Δεν ανήκετε και στα πιο εύκολα ζώδια. Αυτό είμαι και πιθανόν να σας φέρει σε λεκτικές συγκρούσεις με το σύντροφο σας, τις επόμενες ημέρες. Τουλάχιστον ακούστε τι έχει να σας πει.

Υδροχόος: Ευνοϊκά Νούμερα: 3 και 6
Είσαστε ανάμεσα σε δύο ερωτικές διαδρομές, που όμως σας έχουν γεμίσει με τύψεις και ενοχές. Αυτό είναι και κάτι που δεν θα μπορέσετε για πολύ ακόμη να το κρατήσετε σαν κατάσταση.

Ιχθείς: Ευνοϊκά Νούμερα: 2 και 7
Κάποιος που επηρεάζει την κρίση σας, ίσως και να σας έχει βάλει σε λάθος δρόμους σκέψης. Δείτε την απτή πραγματικότητα, και διορθώστε τυχόν αδικίες σε αγαπημένα πρόσωπα.