Ερωτική τάση ζωδιων Ιανουάριος 2016

erwtas-vres-agapi-zwdia

Ερωτική τάση ζωδιων Ιανουάριος 2016

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Ο πρώτος μήνας του έτους θα δώσει μεγάλες ανατροπές στους εκπροσώπους των ζωδιων της φωτιάς ( Κριός – Λέων – Τοξότης). Πολλά τα δύσκολα αστρολογικά φαινόμενα που θα θέσουν τα χρονικά όρια σε συναισθήματα που απλά υπάρχουν, αλλά δεν εξελίσσονται.

Κριός: Αν και έχετε χαλαρώσει αρκετά το τελευταίο χρονικό διάστημα, συνεχίζετε να έχετε στα εσώτερα του μυαλού και τις ψυχής σας…μια παλιά σας υπόθεση! Η Αφροδίτη από τον συγγενικό Τοξότη, θα σας ανοίξει όλες τις πιθανές ευκαιρίες για διάλογο και συναντήσεις για να οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις σας. Προσέξτε εσείς οι ελεύθεροι, υπερβολικές υποσχέσεις και λόγια, που θα σας αραδιαστούν από καινούργιες προσωπικότητες, γύρω από την νέα σελήνη.
Ερωτική ημερομηνία: 12 Ιανουαρίου
Προσοχή με: Λέων

zodia-taro-45

Ταύρος: Πολλές οι αλλαγές που θα σας προβληματίσουν ευχάριστα, και εσάς που είστε σε μόνιμη σχέση και εσάς που είστε ακόμη μόνοι. Οι αστρολογικές όψεις του Κυβερνήτη σας από τον Τοξότη και πριν την συνάντηση με τον Κρόνο θα σας ανοίξουν πόρτες για τις λύσεις σε κολλημένα διαζύγια, αρρωστημένες σχέσεις, και άσχημες γενικότερες συναισθηματικές καταστάσεις. Οτιδήποτε περάσει από το φίλτρο του Κρόνου, θα είναι και αυτό που θα συνεχίσει και χωρίς άλλες καθυστερήσεις.
Ερωτική ημερομηνία: 20 Ιανουαρίου
Προσοχή με: Αιγόκερως

Δίδυμος: Τα δεδομένα σας θα αλλάξουν. Οι αποκαλύψεις από την ώρα που ο Ερμής -05/01-, θα γυρίσει σε ανάδρομη φορά, θα σας τρομάξουν στην κυριολεξία. Θα αντιληφθείτε ότι τελικά οι βασικές σας συναισθηματικές ανάγκες δεν καλύπτονται. Οι αποφάσεις μέχρι τις 20-01 θα είναι οριστικές και αμετάκλητες. Μια δύσκολη περίοδος, που όμως θα είναι το θεμέλιο για τις μεθεπόμενες εξελίξεις.
Ερωτική ημερομηνία: 23 Ιανουαρίου
Προσοχή με: Ιχθείς

Καρκίνος: Μεγάλα τα φορτία που κουβαλάτε από το προηγούμενο έτος και δυστυχώς, ακόμα δεν είσαστε σε ψυχολογική φάση να τα απορρίψετε. Οι όψεις της πανσελήνου του Ιανουαρίου θα σας δώσουν μια παραπάνω δυναμική για να δείτε πιο καθαρά τους στόχους σας. Αυτοί που είναι μόνοι, δεν θα χρειαστεί να κάνετε…ή να ψάξετε για κάτι καινούργιο…νέες προσωπικότητες θα τους πλαισιώσουν.
Ερωτική ημερομηνία: 05 Ιανουαρίου
Προσοχή με: Κριός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Λέων: Οι άμυνες σας θα πρέπει να μείνουν άρτιες και σηκωμένες. Οι όψεις του Κρόνου προς το ζωδιο σας, θα σας αναγκάσουν από τις πρώτες ημέρες του νέους έτους, να αναθεωρήσετε αυτά που ξέρετε! Δεν θα είναι εύκολες οι στιγμές, καθώς πολλά στρεβλά του παρελθόντος θα προκύψουν και θα ενοχλήσουν. Οι χωρισμένοι, θα επανέλθουν για να ξανά-συγκρουστούν.
Ερωτική ημερομηνία: 11 Ιανουαρίου
Προσοχή με: Ταύρος

Παρθένος: Ελπίζετε για συναισθηματικές βελτιώσεις…που όμως ακόμα αργούν! Τα μυστικά σενάρια αυτών που διατηρούν διπλές – τριπλές καταστάσεις…θα χρειαστεί να είναι πιο προσεχτικοί, καθώς παρεξηγήσεις και καυγάδες πιθανόν να φτάσουν σε ακατάλληλα πρόσωπα και από τις δύο πλευρές. Επιθυμίες και ευχές θα χρειαστεί να ξανά-φιλτραριστούν.
Ερωτική ημερομηνία: 17 Ιανουαρίου
Προσοχή με: Σκορπιός

Ζυγός: Πολλά τα στηρίγματα σας σε αισθηματικό και οικονομικό τομέα που θα σας ανεβάσουν πολύ την ψυχολογία. Κάποια πράγματα – συζητήσεις εξελίξεις ίσως να μην μπορούν να ολοκληρωθούν τις προσεχείς εβδομάδες…όμως από τις 20/01 και ύστερα θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις. Αυτοί που καταναλώνονται στις προσπάθειες να αναθερμάνουν το παρελθόν….ίσως τελικά καταφέρουν την προσπάθεια τους, με την παρέμβαση τρίτων.
Ερωτική ημερομηνία: 30 Ιανουαρίου
Προσοχή με: Τοξότης

zwdia

Σκορπιός: Σε αυτά που απορρίπτατε πιθανόν να ξαναπέσετε. Είσαστε σε ένα σταυροδρόμι αποφάσεων που θα πρέπει μέχρι την λήξη του ανάδρομου Ερμή να οριστικοποιήσετε τις ανακοινώσεις σας. Οι Σκορπιοί που είναι σε μια μοναχική φάση, λόγω ερωτικής απόρριψης – απογοήτευση, θα χρειαστεί να κάνουν μια μεγαλύτερη προσπάθεια για να βγουν από αυτό το τέλμα. Το τέλος του Ιανουαρίου θα τους προσφέρει εκπλήξεις.
Ερωτική ημερομηνία: 19 Ιανουαρίου
Προσοχή με: Ζυγός

Τοξότης: Προσοχή στα ένοχα μυστικά. Η Αφροδίτη είναι επάνω σας και σας δίνει απλόχερα την ερωτική της εύνοια. Είσαστε από τα πιο δύσκολα ζωδια στον αισθηματικό σας τομέα, για αυτό να είστε περισσότερο προσεχτικοί….με την ακραία σας συμπεριφορά που πιθανώς να πληγώσει. Οι χωρισμένοι καλό θα ήταν αυτήν την περίοδο και μέχρι τις 19.01 να μην κάνουν προσπάθειες για επανασύνδεση.
Ερωτική ημερομηνία: 25 Ιανουαρίου
Προσοχή με: Αιγόκερως

Αιγόκερως: Νιώθετε ίσως μπερδεμένοι και εξαπατημένοι, από εκεί που προσφέρατε την αγάπη και την θετική σας ενέργεια. Σίγουρα πια κάνετε περίεργες σκέψεις για το πως θα πορευτείτε τις επόμενες εβδομάδες. Ο ανάδρομος Ερμής μέσα στον ζωδιακό σας οίκο ίσως σας βάλει και βαθιά την σκέψη για χωρισμό ή ένα μικρό διάλειμμα. Αυτοί που είναι ακόμη ελεύθεροι, θα έχουν νέες κατακτήσεις από τις αρχές του επόμενου ζωδίου.
Ερωτική ημερομηνία: 04 Ιανουαρίου
Προσοχή με: Καρκίνος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Υδροχόος: Οι μέρες μέσα στον Ιανουάριο θα σας δώσουν τις απαντήσεις που ψάχνετε σε οποιοδήποτε ερωτικό θέμα σας απασχολεί. Το κλίμα εντάσεις του Δεκεμβρίου για τους παντρεμένους δεν θα περάσει μέσα στο νέο έτος. Αυτοί που ακόμα έχουν ένα βλέμμα στο παρελθόν…θα ήταν πια σοφό να το γυρίσουν στο εποικοδομητικό μέλλον. Οι γεννημένοι την δεκαετία του -70, θα έχουν μοιραία συνάντηση με παλιά τους αγάπη που θα δοκιμάσει συναισθήματα και αντοχές.
Ερωτική ημερομηνία: 03 Ιανουαρίου
Προσοχή με: Ταύρος

Ιχθείς: Πολλές από τις δράσεις σας θα βρουν τελικά τον δύσκολο στόχο τους. Αυτοί που είναι σε σκέψεις και προτάσεις για να κατακτήσουν το ενδιαφέρον του νέου προσώπου που σας ενδιαφέρει. Όσοι είναι μόνοι, θα έχουν τις ευκαιρίες τους για ποιοτικές επαφές με νέο κόσμος, γύρω στις ημέρες της πρώτης πανσελήνου του έτους.
Ερωτική ημερομηνία: 23 Ιανουαρίου
Προσοχή με: Κριός:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !