Ερωτική ονειρομαντεία. Γέλιο, χαρά ευτυχία

zwdia-erwtas-diarkeia

     Ερωτική ονειρομαντεία. Γέλιο, χαρά ευτυχία

 

Όλη η βιβλιογραφία του ονειροκρίτη, αναφέρεται σε όνειρα που περιέχουν θετικά συναισθήματα και έκφραση αυτών, σαν καλό οιωνό. Σαφώς και έχει μεγάλη σημασία τι υπήρχε γύρω και ταυτόχρονα σαν εικόνες – διάθεση.

 

Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε μόνοι αλλά πολύ χαρούμενοι –ευτυχισμένοι, τότε λίαν συντόμως να αναμένεται ευχάριστα νέα στις ερωτικές  υποθέσεις σας. Για αυτούς που δεν έχουν ερωτικό σύντροφο, είναι θέμα χρόνου να συναντηθούν με το καρμικό τους έτερο, ίσως και μέσα από τρίτη γνωριμία. Λέγοντας καρμική σχέση, εννοούμε έναν ερωτικό συσχετισμό, που έχει τις καλές προδιαγραφές και οι συνθήκες – περιβάλλοντα. είναι τα κατάλληλα, έτσι αυτοί οι δύο άνθρωποι να κάνουν κάτι που θα έχει ποιοτική διάρκεια και σε βάθος χρόνου.

 

Αν άντρας βλέπει ότι γελάει με γυναίκα άγνωστη δίπλα του, τότε είναι πιθανόν να έχει υποστεί προδοσία ή να έχει ακούσει ψέματα από θηλυκό πρόσωπο που τον ενδιαφέρει ερωτικά. Ή και να χρειαστεί ο ίδιος να πει κάποιο ψέμα – ή υπερβολή, για να τραβήξει την προσοχή του εν λόγω ατόμου.

zodia-taro-45

 

Γυναίκα που ονειρεύεται ότι είναι σε χαρούμενη διάθεση με τον πραγματικό της σύντροφο, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτική…. καθώς τρίτο άτομο ίσως μπει ανάμεσα τους… ίσως και από την πλευρά της ιδίας, που θα ταράξει τις ισορροπίες.

 

Πολύς κόσμος που είναι συγκεντρωμένος και σας χαμογελά ή σας προδιαθέτει θετικά, είναι μήνυμα ότι μέσα στις επόμενες 10-15 ημέρες, στατική – κολλημένη κατάσταση σε οποιονδήποτε τομέα, θα έχει ευχάριστες και γοργές εξελίξεις.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ζευγάρια που χαμογελούν ο ένας στον άλλον,  είναι πιθανόν να τσακωθούν μεταξύ τους για λόγια και δράσεις τρίτων ανθρώπων.

 

Αν δείτε μωρό ή νεαρό παιδί να σας γνέφει θετικά η να σας χαμογελά, είναι εξαιρετικό νέο  – είδηση, που θα πέσει στην αντίληψη σας και θα σας ανεβάσει την ψυχολογία. Συνήθως είναι και μήνυμα για γάμο, νέο απόγονο, δέσμευση νέων ανθρώπων.

 

Άτομο που βλέπει στον ύπνο του, άτομα που συσχετίζονται με τον επαγγελματικό του χώρο, να του χαμογελούν, τότε θα πρέπει για τις επόμενες ημέρες, να είναι σε εγρήγορση και να είναι αρκετά προσεχτικός και εγκρατής, καθώς υπάρχει λεκτικό παρασκήνιο που τον συμπεριλαμβάνει. Επίσης, μπορεί να σημαίνει τεχνητά εμπόδια από υφισταμένους, που επιθυμούν την δική τους άνοδο – καταξίωση έναντι της δικής σας προόδου.