Ερωτική τάση ζωδίων – Δεκέμβριος 2016

Ερωτική τάση ζωδίων – Δεκέμβριος 2016

Ένας καινούργιος μήνας, που θα κλείσει τον δύσκολο κύκλο του 2016. Όλα τα αστρολογικά γεγονότα του πρώτου, κατά κύριο λόγο δεκαημέρου, θα δώσουν τις τελικές ευκαιρίες για ξεκαθαρίσματα μέσα σε δεσμούς και γάμους.

Ανταμοιβή, για όλους αυτούς που έκαναν τις φιλότιμες και αληθινές τους προσπάθειες, για να είναι μαζί με τον άνθρωπο που αγαπούν. Πολλές οι επανασυνδέσεις και οι προτάσεις γάμου, μέχρι τις γιορτές.

Για όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου:

zodia-taro-45

 

Κριός: Πολλά αυτά που θα φτάσουν στα αυτιά σας, και πιθανόν να σας δυσαρεστήσουν, για ένα πρώην ταίρι. Αυτό δεν θα πρέπει όμως να σας πτοεί και να σας κάνει να μένετε στάσιμοι. Από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα και μετά, θα είσαστε σε μια πολύ καλύτερη ψυχολογία που θα σας φέρει κοντά σε νέες γνωριμίες. Τύχη, χρήμα και επαγγελματικές ευκαιρίες, είναι ήδη καθοδόν.
Τυχερές ημέρες μήνα: 05 και 12 Δεκεμβρίου

Ταύρος: Ο ρόλος σας σαν ζώδιο, είναι πάντα να έχετε την απόλυτη φωνή της λογικής. Το να πιέζετε και να εναντιώνεστε, σίγουρα δεν σας εκφράζει. Από την πρώτα εβδομάδα του Δεκεμβρίου που η Αφροδίτη, θα έχει τις καλύτερες όψεις με τον Ερμή, εσείς μπορείτε να ανοίξετε τις συζητήσεις, που θέλετε και να βάλετε τα πάντα και τους πάντες σε μια σειρά. Οι οικονομίες σας, θα πολλαπλασιαστούν.
Τυχερές ημέρες μήνα: 02 και 10 Δεκεμβρίου

Ερωτική τάση ζωδίων – Δεκέμβριος 2016

Δίδυμοι: Εσείς αυτήν την περίοδο πρέπει να είστε άκρως προσεχτικοί, με όλους αυτούς που υπάρχουν γύρω σας, είτε φίλοι, είτε συνεργάτες, είτε και το ίδιο σας το ταίρι. Οι όψεις του Κυβερνήτη σας, είναι επιθετικές εξαιτίας του γείτονα Κρόνου, και αναδεικνύουν συμπεριφορές που θα προβληματίσουν. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην πιέζετε και σίγουρα μην επιτρέπετε, σε κανέναν να σας πιέζει επίσης.
Τυχερές ημέρες μήνα: 04 και 14 Δεκεμβρίου

Καρκίνος: Μεγάλα ανοίγματα, θα κάνετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θα ξεκινήσετε από το να απομακρύνετε άτομα, που πια αντιλαμβάνεστε και εσείς, ότι δεν σας ταιριάζουν και δεν μπορείτε να συνεχίσετε να δίνετε ευκαιρίες, που τελικά καταλήγουν στα ίδια. Αυτοί που έχουν χωρίσει, θα βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο με το νέο ταίρι τους, και ίσως και να υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες, για να τα ξαναβρούν.
Τυχερές ημέρες μήνα: 01 και 19 Δεκεμβρίου

Λέων: Όσο ακόμη θα είναι ο Ήλιος πάνω στον Τοξότη, εσείς θα μπορείτε να βρείτε τις λύσεις σε όλα αυτά τα θέματα που σας απασχολούν. Οι αισθηματικές περιπέτειες που μόνο σας στοίχισαν σε χρόνο και ενέργεια θα τερματιστούν. Οι σύντροφοι – σύζυγοι, που έχουν μείνει μόνοι μέσα από καυγάδες και εντάσεις, μέχρι την πανσέληνο του Δεκεμβρίου, θα μπορέσουν να μιλήσουν και να έρθουν τα πράματα και πάλι σε ένα θετικό κλίμα.
Τυχερές ημέρες μήνα: 07 και 11 Δεκεμβρίου

Παρθένος: Μπορεί να έχετε την τάση να φύγετε από καταστάσεις που είναι δύσκολες αλλά το καλύτερο θα ήταν να τις λύσετε και να φύγετε μετά. Θα ήταν και πιο αξιοπρεπές. Μπορεί να σας πονέσει, αλλά δεν έχει πια νόημα να παραμένετε μέσα σε αισθηματικές σχέσεις, που πια δεν σας προσφέρουν ούτε τα βασικά. Νέοι έρωτες και περιπέτειες για τους πιο τολμηρούς του ζωδίου, έρχονται στα μέσα του Δεκεμβρίου.
Τυχερές ημέρες μήνα: 10 και 12 Δεκεμβρίου

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός: Ξεχωρίστε από το πλήθος. Είσαστε σε μια εποχή που οι αστρολογικές συνθήκες μπορούν να σας ανοίξουν τους δρόμους για να βρείτε τις τελικές λύσεις σε κάθε τομέα της ζωής σας. Ο νέος έρωτας που ζητάτε να σας συναντήσει, θα σας κάνει να βρείτε και πάλι την αισθηματική σας ταυτότητα. Από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, οι σχέσεις που διαταράχτηκαν θα βρουν και πάλι την καλή του πορεία.
Τυχερές ημέρες μήνα: 03 και 15 Δεκεμβρίου

Σκορπιός: Δεν έχετε πια κανένα παράπονο εσείς. Οι αστρολογικές συνθήκες είναι πια ιδανικές για να τολμήσετε να κάνετε τις αλλαγές, που επιβάλλεται να κάνετε για να εισέλθει ο καινούργιος χρόνος, με καλύτερες προοπτικές. Οι δεσμοί που έχουν μεταξύ τους χιλιομετρική απόσταση, θα βρουν τους υγιείς τρόπους, για να είναι και σε φυσικό επίπεδο κοντά. Δεν ανήκετε στους ιδιαίτερα ρομαντικούς.
Τυχερές ημέρες μήνα: 11 και 22 Δεκεμβρίου

Τοξότης: Αυτό το διάστημα, είναι που θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας και να φέρετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα. Ο Ήλιος σας δίνει χρήμα, γοητεία, ευκαιρίες και νέο κόσμο για να σας ανανεώσει. Είστε οι αγαπημένοι του σύμπαντος, μέχρι και τα σχεδόν τέλη του Δεκεμβρίου. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά με το απόμακρο και εκνευρισμένο ταίρι σας. Πολλά τα ευχάριστα και στον επαγγελματικό σας τομέα.
Τυχερές ημέρες μήνα: 05 και 23 Δεκεμβρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

Αιγόκερως: Οι προσπάθειες σας θα βρουν τον στόχο τους, τις μέρες γύρω από την τελευταία πανσέληνο του έτους. Η Αφροδίτη μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, θα σας δώσει και την ευελιξία να λύσετε χρόνια προβλήματα μέσα στον γάμο / σχέση σας. Οι μέρες μετά τις 06/12, θα σας αποδώσουν και πολλές εκπλήξεις από το παρελθόν, που ίσως και να έρθει με διαφορετικές αυτήν την φορά, με διαφορετικές προτάσεις.
Τυχερές ημέρες μήνα: 04 και 12 Δεκεμβρίου

Υδροχόος: Οι δυναμικές κινήσεις, σας ίσως και να έχουν τρομάξει τον σύντροφο σας. Οι μέρες των δύο πρώτων εβδομάδων, είναι καταλυτικές για να μιλήσετε, άσχετα αν υπάρχουν ψυχικές απομακρύνσεις, και να πάρετε τις τελικές σας, αποφάσεις, πριν φύγει αυτό το έτος. Οι επικοινωνίες θα πολλαπλασιαστούν και για τους ελεύθερους, που σίγουρα κάτι νέο και ενδιαφέρον τους περιμένει.
Τυχερές ημέρες μήνα: 06 και 24 Δεκεμβρίου

Ιχθείς: Μην κάνετε κάτι παρορμητικό και επιπόλαιο, κάτω από αυτόν τον ουρανό. Το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι λάθη και παρανοήσεις. Πολλά και αυτά που θα ανακαλύψετε για το παρελθόν του συντρόφου σας, που ίσως και να χρειάζεται να τα συζητήσετε πιο αναλυτικά. Πολλές οι προτάσεις που θα σας έρθουν από το εξωτερικό για δουλειά, ή και για κάτι διαφορετικό που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει.
Τυχερές ημέρες μήνα: 02 και 17 Δεκεμβρίου

Ερωτική τάση ζωδίων – Δεκέμβριος 2016