Ερωτική Αστρολογία για όλα τα ζώδια. ΦΕΒ’17

Ερωτική Αστρολογία για όλα τα ζώδια. ΦΕΒ’17

Ο καινούργιος μήνας, εισέρχεται με τις καλύτερες δυνατές αστρολογικές όψεις για την πλειοψηφία των ζωδίων. Πολλά κλειστά και ξεχασμένα αισθηματικά ζητήματα, θα βγουν στη επιφάνεια και θα ζητήσουν λύσεις. Μέσα σε αυτήν την ευχάριστη κινητικότητα, θα ανακύψουν και καινούργιοι έρωτες που θα γίνουν καρμικές αγάπες.

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός: Μπορεί αυτές τις ημέρες, για εσάς τους ελεύθερους, να υπάρχει ησυχία, όμως από τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου, καινούργιο κόσμος θα εισβάλει στην καθημερινότητα σας και σε δεύτερο επίπεδο στην καρδιά σας. Αυτοί που προσπαθούν να φέρουν και πάλι το ταίρι τους, από το παρελθόν στο παρόν, μόνο στην αρχή θα δυσκολευτούν. Το μετά θα είναι πιο εύκολο και σίγουρο πολύ πιο ερωτικό.
Ερωτική Ισχύς: 95%

zodia-taro-45

Ταύρος: Ο Κυβερνήτης σας, κάνει ότι μπορεί για να σας κάνει πιο ευτυχισμένους στην αισθηματική σας ζωή. Σε αυτό θα πρέπει να προσπαθήσετε και εσείς με τις πιο σωστές επιλογές σας. Οι γάμοι – δεσμοί που πέρασαν μια ταραχή, μέσα στον Ιανουάριο, θα έχουν την ευκαιρία να ξεπεράσουν τα δύσκολα μέσα από αμοιβαίες υποχωρήσεις. Τα οικονομικά σας, σας στηρίζουν πολύ περισσότερο.
Ερωτική Ισχύς: 93%

Ερωτική Αστρολογία για όλα τα ζώδια. ΦΕΒ’17

Δίδυμοι: Εσείς όσο πλησιάζει η Αφροδίτη στον Υδροχόο, τόσο πιο γοητευτικοί θα γίνεστε και τόσο πιο δύσκολο θα είναι για τους άλλους να σας προσεγγίσουν. Εσείς που τώρα έχετε χωρίσει, θα έχετε άμεσα και πάλι καλούς διαλόγους που θα δώσουν επανασύνδεση και ίσως και πιο ισχυρή από κάθε άλλη φορά. Μόνοι και εργένηδες, θα βρουν τον μάστορα τους μέσα από μια καινούργια φιλία- συνεργασία – κοινωνική συναναστροφή.
Ερωτική Ισχύς: 90%

Καρκίνος: Οι κανόνες μέσα σε έναν ερωτικό δεσμό, μπορεί να είναι άγραφοι αλλά θα πρέπει να τηρούνται. Στην δική σας περίπτωση όπως αντιλαμβάνεστε αυτό δεν συμβαίνει, και όλα είναι χαλαρά και ασταθή. Σκεφτείτε άμεσα τι και που θέλετε να καταλήξετε και εφαρμόστε τα σχέδια σας. Ίσως και μια μικρή περίοδος μοναξιάς, να σας έκανε καλό. Ασχοληθείτε και με τα εργασιακά σας, που χρειάζονται την παρουσία σας.
Ερωτική Ισχύς: 98%

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων: Υπάρχει ένα πρόβλημα μέσα στην σχέση σας, και που αφορά το περιβάλλον του συντρόφου σας. Οι μέρες του Υδροχόου, είναι θετικές για εσάς και τις επιδιώξεις σας. Η ικανότητα του λόγου και της πειθούς που έχετε σίγουρα μπορούν να φέρουν τα πάντα υπέρ σας. Τα ζευγάρια που έχουν μεταξύ τους, χιλιομετρικές αποστάσεις, είναι θέμα λίγου χρόνου να συναντηθούν.
Ερωτική Ισχύς: 89%

Παρθένος: Πολλές οι ανοιχτές πόρτες, που σας προσκαλούν. Αυτοί που είναι μόνοι, έχουν την ευχέρεια μέσα στον Φεβρουάριο και πριν την Πανσέληνο, να φτιάξουν την ζωή τους με έναν καινούργιο σύντροφο. Σε δεύτερο επίπεδο, αυτοί που είναι μέσα σε σοβαρές σχέσεις, πριν λήξει ο Χειμώνας θα αποφασίσουν για περάσουν σε επίσημες δεσμεύσεις. Οι επιχειρηματικές σας δράσεις, θα σας αποδώσουν τα αναμενόμενα.
Ερωτική Ισχύς: 93%

Ζυγός: Έχετε πολλές προτάσεις, από νέο κόσμο που σας πολιορκεί. Αυτό μέσα στον Φεβρουάριο, θα πολλαπλασιαστεί. Εσείς οι αδέσμευτοι, θα αποφασίσετε να βάλετε την ζωή σας σε μια πορεία. Οι σχέσεις που παίδεψαν τα συντροφικά ταίρια, τώρα θα περάσουν σε μια γαλήνη που θα τους ισορροπήσει. Πολλές και οι ευκαιρίες, που θα προκύψουν για όσους θέλουν να αλλάξουν εργασία ή να φύγουν για το εξωτερικό.
Ερωτική Ισχύς: 87%

Σκορπιός: Οι σχέσεις των Σκορπιών μέσα στον Φεβρουάριο, θα περάσουν από 100 κύματα. Τίποτα που δεν αξίζει ή δεν είναι των προδιαγραφών σας, δεν θα συνεχίσει και στο επόμενο διάστημα. Σύντροφοι που πια μόνο τσακώνονται και λογοφέρνουν, ίσως και να πάρουν την λυτρωτική απόφαση να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Κάτι ανάλογο, θα πράξουν και αυτοί που είναι μπλεγμένοι σε παράλληλες ζωές.
Ερωτική Ισχύς: 88%

Τοξότης: Τα αστρολογικά δεδομένα του νέου μήνα, σας κάνουν τους απόλυτους πρωταγωνιστές. Εσείς είστε αυτοί που έχετε πια το πάνω χέρι, σε όλα αυτά που πρέπει να επιλυθούν σε εργασία και αισθηματική ζωή. Πολλά ζευγάρια θα αποφασίσουν να παντρευτούν, να συγκατοικήσουν γενικότερα να ενώσουν τις ζωές τους. Σε όλα αυτά που αφήσετε, να σας φύγει και ο έλεγχος των οικονομικών σας.
Ερωτική Ισχύς: 90%

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Επιτέλους όλα αλλάζουν. Αυτό που θέλετε είναι να βρείτε μια ισορροπία μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Πολλοί του ζωδίου, ίσως και να προβούν σε πιο εξειδικευμένες συζητήσεις για δεσμεύσεις από την αρχή της Άνοιξης. Πολλές και οι ευτυχείς επανασυνδέσεις, που θα φέρουν κοντά τα ταίρια. Σίγουρα μια αρκετά ευνοϊκή εποχή, που θα αποκαλύψει νέους έρωτες στους μακροχρόνια ελεύθερους.
Ερωτική Ισχύς: 92%

Υδροχόος: Είσαστε κάτω από την στέγη του Ήλιου. Αυτό σημαίνει ότι όλα αυτά που θέλετε να κάνετε μπορείτε να τα βάλετε στα άμεσα πλάνα σας. Ερωτικές υποθέσεις που παρελθόντος, που κατά καιρούς σας ενοχλούν, με την δική σας αυστηρή πρωτοβουλία, θα τερματιστούν. Νέοι έρωτες που θα σας πλησιάσουν, θα χρειαστεί να περάσουν τα εμπόδια σας. Χρήμα και φήμη είναι κοντά σας.
Ερωτική Ισχύς: 97%

Ιχθείς: Εσείς είστε οι καλύτεροι της εποχής, και ο απόλυτος πόλος έλξης για χρήμα και νέους έρωτες. Από το πρώτο κιόλας 10ήμερο του Φεβρουαρίου. Θα δείτε ριζικές αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Οι σχέσεις που έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους, θα δεσμευτούν σε μια πιο επίσημη μορφή. Οι καινούργιοι έρωτες θα έχουν την εύνοια της Αφροδίτης, για να γίνουν μεγάλες αγάπες. Και οι χωρισμένοι θα δεχτούν προτάσεις για επανένωση. Ενεργοποιηθείτε προς όλες τις κατευθύνσεις.
Ερωτική Ισχύς: 91%

Ερωτική Αστρολογία για όλα τα ζώδια. ΦΕΒ’17

xartomanteia