Ερωτική τάση ζωδιων – Αύγουστος

evdomadiaies-3-9314

Ερωτική τάση ζωδίων – Αύγουστος ‘16

Ο απόλυτος καλοκαιρινός μήνας αναμένεται με αισθηματικές τυμπανοκρουσίες. Το τρίο Ήλιου, Ερμή και Αφροδίτης μοιράζει ευκαιρίες. Ζητήματα καρδιάς, που έχουν μείνει καιρό στο σκονισμένο ράφι, θα ενεργοποιηθούν αποδίδοντας την πλήρη αλήθεια τους.

Για όλα τα ερωτοχτυπημένα ζώδια:

Κριός: Όλο αισθηματικά προβλήματα έχετε εσείς. Επίσης, κάνετε και ότι μπορείτε για να δημιουργείτε ακόμη περισσότερα με την προκλητική σας συμπεριφορά. Όπως τα πάτε, θα μείνετε μόνοι σας να κοιτάτε στην γωνία. Πράξτε λίγο πιο ώριμα και μην συμπεριφέρεστε σαν παιδιά, στην αισθηματική σας ζωή. Μπορεί άθελα σας να πληγώσετε κόσμο. Είσαστε βέβαια το αγαπημένο μωρό του ζωδιακού, αλλά μην εκμεταλλεύεστε … κιόλας.
Τυχερή ημερομηνία: 14 Αυγούστου

zodia-taro-45

 

Ταύρος: Το δράμα του ζωδίου σας συνεχίζεται. Αν δεν γίνουν τα πράματα όπως εσείς θέλετε, κρατάτε σε όλους μούτρα μέχρι το πάτωμα….βαραίνουν και τα κέρατα! Από τις πρώτες ημέρες του νέου μήνα, ασχοληθείτε με τους ταπεινούς γύρω σας και θα δείτε, ότι κάποιοι εξ αυτών επιθυμούν διακαώς, να έρθουν πιο κοντά σας. Μην τους κλωτσήσετε….μπορεί να ανήκουν και στο πρόσφατο παρελθόν σας.
Τυχερή ημερομηνία: 18 Αυγούστου

Δίδυμοι: Νέοι, ωραίοι αλλά ατυχείς! Σας έχει δώσει το σύμπαν, όλα τα καλά του, αλλά με τον κυβερνήτη που έχετε, τραβάτε συνεχώς χειρόφρενο για να ασχοληθείτε με ακατάλληλα άτομα…. τελικά, και χάνετε τα αξιόλογα! Η υπερβολή σας σε όλα, σίγουρα γοητεύει του πάντες, και αυτό είναι ένα μεγάλο αβαντάζ. Αλλά κάπου εκεί, θα πρέπει να βάζετε και ένα τσιρότο στο στόμα. Μπορεί κάποιος να θέλει να σας εκφράσει τον θαυμασμό του.
Τυχερή ημερομηνία:17 Αυγούστου

Καρκίνος: Τα παράπονα σας δεν αφορούν κανέναν. Για κάποιον λόγο πάλι μείνατε μόνοι, και αυτό το Καλοκαίρι. Η υπερβολή στο δραματικό συναίσθημα, τρομάζει του άντρες. Τα αρσενικά όχι. Συνήθως πέφτετε επάνω σε μέτρια άτομα, που τα συμπαθείτε και μετά σας εγκαταλείπουν. Κρύψτε το μαντήλι των δακρύων, και βγείτε έξω καθώς ο Αύγουστος θα δώσει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.
Τυχερή ημερομηνία: 10 Αυγούστου

Λέων: Έχουν κάτσει τα ελατήρια στην χρυσοποίκιλτη πολυθρόνα σας. Σηκωθείτε και λίγο από εκεί. Φυσικά και τους διαφεντεύετε όλους, αλλά τόση απομόνωση, δεν εξυπηρετεί. Αυτό σίγουρα προέρχεται από ερωτική απογοήτευση, αλλά κάντε και κάτι άλλο, εκτός από το να απομονώνεστε. Τι θα πει ο λαός και το funclub σας?! Σηκώστε το ανάστημα σας και περιδιαβείτε. Έχετε μεγάλους έρωτες να σας περικυκλώνουν.
Τυχερή ημερομηνία: 04 Αυγούστου

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Έχετε γίνει εξπέρ στην σταυροβελονιά και τις σπιτικές μαρμελάδες. Όλα αυτά τα συμπαθητικά, θα πρέπει κάπου να τα δείξετε, για να ασχοληθούν νέοι έρωτες με την ειδική περίπτωση του ζωδίου σας. Το να κοιτάτε από το στενό το παραθύρι, μπας και σας θυμηθεί το παρελθόν, μόνο κανέναν πόντο μπορεί να κάνετε λάθος. Βγείτε έξω και αναζητήστε κάτι που να σας ταιριάζει… και που σίγουρα να του αρέσει το βελονάκι και η προσωπικότητα σας.
Τυχερή ημερομηνία: 09 Αυγούστου

Ζυγός: Αφήστε και κανένα ψίχουλο για τους υπολοίπους. Σίγουρα έχετε ισχυρό Κυβερνήτη, και δίπλα στον αρχηγό Ήλιο, αλλά μην τα θέλετε όλα δικά σας. Είσαστε το μοναδικό ζώδιο που αυτήν την εποχή έχει γεμίσει από προτάσεις και δέλεαρ για την ερωτική του ζωή. Έρχονται και άλλα από το παρελθόν σας. Μην τα δεχτείτε όλα, δεν έχετε χρόνο.
Τυχερή ημερομηνία: 25 Αυγούστου

zwdia

Σκορπιός: Παντού υπάρχει ένας ερωτικός μύθος. Ναι όντως εσείς το έχετε καταφέρει αυτό. Κρατάτε τα ηνία του εραστή του ζωδιακού κύκλου, που όλοι διαγκωνίζονται για το ποιος θα σας κατακτήσει. Πείτε στους bodyguard σας, να κάνουν λίγο στην άκρη, για να ρίξετε μια ματιά σε όλους αυτούς, τους κοινούς θνητούς που επιθυμούν να σας κατακτήσουν.
Τυχερή ημερομηνία: 20 Αυγούστου

Τοξότης: Τι να πείτε και εσείς με τον Κρόνο στο κεφάλι σας?! Όλοι σας αποφεύγουν μην κολλήσουν καμιά γκαντεμιά. Μην δίνετε σημασία, θα τους έρθει και αυτούς ο ουρανός στο κεφάλι. Ανοίξτε το βήμα σας, τέσσερα τα έχετε σαν Κένταυροι, και κάντε την προσπάθεια σας, να μιλήσετε από καρδιάς, με τον σύντροφο σας.
Τυχερή ημερομηνία: 12 Αυγούστου

Αιγόκερως: Βαριέστε να μιλήσετε, βαριέστε να περπατήσετε…και όχι μόνο! Μπορεί να περάσατε ένα δύσκολο χρονικό διάστημα, αλλά αυτά είναι για τα παλικάρια. Επίσης είσαστε και οι Skroutz Mac Duck των συναισθημάτων. Μην φοβάστε να τα δείξετε, εκεί που αξίζει. Δεν θα λιγοστέψουν, ούτε θα τα φορολογήσουν. Μπορεί αντιθέτως, να δημιουργηθεί και μια μεγάλη αγάπη ή μια ισχυρή επανασύνδεση.
Τυχερή ημερομηνία: 05 Αυγούστου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Υδροχόος: Η προπόνηση κάνει τους Πρωταθλητές…και κάτι άλλά βαρβάτα! Μην φτύνετε κάτω όμως! Εσείς είστε η αιτία που υποφέρουν οι άλλοι… και παρατεταμένα. Ποιος σας είπε να φύγετε και να εξαφανιστείτε από τον κόσμο τούτο?! Ανοίξτε τα μάτια και τα αυτιά σας, το άτομο που υπάρχει στο παρόν σας και είναι επιμελώς αποξενωμένο, σας θέλει πίσω. Κάντε κάτι πρακτικό, sms, fb, emails, τηλέφωνα… απλά δεν είναι αρκετά.
Τυχερή ημερομηνία: 23 Αυγούστου

Ιχθείς: Ή στραβός είναι ο γιαλός ή εσείς χάσατε τον χάρτη?! Πάλι! Είστε ανεπίδεκτοι αισθημάτων. Σας τα δίνουνε στο πιάτο και δεν σας αρέσουν. Είστε βέβαια και αρκετά σνομπ σαν 12ο ζώδιο, αλλά μην το παίζετε και τόσο δύσκολη περίπτωση. Θα βρεθείτε μόνοι να σας, να μετράτε τα λέπια σας. Ενεργοποιηθείτε και κολυμπήσετε και σε πιο βαθιά νερά…αυτά της αγάπης.
Τυχερή ημερομηνία: 21 Αυγούστου