Ερωτική Αστρολογία για όλα τα ζώδια- ΑΠΡ.17

zwdia-moires

Ερωτική Αστρολογία για όλα τα ζώδια- ΑΠΡ.17

Ο Απρίλιος έρχεται φορτωμένος με ποικίλες εκπλήξεις για όλους. Αυτό σημαίνει ότι ο αισθηματικός κόσμος, όλων των ζωδίων, θα γίνει η προτεραιότητα και μέχρι όλες οι εκκρεμότητες να απομακρυνθούν. Δύσκολα θα βρεθεί κάποιος, μόνος ή πικραμένος σε υποθέσεις σχέσεων, μέσα σε αυτόν τον νέο μήνα.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Οι Ταύροι που έχουν χωρίσει αλλά και οι Βασιλιάδες, που το σκέφτονται, θα έχουν απροσδόκητες εξελίξεις στον αισθηματικό τους τομέα. Η άλλη πλευρά, θα ηγηθεί προτάσεων και δράσεων, έτσι ώστε να παραμεριστούν παλιότερες και άσχημες καταστάσεις. Ευχάριστα και τα νέα από τα οικονομικά σας δρώμενα.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 10 και 17 Απριλίου

zodia-taro-45

Οι Δίδυμοι που δεν έχουν σταματημό και οι Καρκίνοι, που ελπίζουν πάντα σε κάτι καλύτερο, θα έχουν εκπλήξεις που θα τους έρθουν την πρώτη εβδομάδα, κιόλας του Απριλίου. Παλιοί έρωτες θα αναζωπυρωθούν αλλά και πολλές οι επανασυνδέσεις, που θα οδηγήσουν σε ισχυρές και μόνιμες δεσμεύσεις. Ετοιμαστείτε λοιπόν.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 06 και 10 Απριλίου

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι Παρθένοι που έχουν διάθεση για αλλαγές …και οι Υδροχόοι, που δεν έχουν ποτέ και καμία διάθεση για την οποιαδήποτε αλλαγή, θα περάσουν στο στόχαστρο των όψεων της Αφροδίτης και του Δία, έτσι ώστε πια να ξεκαθαρίσουν την ερωτική τους ζωή από καταστάσεις και άτομα, που μόνο τους καθυστερούν από την εξέλιξη τους,
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 02 και 19 Απριλίου

Τα άτακτα μωρά, οι Κριοί, και οι επίσης ζωηροί Σκορπιοί, μέσα σε αυτόν τον καινούργιο μήνα, θα βρουν τον μάστορα τους στην αγάπη. Τίποτα πια από το παρελθόν, δεν μπορεί να σας συγκινήσει. Μετά την Πανσέληνο του Απριλίου, θα σας έρθουν ευκαιρίες για φλερτ και γνωριμίες που θα σας κάνουν να δείτε και τον έρωτα, με ένα πιο σοβαρό μάτι.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 10 και 15 Απριλίου

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς που μάλλον τα έχουν παρατήσει όλα στην μοίρα τους, στο επίπεδο των αισθηματικών, θα χρειαστεί να δώσουν στον ίδιο τους τον εαυτό μια ακόμη ευκαιρία. Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι ο σύντροφος σας, θα σας απλώσει το χέρι και με πολλή αγάπη και κατανόηση, αυτήν την φορά.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 05 και 11 Απριλίου

Μην αναρωτιέστε τι καλά σας φέρνει ο νέος μήνας, Ζυγοί. Όλα αυτά που είχατε ευχηθεί, σας πλησιάζουν και σας κάνουν, να έχετε και από την μεριά σας, το πάνω χέρι. Χρήμα, υλική σταθερότητα αλλά και μια ζεστή αγκαλιά, είναι στα προσεχώς.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 14 και 18 Απριλίου

Τα παιδιά του Δία οι Τοξότες, είναι και αυτοί, που θα έχουν και την μεγαλύτερη τύχη σε κάθε προσπάθεια τους, γύρω από τα αισθηματικά και τα εργασιακά τους ζητήματα. Το άτομο που αγαπάτε, θα έρθει με την αλήθεια του να σας μιλήσει για το κοινό σας μέλλον.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 08 και 12 Απριλίου