Ερωτικες συναστριες ζωδιων Ιανουαριος 2016

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-zodia-2-8-6

Ερωτικες συναστριες ζωδιων Ιανουαριος 2016

Ερωτικες συναστριες ζωδια της Γης ΙΑΝ’16

Η μόνιμη ανάγκη των ζωδίων της Γης, για συναισθηματική κάλυψη, θα αρχίσει να γίνεται πιο έντονη, την ώρα που η Αφροδίτη μέσα στον Τοξότη θα πλησιάζει τον Κρόνο. Πολλά παιχνίδια ερωτικά, ασαφείς καταστάσεις, και προβληματικοί γάμοι θα τερματιστούν

ζωδια Γης σε ερωτική συναστρια με ζωδια της Φωτιάς:

zodia-taro-45

Θα χρειαστεί να θυσιάσετε περισσότερο από τον χρόνο σας, για να βρείτε τις ισορροπίες με τον άνθρωπο που έχετε μέσα στην ερωτική σας ζωή. Αυτοί που έχουν στο ενεργητικό τους νέο έρωτα, θα τον δουν να ανθίζει και να εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς.

Τυχερές ημερομηνίες: 08 και 31 Ιανουαρίου

ζωδια Γης σε ερωτική συναστρια με ζωδια της Γης:

Μια δύσκολη περίοδος για τον συνδυασμό σας. Πολλές οι λεκτικές παγίδες που θα πέσουν στο τραπέζι, για να βγουν τα ασφαλή συμπεράσματα…τελικά.

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα χρειαστεί μια περισσή προσοχή σε αυτούς που διατηρούν διπλά παιχνίδια. Ο ανάδρομος θα προβεί σε αποκαλύψεις.

Τυχερές ημερομηνίες: 02 και 23 Ιανουαρίου

ζωδια Γης σε ερωτική συναστρια με ζωδια του Αέρα:

Η υπομονή σας έχει φτάσει στα όρια της. Προβλέπεται μια καθοριστική αλλαγή γύρω στις 10/01, με την νέα σελήνη. Μην δοκιμάσετε όμως να πάρετε τελικές αποφάσεις και να τις ανακοινώσετε. Το αστρολογικό σκηνικό μέχρι τις 20-01 δεν ευνοεί κάτι διαφορετικό.

Τυχερές ημερομηνίες: 07 και 24 Ιανουαρίου

ζωδια Γης σε ερωτική συναστρια με ζωδια του Νερού:

Οι πιθανότητες για επανασύνδεση ή για εξέλιξη προς την κατεύθυνση της δέσμευσης, θα είναι μεγάλες. Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν και σε εργασιακά θέματα, που θα σας κάνουν να αισθανθείτε πολύ πιο καλά με τις μελλοντικές σας επιδιώξεις…αλλά και να τις κατακτήσετε.

Τυχερές ημερομηνίες: 05 και 29 Ιανουαρίου

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ερωτικες συναστριες ζωδια της Φωτιάς ΙΑΝ’16

Με την Αφροδίτη να στέκεται για αρκετές εβδομάδες ακόμα στον οίκο του Τοξότη, όλα τα ζωδια της Φωτιάς θα έχουν την τιμητική τους στον έρωτα. Αυτό θα χρειαστεί μια προσοχή παραπάνω όταν θα συναντηθεί στην ίδια μοίρα με τον Κρόνο…όπου, οτιδήποτε υπάρχει σε εκκρεμότητα θα τερματιστεί.

Προσοχή στους γεννημένους στις: 25/03, 01/04, 12/04, 18/08, 15/12

ζωδια Φωτιάς σε ερωτική συναστρια με ζωδια της Φωτιάς:

Ένας ιδιαίτερα ευνοημένος συνδυασμός, που θα έχει πάμπολλες ευκαιρίες ιδίως από τις 02 Ιανουαρίου, για να ολοκληρώσει ζητήματα που έμειναν ακίνητα και ανέγγιχτα επί μακρόν. Όσοι περιμένουν τις αποφάσεις της άλλης πλευράς για χωρισμού ή για διαζύγιο, θα τις έχουν προσεχώς.

Τυχερές ημερομηνίες: 10 και 21 Ιανουαρίου

ζωδια Φωτιάς σε ερωτική συναστρια με ζωδια της Γης:

Πολλά αυτά που θα βγουν στην επιφάνεια από τον Ανάδρομο Ερμή που ξεκινάει την δύσκολη πορεία του στις 05-01. Ιστορίες αγάπης που δεν τα κατάφεραν ποτέ, να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους θα εμφανιστούν μετά την νέα σελήνη, και θα ξανακάνουν την τελική προσπάθεια τους.

Τυχερές ημερομηνίες: 08 και 29 Ιανουαρίου

ζωδια Φωτιάς σε ερωτική συναστρια με ζωδια του Αέρα:

Ένας καταπληκτικός ζωδιακός συνδυασμός που θα πολλαπλασιάσει την δυναμική του…από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η νέα σελήνη στις 10-01. Ακόμα και αυτοί που έχουν χωρίσει θα ξανά-προσεγγιστούν….με θετική και ώριμη διάθεση με απώτερο σκοπό την μόνιμη επανασύνδεση.

Τυχερές ημερομηνίες: 07 και 12 Ιανουαρίου

ζωδια Φωτιάς σε ερωτική συναστρια με ζωδια του Νερού:

Η εποχή θα ξεκινήσει με μια μέτρια διάθεση που όσο θα πλησιάζει η αλλαγή του ζωδιου από Αιγόκερω σε Υδροχόο, τόσο οι ευκαιρίες και οι ευκολίες θα παρουσιάζονται σε αισθηματικό και οικονομικό επίπεδο. Αυτοί είναι μόνοι, πριν να λήξει ο Ιανουάριος, θα ‘τρακαριστούν’, με καρμικό έρωτα.

Τυχερές ημερομηνίες: 18 και 27 Ιανουαρίου

Ερωτικες συναστριες ζωδια του Νερού ΙΑΝ’16

Τα ζωδια του Νερού είναι τα μόνα που θα δουν ακραίες αλλαγές μέσα στον πρώτο μήνα του έτους. Οι όψεις της νέας σελήνης στις 10-01, θα γίνουν η αρχή για μια σειρά από γεγονότα, που θα ξεκαθαρίσουν το θολό τοπίο σε αισθηματικές σχέσεις και οικονομικά αδιέξοδα.

ζωδια Νερού σε ερωτική συναστρια με ζωδια της Φωτιάς:

Ζητήστε και θα λάβετε ότι επιθυμείτε. Οι όψεις της Αφροδίτης θα ενισχύουν κατά πολύ την γοητεία σας. Αυτό σημαίνει ότι και νέοι πειρασμοί θα σας πλησιάσουν. Όσοι έχουν πάρει τις σοβαρές αποφάσεις του για δέσμευσης, θα την πετύχουν πιο γρήγορα… από τα προγραμματισμένα.

Τυχερές ημερομηνίες: 14 και 27 Ιανουαρίου

ζωδια Νερού σε ερωτική συναστρια με ζωδια της Γης:

Τα σχέδια σας θα υλοποιηθούν και μέσα από αυτό μπορείτε να πραγματοποιήσετε και να δρομολογήσετε τις εξελίξεις σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας. Βαρύ το κλίμα για τους χωρισμένους, που τελικά μετά τις 12 του Ιανουαρίου θα καταφέρουν να μιλήσουν πιο ειλικρινά.

Τυχερές ημερομηνίες: 10 και 22 Ιανουαρίου

prodosia

ζωδια Νερού σε ερωτική συναστρια με ζωδια του Αέρα:

Στηρίζεστε από το πλανητικό σύστημα και αυτό θα διαρκέσει μέχρι και τις 22-01. Δράστε και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του. Θέματα γάμου και σοβαρών σχέσεων θα αναθεωρηθούν και θα εξελιχθούν. Τα οικονομικά σας ένα καζάνι που βράζει, αλλά θα σας αποδώσει καρπούς μέσα στον τρέχοντα ζωδιακό μήνα.

Τυχερές ημερομηνίες:02 και 26 Ιανουαρίου

 

ζωδια Νερού σε ερωτική συναστρια με ζωδια του Νερού:

Υπάρχει μια απογοήτευση στην ατμόσφαιρα στα ‘υδάτινα’ ζευγάρια που βλέπουν ότι η ερωτική τους σχέση δεν έχει τους ρυθμούς που θα έπρεπε. Η είσοδος του ανάδρομου Ερμή, θα προκαλέσει αναστατώσεις που ίσως και να οδηγήσουν σε μόνιμο χωρισμό. Προετοιμαστείτε για πολλά ευτράπελα.

Τυχερές ημερομηνίες: 12 και 21 Ιανουαρίου

Ερωτικες συναστριες ζωδια του Αέρα ΙΑΝ’16

Ο μήνας θα ξεκινήσει με μια σειρά πλανητικών όψεων, πάνω σε όλα τα ζωδια του Αέρα που θα δοκιμάσει σχέσεις, συναισθήματα και επενδυτικές κινήσεις. Σχέσεις ιδιαίτερα …που έχουν δυσκολίες λόγω τρίτων προσώπων, ή χιλιομετρικών αποστάσεων, θα οδεύσουν προς την λήξη τους.

ζωδια Αέρα σε ερωτική συναστρια με ζωδια της Φωτιάς:

Πιθανά βήματα που σκέφτεστε να κάνετε… καλό θα ήταν να τα καθυστερήσετε. Οι μέρες με ένα ανάδρομο Ερμή και μια Αφροδίτη στον βαρύ Τοξότη, δεν ευνοούν κανέναν. Σοβαρές αποφάσεις καλό θα ήταν να ξαναβγούν στην επιφάνεια από τις 20-01 και ύστερα.

Τυχερές ημερομηνίες: 07 και 15 Ιανουαρίου

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια Αέρα σε ερωτική συναστρια με ζωδια της Γης:

Η σταθερότητα είναι κάτι που ζητάτε και οι δύο πλευρές. Αυτά που ελπίζετε και επιθυμείτε θα προκύψουν μετά τις 15.01 που ο ανάδρομος Ερμής θα έχει πολλά καλά πια να σας εμφανίσει. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και μια καλύτερη οικονομική κατάσταση, που θα ενισχύσει την υλική ασφάλεια.

Τυχερές ημερομηνίες: 17 και 25 Ιανουαρίου

ζωδια Αέρα σε ερωτική συναστρια με ζωδια του Αέρα:

Ερωτισμός και αισθηματισμός είναι τα δύο κυρίαρχα συστατικά που θα μεγεθυνθούν μέσα στον Ιανουάριο. Πολλά από τα σχέδια σας εσωκλείουν την οικονομική εξέλιξη για να προβείτε με ασφάλεια πλέον στα επόμενα βήματα σας. Για τους ελεύθερους, πολλές οι νέες επαφές πριν την λήξη του μήνα.

Τυχερές ημερομηνίες: 07 και 23 Ιανουαρίου

ζωδια Αέρα σε ερωτική συναστρια με ζωδια του Νερού:

Θα εντυπωσιαστείτε από τις αλλαγές που θα βιώσετε από τις πρώτες κιόλας καλές ημέρες του μήνα. Όσοι έχουν χωρίσει ή είναι σε φάση απομάκρυνσης – ‘παγομάρας’, θα ανοίξουν τους δίαυλους επικοινωνίας και θα δώσουν και πάλι τις σχετικές ευκαιρίες. Το οικονομικό θα φανερώσει και αυτό την υποστήριξη του.

Τυχερές ημερομηνίες: 04 και 30 Ιανουαρίου