Ερωτικα Ταρω για όλους – Φθινόπωρο ‘16

d6f87b6c656a4e3d1553a86ef22961fc274920fb

Ερωτικά Ταρω για όλους – Φθινόπωρο ‘16

Το Φθινόπωρο είναι παρόν. Άπειρες οι αλλαγές σε αισθηματικό επίπεδο αλλά και οικονομικό. Ιστορίες που έμειναν στο χρονοντούλαπο, τώρα θα αποκαλυφθούν και θα ζητήσουν δικαίωση.

Προβλέψεις Σεπτεμβρίου με τα 78 φύλλα της Αρκάνα:

Κριός: Ο Αρχιερέας και το Τρία των Σπαθιών
Η σκέψη σας είναι κολλημένη στο παρελθόν. Το ίδιο και η σταματημένη ζωή σας. Λάθος. Οι τόση αστρολογική κινητικότητα είναι υπέρ σας, άρα ή θα πρέπει σε πρακτικό επίπεδο, να πάτε πίσω σε εκείνες τις καταστάσεις και τις λύσετε διαπαντός, ή να τραβήξετε πραγματικά μια κόκκινη γραμμή και να κοιτάξετε το μέλλον σας.

 

Ταύρος: Ο Αυτοκράτορας και ο Άσος το Έξι των Σπαθιών
Αν δεν έχετε χρόνο για χάσιμο τότε μην ασχολείστε με άτομα και καταστάσεις που μόνο σας καθυστερούν, από τα σχεδιασμένα βήματα σας. Αν αυτό σημαίνει να απομακρυνθείτε από έναν βαλτωμένο δεσμό ή έναν σύντροφο, που δεν σας καταλαβαίνει, τότε κάντε το. Η ανασφάλεια της μοναξιάς είναι μόνο στο κεφάλι σας.

zodia-taro-45

Δίδυμοι: Ο Ήλιος και το Τέσσερα των Πεντάκτινων
Είστε το καλό παιδί, του ζωδιακού κύκλου. Αυτό είναι κάτι που μέσα στις πρώτες ημέρες του μήνα, θα σας φέρει αντιμέτωπους με νέους έρωτες και καρδιοχτύπια, που θα σας αναστατώσουν. Ακόμη και οι εν σχέση αέρινοι θα έχουν πολλές ευχάριστες ανακοινώσεις, από τον σύντροφο τους. Ίσως μια πρόταση γάμου – συγκατοίκησης;!

Καρκίνος: Το Αστέρι και το Εφτά των Ράβδων
Τα προσωπικά σας ζητήματα μπάζουν νερά εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο καινούργιος μήνας σας βοηθά να έλθετε πιο κοντά στα πραγματικά σας θέλω, και κάπως έτσι να βρείτε τους τρόπους για να τα κατακτήσετε. Αυτοί που έχουν σχέση σε απόσταση, ίσως και χρειαστεί να μιλήσουν τετ – α – τετ!

Λέων: Το Άρμα και το Έξι των Πεντάκτινων
Είσαστε όλο παράπονα, και αυτό τείνει να πολλαπλασιαστεί! Σίγουρα φταίει και η μέτρια κατάσταση στην ερωτική σας ζωή, που δεν σας δίνει τα κίνητρα για να αναπτυχθείτε. Ένας Βασιλιάς σαν εσάς, θα πρέπει να λάβει άμεσα τις δράσεις εκείνες, που θα φέρουν στο προσκήνιο αληθινά συναισθήματα και σχετικές εκδηλώσεις.

Παρθένος: Η Δικαιοσύνη και το Πέντε των Κυπέλλων
Το πιο πιθανό είναι να έχετε χαθεί μέσα στη συνήθεια και την καθημερινότητα της αισθηματικής σας ζωής. Αυτό είναι και ένα από τα κλασικά σας χαρακτηριστικά, που μεν μπορεί να εκπέμπουν ασφάλεια στον άνθρωπο σας, αλλά μετά από λίγο ίσως και να χάνουν τη βαρύτητα τους. Άρα, κινητοποιηθείτε άμεσα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός: Ο Ερημίτης και το Δέκα των Σπαθιών
Σας έχει λείψει πραγματικά η αίσθηση ενός φρέσκου και παθιασμένου έρωτα. Το σύμπαν σίγουρα σας επιφυλάσσει πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις, μέσα στις δύο πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου. Οι μόνοι και σκληροπυρηνικοί εργένηδες, θα δεχτούν πυρωμένα βέλη πάθους από καινούργιο άτομο, που θα τους κάνει να αισθανθούν και πάλι ενεργοί.

Σκορπιός: Η Σελήνη και το Εννέα των Κυπέλλων
Ο σκοπός σίγουρα… δεν αγιάζει τα μέσα. Είστε από τα πιο δύσκολα
ζώδια στα πάντα σας, και όλοι πρέπει να βρουν το καλά κρυμμένο κουμπάκι σας, για να σας καταλάβουν. Αυτό είναι κοντά… να το πατήσει ένα πρώην ταίρι σας, που μέχρι τα μέσα του Σεπτεμβρίου θα σας έχει προσεγγίσει με ερωτικές διαθέσεις.

Τοξότης: Ο Τρελός και το Εφτά των Κυπέλλων
Ξέρετε τι θέλετε και το κυνηγάτε. Εσείς είστε το ζώδιο που μπορεί να κατακτήσει ότι βάλει στο μυαλό του. Μια μικρή αναμονή θα έχουν αυτοί που έχουν κάνει όλες τις προσπάθειες τους για επανασύνδεση, αλλά ακόμη δεν έχουν δει κάποιο αποτέλεσμα. Από τις 10/09 και μετά, πολλές οι εκπλήξεις και οι προσφορές για εσάς σε κάθε επίπεδο.

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Φθινοπωρο 2016  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Η Δύναμη και το Δύο των Ράβδων
Είστε γρήγοροι στις αποφάσεις σας, και αυτό είναι κάτι που θα το κάνετε και στο τώρα, για μια σχέση η οποία μόνο τελικά σας προβληματίζει… ή την προβληματίζετε εσείς. Το Καλοκαίρι δεν καταφέρατε να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο σας. Κάντε και σε αυτή τη νέα εποχή κάτι ανάλογο, και αν δεν υπάρχει κάποιο καλό αποτέλεσμα, απλά αποχωρήστε.

Υδροχόος: Η Αυτοκράτειρα – Ο Άσος των Ράβδων
Είναι ένα καταπληκτικό διάστημα, που θα δείτε πολλά να τροποποιούνται και να πλαισιώνουν τα θέλω σας. Παλιές γνωριμίες θα σας προσεγγίσουν στα μέσα του Σεπτεμβρίου. Εσείς που είστε ελεύθεροι, θα έχετε την τύχη να δοκιμάσετε κάτι ίδιο με νέες προτάσεις. Αν σας πείσουν, ανοίξτε την πόρτα!

Ιχθείς: Η Αρχιέρεια και το Οχτώ και των Ράβδων
Το μυαλό σας πρέπει να κινηθεί με μεγαλύτερες ταχύτητες, έτσι ώστε να μπορέσετε άμεσα να βρείτε λύσεις σε όλα αυτά που σας ταλαιπωρούν μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Αφήσατε να περάσει ένα Καλοκαίρι ανέμελο, τώρα όμως επιβάλλεται να δραστηριοποιηθείτε, για να σώσετε συναισθήματα και αληθινούς δεσμούς.