Ερωτική Νουμερολογία. Απαντήσεις για Σχέσεις και Συντρόφους

kyrioi-arithmoi-zwdia

Ερωτική Νουμερολογία. Απαντήσεις για Σχέσεις και Συντρόφους

Μια μαντική τέχνη… που ασχολείται με την φιλοσοφία των αριθμών, και την ενεργειακή δυναμική τους, στο θέμα των προβλέψεων. Συνδυαστικά με την Αστρολογία, μπορούν να κάνουν αποκαλύψεις, για όλα τα σοβαρά ζητήματα και ειδικά για τον αισθηματικό τομέα.

Για όλα τα ζώδια:

 

Κριός: Το 3 και το 5
Οι διαδρομές που έχετε κάνει, σας φέρνουν πιο κοντά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει… αλλά και στην γενικότερη ζωή του.
Όσοι έχουν βρει καινούργιο έρωτα στην καθημερινότητα τους, το πιο πιθανό είναι μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι, να περάσουν και σε πιο σοβαρές-δεσμευτικές καταστάσεις.

zodia-taro-45

Ταύρος: Το 5 και το 8
Ό,τι και να πείτε… δεν θα βρείτε το δίκιο σας. Είναι πολλά τα άλλα θέματα που πρέπει να επιλύσετε, που αυτή την εποχή η ερωτική σας ζωή, θα πρέπει να περιμένει.
Κάποιες επανασυνδέσεις που είχαν μείνει στάσιμες, μέσα στις επόμενες ημέρες θα ενεργοποιηθούν και πάλι, και το πιο πιθανό άμεσα να γίνουν και πάλι σχέσεις.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δίδυμοι: Το 2 και το 7
Δεχτείτε τις προσφορές που περνούν από μπροστά σας. Σε επόμενο τόνο, θα καταφέρετε να κάνετε και το ανάλογο φιλτράρισμα.
Οι σχέσεις με χιλιομετρικές αποστάσεις, μέσα σε αυτό το διάστημα, θα έχουν ευχάριστες εκπλήξεις …που θα τους οδηγήσουν σε άμεσες δεσμεύσεις.

Καρκίνος: Το 5 και το 9
Σε αυτή τη φάση, που είστε με τον σύντροφο σας, το πιο πιθανό είναι… μέσα στους Καλοκαιρινούς μήνες, να αποφασίσετε μια πιο επίσημη δέσμευση.
Δεν χρειάζεται να ρίχνετε συνεχώς ένοχες ματιές στο παρελθόν. Αυτός που σας θέλει, ξέρει και πώς και πότε να έρθει, να σας βρει και να σας κάνει τις προτάσεις του.

Λέων: Το 1 και το 3
Ουδείς λοιπόν, έχει το δικαίωμα να σας στεναχωρεί και να σας προκαλεί εντάσεις. Ακόμη και αν αυτός είναι ο άνθρωπος σας.
Μέσα στις επόμενες ημέρες του Ιουνίου, μια ευχάριστη είδηση θα σας ανοίξει δρόμους, για να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παρθένος: Το 4 και το 8
Αυτά που έχετε δηλώσει – υποσχεθεί στον άνθρωπο σας, θα πρέπει να τα διανθίσετε και με άμεσες πράξεις. Πάντως το σύμπαν …σας υποστηρίζει σε όλα.
Οι χωρισμένοι σύντροφοι, που επιθυμούν να κάνουν μια ακόμη προσπάθεια για να είναι μαζί, θα έχουν την αληθινή υποστήριξη των φίλων τους.

Ζυγός: Το 2 και το 7
Οι επιτυχίες όλων των ειδών, είναι δίπλα σας. Αυτές τις εβδομάδες, θα καταφέρετε να έχετε χρήμα αλλά και τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, μέσα στη ζωή σας.
Πολλά τα ταξίδια και οι γνωριμίες, που σας περιμένουν κατά την διάρκεια των διακοπών σας, και ειδικά εσάς τους ελεύθερους.

Σκορπιός: Το 6 και το 9
Εσάς σας έχει φωτίσει το σύμπαν αυτό τον καιρό, και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρείτε ευκολίες και ανοιχτές πόρτες, σε όλα αυτά που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε.
Πολλά τα μέτωπα που ίσως και να χρειαστεί να ανοίξετε, για να καταφέρετε μια δύσκολη και περίπλοκη επανασύνδεση.

zodia-zvdia-75

Τοξότης: Το 4 και το 7
Δεν θα χρειαστεί να περάσει πολύς καιρός ακόμη, γα να έρθετε μέσα στη ζωή και πάλι του ατόμου που αγαπάτε. Ήδη κατευθύνεται προς εσάς.
Οι μοναξιές τέλος. Και οι άσχημες αναμνήσεις επίσης. Μέχρι να φύγει ο Ιούνιος, εσείς θα έχετε βρει τον επόμενο ποιοτικό σας σύντροφο… ίσως και σύζυγο!

Αιγόκερως: Το 6 και το 9
Μην λέτε τόσα πολλά για την ζωή σας, ειδικά σε άτομα που δεν έχουν ακόμη ξεδιπλώσει τις δικές τους προσωπικότητες – προθέσεις.
Το Καλοκαίρι που τρέχει, θα σας δώσει, πολλά! Έρωτα, χρήμα και κάποιες λύσεις σε ζητήματα, που είχαν χρονίσει στην οικογενειακή σας ζωή.

Διαβαστε τις  μηνιαιες ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Υδροχόος: Το 2 και το 5
Τα συναισθήματα ανασφάλειας που σας έχει δημιουργήσει ο άνθρωπος σας, θα μειωθούν σιγά – σιγά. Αυτό είναι και κάτι που θα σας οδηγήσει σε πιο σοβαρές δεσμεύσεις.

Ιχθείς: Το 1 και 4
Γεγονότα που έχουν συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν, δεν σας έχουν αφήσει χρόνο για να ασχοληθείτε και πάλι με την ερωτική σας ζωή. Αλλάξτε το.
Κάποια οικογενειακά πρόσωπα, εκφράζουν τις προσωπικές τους αντιρρήσεις για την αισθηματική σας ζωή. Ακούστε πιο αναλυτικά, τι σας λένε.