Ερωτική αστρολογία για όλα τα ζώδια, Ιούλιος

erwtikes-19314

Ερωτική αστρολογία για όλα τα ζώδια Ιούλιος ‘16

Επηρεασμένος ο νέος μήνας από τον προηγούμενο, συνεχίσει με καλή τύχη σε θέματα αισθηματικών και τύχης. Πρωτεργάτες τα ζώδια του νερού, που θα ρίξουν ύδωρ στον μύλο της αγάπης, έτσι ώστε υποθέσεις που είχαν μείνει στον πάγο να τρέξουν.

Για όλα τα ζώδια:

Κριός: Εκφραστείτε όπως και όποτε θέλετε. Οι μέρες του νέου μήνα είναι θετικές για τις δράσεις σας, στον αισθηματικό τομέα. Αισθήματα και λόγια που παραμένουν αίολα, δεν θα έχουν πια την υποστήριξη σας. Όσοι έχουν μείνει μόνοι τους, από την νέα σελήνη και μέχρι την αλλαγή του ζωδίου, θα έχουν βρεθεί στο στόχαστρο νέας γνωριμίας.
Τυχερή ημερομηνία: 06 Ιουλίου

zodia-taro-45

 

Ταύρος: Εναλλαγή ερεθισμάτων υπάρχει αυτό τον μήνα σε όλα τα ζώδια της γης. Παρελθόν και παρόν μπλέκονται και εσείς στην μέση, προσπαθείτε να κρατήσετε το καλύτερο. Οι σχέσεις που δεν έχουν καλά – γερά θεμέλια, θα τεθούν υπό πλήρη αμφισβήτηση και θα παρθούν αποφάσεις που θα είναι τελεσίδικες.
Τυχερή ημερομηνία: 09 Ιουλίου

Δίδυμοι: Ως συνήθως έχετε εμπλακεί σε πολλά μέτωπα, και το πιο πιθανό είναι να μείνετε μόνοι σας. Ο Ερμής σε καταλυτικές όψεις με την Αφροδίτη δίνουν αφορμές για διεξοδικές συζητήσεις με όλους. Οι επικοινωνίες θα πάρουν φωτιά, και για τους ελεύθερους που επιδιώκουν, να διευρύνουν το κύκλο τους αυτό το καυτό Καλοκαίρι.
Τυχερή ημερομηνία: 11 Ιουλίου

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Καρκίνος: Η αίσθηση της δημιουργίας και της επέκτασης μέσα στην ζωή σας, θα ακουμπήσει πολύ περισσότερο και τα ερωτικά σας, τα οποία έχετε καιρό, μέχρι την αλλαγή του ζωδίου σας, να τα ευθυγραμμίσετε στα θέλω σας. Όσοι θα ταξιδέψουν για να δουν τον σύντροφο τους, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεθούν προ ευχάριστων και απροσδόκητων εξελίξεων.
Τυχερή ημερομηνία: 17 Ιουλίου

Λέων: Οτιδήποτε σχετίζεται με το παρελθόν θα χαθεί εκεί μόνιμα. Οι ευκαιρίες που δώσατε αν τελικά δεν έγιναν αποδέκτές ή αντιληπτές από την άλλη μεριά, τότε σίγουρα δεν θα ήταν σωστό και για εσάς, να αναχαιτίσετε τον δρόμο σας. Ο Ήλιος σας πλησιάζει και αυτό σημαίνει ότι πρέπει, να είστε έτοιμοι για όλα και όλους.
Τυχερή ημερομηνία: 15 Ιουλίου

Παρθένος: Είσαστε σε βαριές και δύσκολες αποφάσεις, καθώς το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να περιμένετε τις απαντήσεις που έχετε ζητήσει, από τον άνθρωπο σας. Αυτοί που ετοιμάζονται για κοινές διακοπές, θα αντιμετωπίσουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις, που όμως θα επιλυθούν γρήγορα. Εσείς οι ελεύθεροι, προσπαθήστε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.
Τυχερή ημερομηνία: 19 Ιουλίου

Ζυγός: Οι δημιουργικές σας προσπάθειες, θα βρουν τον τρόπο για να κερδίσουν και πάλι το άτομο που υπάρχει στην καρδιά σας. Οι μέρες γύρω από την πανσέληνο είναι και οι καλύτερες, αν θέλετε να κάνετε κάποια ερωτική εξομολόγηση ή πρόταση για δέσμευση. Οι χωρισμένοι στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, θα έχουν ειδήσεις.
Τυχερή ημερομηνία: 10 Ιουλίου

Σκορπιός: Η μοναξιά σας πιθανόν να οφείλεται και στην υπερκινητικότητα σας όλο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι άπειρες περιπέτειες σας, δεν σας; έδωσαν κάτι μόνιμο, παρά μόνο περιστασιακές χαρές. Όλα όμως αυτόν τον ιδιαίτερο μήνα μπορούν να διορθωθούν. Ξεκινήστε από την οικογένεια σας και το άτομο που πιστεύετε ότι μπορεί να θεραπεύσει την καρδιά σας.
Τυχερή ημερομηνία: 12 Ιουλίου

Τοξότης: Οι περισσότεροι Τοξότες, είναι σε μία φάση όπου θέλουν να ξεκαθαρίσουν την προσωπική τους ζωή. Ξεκινήστε με το να ανακόψετε την πορεία του παρελθόντος, που κάθε τόσο σας εμποδίζει από την καλή εξέλιξη της ζωής σας. Αυτοί που έχουν πάρει την απόφαση, να κάνουν το επόμενο βήμα στην κοινή τους ζωή, θα το καταφέρουν και με μεγάλη πια ευκολία.
Τυχερή ημερομηνία: 19 Ιουλίου

Αιγόκερως: Εκφράζεστε και δεν σας νοιάζει τι θα πιστέψουν οι άλλοι. Αυτό ίσως στο τώρα που τα αστρολογικά σας δίνουν την πλήρη εύνοια τους, θα πρέπει να το μετριάσετε, έτσι ώστε να μην γίνει τροχοπέδη για αυτά που επιθυμείτε να καταφέρετε. Πιθανόν και να είστε επηρεασμένοι από το άσχημο παρελθόν, αλλά κάντε και εσείς την προσπάθεια σας.
Τυχερή ημερομηνία: 21 Ιουλίου

Υδροχόος: Η ενέργεια και η καλή σας διάθεση θα εκτοξευτεί. Όλα τα πλανητικά δεδομένα είναι υπέρ σας και σας δίνουν 2-3 εβδομάδες, για να καταφέρετε και εσείς να κάνετε τις αλλαγές σας, σε θέματα και πρόσωπα που σας απασχολούν. Οι Υδροχόοι που προγραμματίζουν μόνιμη μετοίκιση, διαφοροποίηση δουλειάς, ας το διπλοσκεφτούν.
Τυχερή ημερομηνία: 28 Ιουλίου

Ιχθείς: Σίγουρα ο μήνας του συγγενικού Καρκίνου – ύδωρ-, σας βοηθάει στο να πάρετε τις πρωτοβουλίες στους περισσότερους τομείς της ζωής σας, ακόμη και αν αυτό λέγεται επανασύνδεση ή τελικός χωρισμός. Δεν χρειάζεται να δυσχεραίνετε παραπάνω την καθημερινότητα σας με λάθος επιλογές. Τώρα που ξέρετε τι φταίει, απλά διορθώστε το, ξεκινώντας από εσάς.
Τυχερή ημερομηνία:11 Ιουλίου