Ερωτική αριθμολογία για τις ελεύθερες σχέσεις

arithmologia

Ερωτική αριθμολογία για τις ελεύθερες σχέσεις

 

Οι εποχές αλλάζουν και το σύμπαν προστάζει εξέλιξη και κίνηση προς τα μπροστά. Όλες οι αισθηματικές σχέσεις θα χρειαστεί να θέσουν τα απόλυτα πια χρονικά όρια, χωρίς άλλες πιστώσεις και εξωπραγματικές ελπίδες. Έκαστο ζώδιο θα έχει τις μοναδικές του ευκαιρίες, για μόνιμα και νόμιμα ξεκαθαρίσματα.

Για όλους:

 

Κριός: Εφτά και Έντέκα
Ίσως και να έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Δεν είστε από αυτούς που μπορείτε να μείνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, μέσα σε τοξικές σχέσεις. Και αν αυτό γινόταν μέχρι τώρα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το συνεχίσετε. Οι μέρες του Σκορπιού και μέχρι το τέλος του ερχόμενου μήνα, σας δίνουν τις ευκαιρίες για να μιλήσετε.

zodia-taro-45

Ταύρος: Ένα και Οχτώ
Διάθεση για πολλές συζητήσεις θα έχετε το επόμενο διάστημα, με όλους αυτούς που υπάρχουν μέσα στην καρδιά σας. Δεν είναι σίγουρο ότι θα βρείτε και άκρη, όμως είναι μια κατάλληλη εποχή για να κάνετε το πρώτο βήμα. Το πέρασμα σε ένα επόμενο ζώδιο του ήλιου, θα σας δώσει και τις καλύτερες των προδιαγραφών για να βρείτε και ένα επόμενο ταίρι.

Δίδυμοι: Εφτά και Εννέα
Διαφοροποιηθείτε από καθετί ίδιο που υπάρχει ήδη στην καθημερινότητα σας. Έχει έρθει η εποχή που μπορείτε να θέσετε τους όρους σας σε υποθέσεις αισθηματικών. Οι σχέσεις και οι όποιο συσχετισμοί που δεν σας ταιριάζουν, θα φύγουν από την καθημερινότητα σας. Ίσως σε αυτό βοηθήσει και η έλευση ενός νέου έρωτα.

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καρκίνος: Δύο και Τρία
Δεν ζείτε σε καμία περίπτωση όπως το είχατε σχεδιάσει. Οι μέρες που περνούν, σας αναγκάζουν να περάσετε στο plan B. Δεν είναι τίποτα άλλο, εκτός από το να σταματήσετε να μασάτε τα λόγια σας και να βρείτε μια ευθεία, που και οι δύο μέσα στην σχέση να μπορείτε να περπατήσετε. Οτιδήποτε άλλο θα χαθεί στο παρελθόν.

Λέων: Ένα και Έξι
Διαπιστώνετε και εσείς πια ότι οι σχέσεις με τον άνθρωπο σας έχουν γίνει πολύ χαλαρές. Αυτό είναι κάτι που σας στεναχωρεί, αλλά το προσεχές διάστημα όλα μπορούν να ξεκαθαρίσουν και πάντα με την δική σας πρωτοβουλία. Ακόμη και αυτοί που είναι σε μοναξιά με την δική τους επιλογή, θα βρεθούν ανάμεσα σε δύο αισθηματικές προτάσεις.

Παρθένος: Δύο και Έξι
Θα αντιμετωπίσετε απρόβλεπτα σενάρια μέσα στον γάμο ή τον δεσμό σας. Ήδη εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αισθάνεστε δύο ξένοι κάτω από την ίδια στέγη. Κάποιος από τους δύο έχει χάσει την θέρμη των συναισθημάτων του. Μπορεί και εσείς. Τετράγωνο μυαλό έχετε, άρα κάντε κάτι άμεσα για να αλλάξει το κλίμα.

Ζυγός: Τρία και Τέσσερα
Πολλές οι καθυστερήσεις που βγήκαν στο μονοπάτι σας και σας απογοήτευσαν. Αυτό σαν κατάσταση τελειώνει άμεσα, και σας δίνει την ευχέρεια για να φέρετε και πάλι σε μια ισορροπία τον δεσμό σας. Κάτι ανάλογο θα δείτε και σαν προθυμία από τον σύντροφο σας. Ενισχυμένοι θα είστε και στα οικονομικά.

Σκορπιός: Πέντε και Εφτά
Αναλύετε τα πάντα πριν κάνετε το επόμενο βήμα σας. Αυτό είναι και κάτι που σας κάνει πιο γοητευτικούς και στο άλλο φύλλο. Αυτό να είστε σίγουροι ότι θα το εισπράξετε με ποικίλες μορφές, και κυρίως από νέα άτομα που θα σας φλερτάρουν έντονα. Πιθανόν είναι μέσα σε αυτό τον μήνα, να σας φανερωθούν και υποθέσεις του παρελθόντος.

Τοξότης: Έξι και Οχτώ
Δεχτείτε ίσως κάποια παραπάνω εξήγηση ή συγνώμη, από το άτομο που είναι κοντά στην καρδιά σας. Πολλά τα λάθη που έχουν γίνει, και φυσικά και από τις δύο πλευρές. Όλος ο Οκτώβριος και μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, θα σας αποδώσει και κάποιες ευχάριστες οικονομικές εξελίξεις που τόσο χρειάζεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Εφτά και Εννέα
Δεν είστε από τα άτομα που καθοδηγήστε. Αυτό δεν μπορείτε να το κάνετε και εσείς στους άλλους. Ίσως έχει έρθει το κατάλληλο χρονικό σημείο που πολλά θα πρέπει να διευθετηθούν μέσα στην σχέση σας. Κάντε τα ερωτήματα σας πιο συγκεκριμένα, και σίγουρα ζητήστε να σας πουν και τα χρονικά όρια. Όλα αλλάζουν και σας δίνουν ευκαιρίες για εξέλιξη.

Υδροχόος: Ένα και Τέσσερα
Δεν χρειάζεται να πείτε πολλά. Ήδη έχετε γίνει αντιληπτοί στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Κρατήστε τις επικοινωνιακές αποστάσεις ασφαλείας και αφήστε τους τρίτους πια να σας προσεγγίσουν. Είναι μια ευνοϊκή εποχή και για τους ελεύθερους, που θα νιώσουν και πάλι έναν νέο έρωτα να τους αναστατώνει την καρδιά.

Ιχθείς: Δύο και Πέντε
Έχετε τοποθετηθεί σε όλα αυτά που σας ζητούν ή σας κατηγορούν. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια παραπάνω υπερβολή. Είναι η σειρά των άλλων να σας αποδείξουν την αγάπη τους. Χωρισμένοι σύντροφοι θα έχουν την ευκαιρία μέχρι τις 28/10, να συναντηθούν και να κάνουν μια ακόμη προσπάθεια για επανασύνδεση.

zwdia