Ερωτική Αστρολογία – Οκτώβριος ‘16

Ερωτική Αστρολογία – Οκτώβριος ‘16

Ο καινούργιος μήνας εισέρχεται με μια σειρά από δύσκολα αστρολογικά φαινόμενα, που θα κάνουν όλα τα ζώδια να βγουν από την βόλεψη τους. Με το ξεκίνημα μιας νέας σελήνης στον άξονα του Ζυγού – Κριού, θα φέρει αναστατώσεις σε σχέσεις και οικονομικά δεδομένα, που δεν έχουν καλές βάσεις.

Αναλυτικά:

 

Κριός: Αν δεν προσδιορίστε από τώρα μέσα στο πύρινο μυαλό σας, όλα αυτά που θέλετε, δεν πρόκειται να δείτε βελτίωση στην αισθηματική σας πραγματικότητα. Αυτοί που θα προσπαθήσουν μια ακόμη – τελευταία προσπάθεια, για να ξανασμίξουν με τον άνθρωπο τους, ίσως στην αρχή βρουν κάποιες λεκτικές ενστάσεις, αλλά με την υπομονή σας θα πάρετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.
Ερωτικές ημέρες: 5 και 18 Οκτωβρίου

zodia-taro-45

Ταύρος: Η μορφή που έχει πάρει η σχέση σας, δεν σας ικανοποιεί σε καμία περίπτωση. Όλο κάτι λείπει, και υπάρχει στην ατμόσφαιρα ένας εκνευρισμός. Τώρα που ο Άρης είναι μέσα στον φιλικό Αιγόκερω, πολλά αυτά που μπορούν να επιλυθούν και με την δική σας την καλή την πρωτοβουλία. Ξεχάστε τα παλιά, κάντε τις μελλοντικές σας προτάσεις.
Ερωτικές ημέρες: 2 και 17 Οκτωβρίου

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δίδυμοι: Το μυαλό σας τρέχει στο άπειρο. Η εποχή του Ζυγού σας έχει πυροδοτήσει, για να τρέξετε καταστάσεις μέσα στο νέο μήνα. Αισθηματικές εκκρεμότητες, που δεν σας καλύπτουν πια σαν κατάσταση και δεν βλέπετε ούτε και εσείς φως, καλύτερα απομακρύνετε τες από την καθημερινότητα σας. Ακόμη λίγο υπομονή, και θα έχετε και πολύ καλές ειδήσεις στα εργασιακά σας.
Ερωτικές ημέρες: 9 και 12 Οκτωβρίου

Καρκίνος: Έχετε καταφέρει και έχετε έρθει πολύ κοντά στην καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Οι αστρολογικές συνθήκες για το ζώδιο σας, είναι εξαιρετικές και σίγουρα θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε και πολλά από τα σταλαγμένα προβλήματα. Γάμοι που έχουν ξεθωριάσει, θα ανανεωθούν μετά την Πανσέληνο. Ορίστε τις θέσεις σας.
Ερωτικές ημέρες: 1 και 28 Οκτωβρίου

Ερωτική Αστρολογία – Οκτώβριος ‘16

tarw-wroskopio-4

Λέοντας: Πολλά τα ψυχολογικά αίτια που δεν σας επιτρέπουν να κάνετε ένα βήμα παραπάνω στην ερωτική σας ζωή. Αυτό είναι κάτι που τον τρέχοντα μήνα θα πρέπει να το ρυθμίσετε, και να μην αφήνετε τις υπερβολές να σας πλαισιώνουν. Οι σχέσεις που πέρασαν πολλά κύματα και άντεξαν, θα έχουν την τιμητική τους μέσα από θετικότατες εξελίξεις.
Ερωτικές ημέρες: 8 και 10 Οκτωβρίου

Παρθένος: Μην ρίχνετε τον εγωισμό σας. Δεν χρειάζεται σε καμία των περιπτώσεων να προσπαθείτε να γίνετε καλοί με όλους. Σίγουρα είσαστε ευγενικές ψυχές εκ ζωδίου, αλλά αυτό κάποιοι μπορεί να το ερμηνεύουν τελείως διαφορετικά. Από την πρώτη εβδομάδα του μήνα, θα χρειαστεί να σηκώσετε το ανάστημα σας και να παρουσιάσετε αυτά που υπάρχουν στο μυαλό σας.
Ερωτικές ημέρες: 15 και 30 Οκτωβρίου

Ζυγός: Είσαστε ακόμη επηρεασμένοι από τον άσχημο μήνα που πέρασε. Βγάλτε το όμως από το μυαλό σας, δεν εξυπηρετεί πια κανέναν σκοπό. Οι συντροφικές σχέσεις που έχουν ένα καλό υπόβαθρο, μέχρι να λήξει αυτός ο μήνας θα έχουν συμφωνήσει για τις δεσμεύσεις – αγορές – μετοικήσεις πριν φύγει το 2016. Σε αυτό το διάστημα, θα αποκαλυφθούν και νέοι – μοιραίοι έρωτες.
Ερωτικές ημέρες: 4 και 14 Οκτωβρίου

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σκορπιός: Η επαφή σας με το παρελθόν, μέχρι στιγμής δεν σας έχει βγάλει πουθενά καλά. Μόνο σας αγχώνει και σας πάει πίσω. Καθίστε σε ένα τραπέζι λοιπόν, η Αφροδίτη είναι υπέρ σας, και τοποθετήστε αυτά που ζητάει η καρδιά σας και χωρίς πια άλλες καθυστερήσεις. Όποιος αντέχει να είναι μαζί σας, θα το τολμήσει και θα βγει κερδισμένος.
Ερωτικές ημέρες: 6 και 22 Οκτωβρίου

Τοξότης: Δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να περιμένετε. Όλα έχουν γίνει και έχουν δείξει το στίγμα τους τον Σεπτέμβριο. Εσείς πια καλείστε να πάρετε τις αποφάσεις, και να οδηγήστε την σχέση σας στα καλύτερα. Για αυτούς που πια έχουν πάρει την απόφαση να μείνουν μόνοι τους, από τον ερχόμενο μήνα αυτή η νοοτροπία θα αλλάξει μέσα από μια νέα γνωριμία.
Ερωτικές ημέρες: 11 και 31 Οκτωβρίου

Ερωτική Αστρολογία – Οκτώβριος ‘16

Αιγόκερως: Εσείς δεν ησυχάζετε ποτέ. Αυτό είναι κάτι που το εκτιμάει και ο σύντροφος σας. Ο καινούργιος μήνας, με τους δύο ο ισχυρούς πλανήτες πάνω σας, σας τροφοδοτεί με χρήμα και καλή διάθεση στην ερωτική σας ζωή. Οι αισθηματικές σχέσεις που διαβρώθηκαν, και στο τώρα απλά έχουν συμβιβαστεί, θα τερματιστούν άμεσα ανοίγοντας τον δρόμο για κάτι νέο.
Ερωτικές ημέρες: 18 και 27 Οκτωβρίου

Υδροχόος: Έχετε ρουτινιάσει στο έπακρο. Σε αυτό φταιει και το συντροφικό σας ταίρι, που επίσης έχει αφεθεί μέσα στην σχέση σας. Η εποχή του Ζυγού που είναι και ευνοϊκή για τα υπόλοιπο ζώδια του αέρα, μπορεί να σας κάνει να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Μην αφήστε και αυτό τον μήνα να πάει χαμένος, αναμένοντας κάτι να αλλάξει από μόνο του.
Ερωτικές ημέρες: 7 και 20 Οκτωβρίου

Ιχθείς: Έχετε χάσει την ισορροπία μέσα στην καθημερινότητα σας, ένεκα πολλών προβλημάτων που έχουν προκύψει. Οι πρώτες δύο εβδομάδες του Οκτωβρίου θα σας δώσουν πολλές ευκαιρίες και ευκολίες… όπου και πάλι θα αποκτήστε την δυναμική σας. Οι δεσμοί που σας έχουν ταλαιπωρήσει, κάθε είδους, θα περάσουν από το ψιλό σας φίλτρο, και ότι δεν αξίζει… θα τερματιστεί.
Ερωτικές ημέρες: 10 και 23 Οκτωβρίου