Ερωτικες συναστριες για όλα τα ζωδια – Ιούλιος

erwtikes-27214

Ερωτικές συναστρίες για όλα τα ζωδια – Ιούλιος ‘16

Ο μήνας του Καρκίνου είναι φορτωμένος με πολλές δύσκολες αστρολογικές όψεις που όμως θα σπρώξουν τις καταστάσεις στα άκρα, προκειμένου να δείξουν την αλήθεια τους. Αυτό σημαίνει ερωτικές αποκαλύψεις, παρασκήνιο επαγγελματικό, που δεν θα πρέπει να μείνουν χωρίς καταλυτικές παρεμβάσεις.

Όλες οι Συναστρίες:

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Φωτιάς
Σίγουρα ο μήνας του Καρκίνου, θα σας κάνει να γίνετε πιο σκεπτικοί σε αισθηματικά θέματα. Έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά τον Ιούνιο, αλλά και εσείς με την σειρά σας, επίσης έχετε ταλαιπωρήσει κόσμο. Από την νέα σελήνη στις 04/07, μπορείτε να κάνετε τις κινήσεις σας, που θα ξεκαθαρίσουν προθέσεις. Ακόμη και όσοι έχουν χωρίσει, θα μπορέσουν να παραμερίσουν τις διαφορές τους και να έρθουν πιο κοντά.
Ερωτική ζωή: ***/**

zodia-taro-45

 

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Γης
Ιδανική εποχή για να κάνετε τα επόμενα καθοριστικά βήματα σας, όποια και αν είναι αυτά σε αισθηματικές και οικονομικές υποθέσεις. Εσείς που είστε σε μη καλή φάση με τον σύντροφο σας, αδιαφορήστε για τα λεγόμενα των τρίτων και δείτε τι πραγματικά συμβαίνει. Αυτοί που έχουν στραφεί στην απομόνωση, θα δεχτούν ερωτικά βέλη από καινούργιες επαφές, γύρω στα μέσα του μήνα.
Ερωτική ζωή: **/***

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα
Σημαντικές οι λεπτομέρειες που πρέπει να εντοπίσετε και να παραμερίσετε, αν θέλετε αυτό το Καλοκαίρι, να το περάσετε μαζί με τον σύντροφο σας. Τα δεδομένα για όσους έχουν σχέση εκ του μακρόθεν, θα τροποποιηθούν. Ουδείς επιθυμεί και ουδείς αντέχει την έλλειψη φυσικής παρουσίας. Αυτοί που είναι ένα βήμα πριν δεσμευτούν, θα έχουν ανέλπιστες οικονομικές εκπλήξεις.
Ερωτική ζωή: **/***

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού
Φροντίστε να για καλύψετε όλα τα κενά που υπάρχουν μέσα στον δεσμό σας καθώς η νέα σελήνη στις αρχές του μήνα, θα δημιουργήσει νεύρα και πολλά αυτά που θα ειπωθούν και δεν θα είναι ευχάριστα. Οι διακοπές για τους ερωτευμένους, θα φανούν σαν όαση, και ανανέωση για τον ψυχισμό τους. Επίσης για τους μοναχικούς, οι κοινωνικοί κύκλοι θα εμπλουτιστούν με νέα πρόσωπα.
Ερωτική ζωή: ***/**

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Γης
Δεν δικαιολογήστε να παραπονιέστε. Όλος ο αστρολογικός ουρανός σας κοιτά και σας κάνει πραγματικότητα όλες τις ευχές. Το ταίρι σας έχει να σας εκπλήξει με πολλά, που συσχετίζονται με την κοινή σας εξέλιξη – δέσμευση. Τα νέα θα είναι ευχάριστα και καθησυχαστικά για αυτούς, που ήταν σε διαδικασίες διαζυγίων, περιουσιακών και λοιπών ζητημάτων. Μια μεγάλη οικονομική ανάσα σας περιμένει γύρω στις 10 -07, που μπορεί να σας λύσει τα χέρια.
Ερωτική ζωή: **/***

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα
Οι συζητήσεις γύρω από αισθηματικές υποθέσεις, που θα γίνουν στις αρχές του Ιουλίου, θα σας βάλουν σε σοβαρές σκέψεις, για το πως πρέπει να κινηθείτε σε ζητήματα οικονομικών και σχέσεων. Οι απόψεις σας δεν χρειάζεται να ταυτίζονται, απλά να υπάρχει κοινή πλεύση προς την δέσμευση. Οι μοναχικοί του συνδυασμού, θα βρουν νέα συντροφιά γύρω στις μέρες της Πανσελήνου.
Ερωτική ζωή: ****/*

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού
Είσαστε άκρως προβληματισμένοι για όλα αυτά που σας συμβαίνουν στην ζωή σας. Εδώ και αρκετές εβδομάδες είσαστε σε πλήρη αποξένωση με τον άνθρωπο σας. Ίσως να φταίτε και εσείς, που αφεθήκατε σε εργασία και λοιπές κοινωνικές υποχρεώσεις. Εντοπίστε τα καλά που έχετε σαν ζευγάρι, και δώστε τον καλύτερο σας εαυτό για το Καλοκαίρι και την αναψυχή σας.
Ερωτική ζωή: *****

Ζώδια του Αέρα σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα
Οι μέρες τώρα είναι αρκετά πιο ήρεμες, έτσι ώστε να μοιραστείτε με τον άνθρωπο σας σκέψεις και προτάσεις, για τις διακοπές σας και οτιδήποτε δεσμευτικό για το μεταξύ σας. Οι όψεις του κυβερνήτη σας με την Αφροδίτη, ειδικά για τους ελεύθερους και τους χωρισμένους, θα φέρουν νέα πρόσωπα στους μοναχικούς τους δρόμους, που θα τους ανανεώσουν την ψυχολογία… ίσως και κάτι παραπάνω.
Ερωτική ζωή: ***/**

Ζώδια του Αέρα σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού
Πολλές οι αμφιβολίες που υποβόσκουν μέσα σας. Δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με όλα αυτά που σας συμβαίνουν, σε καριέρα και αισθηματικά. Τάσεις απομόνωσης και εσωστρέφειας, θα υπάρξουν τις πρώτες εβδομάδες του Ιουλίου, όμως από την πανσέληνο και ύστερα, θα δώσουν την θέση τους, σε επανασυνδέσεις και καινούργιες προτάσεις για σχέσεις, για αυτούς που είναι και πιο τολμηροί.
Ερωτική ζωή: ***/**

Ζώδια του Νερού σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού
Το ενδιαφέρον σας γενικότερα είναι εστιασμένο στο να ισορροπήσετε τα οικονομικά – εργασιακά σας, που από την αρχή του Καλοκαιριού, σας ταλαιπωρούν με διάφορες καταστάσεις. Με τις διορθωτικές σας κινήσεις θα αισθανθείτε και πιο ήρεμοι, καθώς τελικά θα προκύψουν ευχάριστες ειδήσεις που θα σας ανοίξουν τους δρόμους. Ανάλογη πορεία θα έχουν και τα ερωτικά σας, που θα ξεπεράσουν τις όποιες καθυστερήσεις.
Ερωτική ζωή: **/***