Ερωτική Αστρολογία ΔΕΚ’16. Ο μήνας των αποφάσεων

20121211-alternativa

Ερωτική Αστρολογία ΔΕΚ’16. Ο μήνας των αποφάσεων

Ο Δεκέμβριος δείχνει, από τις πρώτες ημέρες δείχνει τις προθέσεις του, σε κάθε ζώδια χωριστά. Οι όψεις της Αφροδίτης και του Ουρανού, προκαλούν το παρελθόν να κάνει την κίνηση του, σε υποθέσεις αγάπης. Πολύ χρήμα και εργασιακή δραστηριότητα, που θα ανοίξει δρόμους, υλικής σταθερότητας.

Για όλους:

 

Κριός: Δεν μπορείτε φυσικά, εσείς και η φωτιά σας, να παραμένετε μέσα σε σχέσεις, που δεν σας δίνουν αυτά που ζητάτε. Η αναμονή δεν είναι για εσάς και σίγουρα ουδείς, μπορεί να σας εμπαίζει. Ξεχωρίστε στο μυαλό και στην καρδιά σας, τι ακριβώς θέλετε και απλά ζητήστε το. Μην αφήσετε όμως μεγάλα περιθώρια, χάνετε τον χρόνο σας. Ευχάριστες και οι ειδήσεις, που θα σας έρθουν από κάποια εργασιακά ζητήματα.
Ερωτική ζωή: 4/5

zodia-taro-45

Ταύρος: Αν δεν θέλετε να παραμένετε εγκλωβισμένοι μέσα σε προβληματικές σχέσεις, τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να ξεκαθαρίσετε άμεσα την θέση και τις προθέσεις σας. Το ότι αγαπάτε, δεν σημαίνει, ότι πρέπει να κάνετε και συνέχεια θυσίες, για την άλλη πλευρά. Νέοι έρωτες και καρδιοχτύπια, για αυτούς που επιθυμούν να βρουν έναν σωστό σύντροφο ζωής.
Ερωτική ζωή: 3/5

Δίδυμοι: Εσείς είσαστε χαμένοι ανάμεσα σε δουλειά, δημόσιες σχέσεις, δρομολόγια και έρωτες. Αυτό όλο μέσα στον νέο μήνα, θα πολλαπλασιαστεί και θα σας κάνει όμως να πάρετε αποφάσεις για όλους, αλλά και να βάλετε μια ιεραρχία στις προτεραιότητες. Υπάρχει μια εύνοια από τον Κυβερνήτη σας μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, που θα φανερώσει παλιές ερωτικές ιστορίες που ακόμη αποζητούν την αγάπη σας.
Ερωτική ζωή: 4/5

Καρκίνος: Μην περιορίζετε τον εαυτό σας, γύρω από άτομα που τελικά και πολλάκις, σας έχουν αποδείξει, ότι δεν αξίζουν την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας. Οι μέρες του νέου μήνα, θα σας κάνουν να μπείτε σε πιο βαθιές σκέψεις, για το ποιος θα παραμείνει κοντά σας και ποιος θα απομακρυνθεί. Μεγάλες ερωτικές επιτυχίες, περιμένουν τους αδέσμευτους, που πια είναι έτοιμοι για δέσμευση.
Ερωτική ζωή: 5/5

Λέων: Είσαστε στα καλύτερα σας, και αυτό ακτινοβολεί προς τους άλλους. Πολύς νέος κόσμος θα σας πλησιάσει, και δεν αποκλείεται ένας καινούργιος έρωτας να δημιουργηθεί. Τα ζευγάρια που έχουν, αυτήν την εποχή, επικοινωνιακές δυσκολίες, θα μπορέσουν με την αγάπη που τους δένει, να ξεπεράσουν όλα τα προβλήματα, και να θέσουν πρόγραμμα για περαιτέρω δεσμεύσεις. Σε όλο αυτό, τα οικονομικά θα είναι υποστηρικτικά.
Ερωτική ζωή: 4/5

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Παρθένος: Μην κάνετε πια κάτι πάνω από τις δυνάμεις σας, μόνο και μόνο για να είσαστε αρεστοί, στο συγκεκριμένο άτομο, που υπάρχει στην καρδιά σας. Μια τέτοια στρατηγική, σίγουρα δεν έχει μέλλον. Αφήστε τις αποφάσεις από την μεριά των άλλων. Μέχρι τότε όμως, ασχοληθείτε πιο ενεργά με τους ανθρώπους της οικογένειας σας, τα οικονομικά σας, που ζητούν την προσοχή σας, και φυσικά με τον καλό σας εαυτό!
Ερωτική ζωή: 3/5

Ζυγός: Μπορείτε να πείτε ότι, αν όχι όλα, τα περισσότερα θέματα που σας είχαν στεναχωρήσει όλο αυτό το προηγούμενο διάστημα, τώρα έχουν πορεία προς την οριστική τους επίλυση. Θα δείτε πρώτα ότι τα οικονομικά σας, θα πάρουν την άνοδο και πολλές προτάσεις θα έρθουν στους δρόμους σας. Αισθηματικές υποθέσεις που σας απασχολούν, με την υποστήριξη του ανθρώπου σας, θα σας φέρουν σε ικανοποιητικά αποτελέσματα.
Ερωτική ζωή: 5/5

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Ο καινούργιος μήνας, είναι τελείως διαφορετικός για εσάς. Είσαστε σε ένα μεταίχμιο αποφάσεων, που θα δώσουν και το στίγμα τους, στην επόμενη χρονιά. Έρωτες και ασύμφορα πια συναισθήματα – καταστάσεις, θα λήξουν, και θα κλείσετε πια την πόρτα μόνιμα. Απελευθέρωση και για πολλούς, από διαζύγια και οικονομικές εξαρτήσεις. Πολλές ευκαιρίες και για τους μόνους, να βρουν το έτερον τους ήμισυ. Ταξίδια και υλική άνεση στα προσεχώς.
Ερωτική ζωή: 4/5

Τοξότης: Όλα περιστρέφονται γύρω από εσάς και τις επιθυμίες σας. Όσο ακόμη ο Ήλιος, σας κάνει τα χατίρια, εσείς μπορείτε να ζητήσετε ότι θέλετε. Οι αρρωστημένες σχέσεις και δεσμοί, με τα άτομα που σας περικυκλώνουν, θα περιοριστούν και κοντά σας θα παραμείνουν μόνο όσοι πραγματικά σας αγαπούν. Αυτό θα έχει και την ισχύ του, σε αισθηματικές υποθέσεις, που μόνο σας έχουν ταλαιπωρήσει. Ευκαιρίες και για συνεργασίες.
Ερωτική ζωή: 3/5

Αιγόκερως: Πολλά μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα δείξουν την πραγματική τους ισχύ και θα σας εκπλήξουν. Το άτομο που έχετε στην καρδιά σας, θα σας κάνει ένα σωρό εκπλήξεις, μέσα από ερωτικές εξομολογήσεις και προσφορές αγάπης και όχι μόνο. Οι περισσότεροι χωρισμένοι, του ζωδίου θα έχουν και την τύχη, να τα ξαναβρούν με κάποιο πρώην συντροφικό τους ταίρι. Οικονομική άνεση μέσα από άτομα κύρους.
Ερωτική ζωή: 4/5

Ερωτική Αστρολογία ΔΕΚ’16. Ο μήνας των αποφάσεων

Υδροχόος: Ένας εκπληκτικός μήνας, για όλα αυτά που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε σε αισθηματικά και εργασιακά ζητήματα. Μέσα από τις δημόσιες σχέσεις, οι εργένηδες και οι πικραμένοι από παλιές ερωτικές καταστάσεις, θα βρουν έναν ταιριαστό σύντροφο που μπορούν μέχρι να φτάσουν και σε δέσμευση. Μεγάλες επιτυχίες και σε υποθέσεις, που αφορούν νομικά – οικονομικά ζητήματα.
Ερωτική ζωή: 5/5

Ιχθείς: Μπορεί να είστε λίγο κουρασμένοι, από όλα αυτά που σας συμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή, αλλά αυτό μέχρι την Πανσέληνο, θα έχει περάσει πίσω από την πλάτη σας. Οι σύζυγοι – σύντροφοι, που έχουν μπει σε κατάσταση διάστασης, θα καταφέρουν να ισορροπήσουν και να είναι και πάλι μαζί και καλά. Πολλές οι προτάσεις γάμου – συμβίωσης, που θα προκύψουν.. για τους πιο τολμηρούς.
Ερωτική ζωή: 3/5