Ερωτικη Αριθμολογια για κάθε ζωδιο

arithmologia

Ερωτική Αριθμολογία για το κάθε ζώδιο

Αυτή η νέα ανοιξιάτικη περίοδος, δίνει μια ξεχωριστή δυναμική σε κάθε ζώδιο, έτσι ώστε να εξελίξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Οι μέρες και οι αισθηματικές δράσεις είναι δημιουργικές και θα αφήσουν το στίγμα τους για μεγάλο χρονικό διάστημα,

Κρατήστε το νούμερο σας, σαν ημερομηνία, σαν σειρά, σαν τυχερό αριθμό, σαν ώρα της ημέρας, σίγουρα έχει κάποια είδηση να σας δώσει!!!

 

 

Κριός: Το δυναμικό 09
· Αν είστε σε σχέση, προσέξτε μην βρεθείτε σε μέσα σε εντάσεις που πιθανόν να οδηγήσουν σε χωρισμό.
· Για τους ελεύθερους, είναι λάθος το χρονικό διάστημα για να κάνετε προσεγγίσεις σε καινούργια άτομα.

zodia-taro-45

Ταύρος: Το μόνιμο 07
· Η επίδραση σας πάνω στο άτομο που κρατάει την καρδιά σας, έχει την μέγιστη απόδοση και σύντομα, θα ολοκληρώσετε τις επιθυμίες σας
· Δημιουργική σταθερότητα. Δεν χρειάζεται να τρέξετε και να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες του συντρόφου σας στο τώρα

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Δίδυμοι: Το προκλητικό 06
· Αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, σας αναγκάζουν να μην δίνετε τόση βαρύτητα στον σύντροφο σας. Αλλάξτε το.
· Επαναπροσδιορίστε τον εαυτό σας, μέσα και έξω και μην ακολουθείτε τις συμβουλές και τους τρόπους κανενός.

Καρκίνος: Το ερημικό 01
· Είστε ήρεμοι και υπομονετικοί και αυτό θα σας αποδώσει αισθηματικά δώρα και νέες επιτυχίες το αμέσως επόμενο διάστημα.
· Η έλλειψη ευκαιριών για αγάπη ίσως και να σας απογοητεύει. Αυτό θα αλλάξει από τις επόμενες ημέρες

Λέων: Το έντονο 02
· Είσαστε εξαιρετικά τυχεροί αυτό το διάστημα. Όλα συνηγορούν στο να επιλύσετε πολλές καταστάσεις μέσω της διπλωματίας και της πειθούς που έχετε.
· Η ερωτική σας πραγματικότητα τα ξεδιπλωθεί, και εσείς θα δείτε τι πραγματικά αξίζει να κρατήσετε κοντά σας και τι να απομακρύνετε.

Παρθένος: Το ισχυρό 08
· Είναι σίγουρο ότι οι προσπάθειες σας θα αναγνωριστούν, αν χαμηλώσετε ταχύτητες, και εξασκήσετε τον διπλωματικό και ευέλικτο λόγο σας.
· Οι απαιτήσεις και οι ελπίδες που συντηρείτε μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας, ίσως και να μην καταλήξουν έτσι όπως επιθυμείτε.

Ζυγός: Το διστακτικό 03
· Τα εξωτερικά περιβάλλοντα είναι δύσκολα, και εσείς καλείστε να ισορροπήσετε, και να βρείτε ποιος πραγματικά σας ταιριάζει.
· Δεν σας τα παρουσιάζουν όπως είναι ακριβώς, και ήδη αυτό το διαισθάνεστε. Καλύτερα ψάξτε πιο βαθιά, και αποκαλύψτε την αλήθεια.

Σκορπιός: Το συνδυαστικό 04
· Είναι μια καλή περίοδος όπου πολλοί από τους στόχους σας θα βρουν τον δρόμο προς την επιτυχία. Ακόμη και αν αυτό ονοματίζεται χωρισμός / επανένωση.
· Επιδείξτε σταθερότητα και αντοχή. Σίγουρα είσαστε κουρασμένοι από τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες στην συνεννόηση, αλλά θα βγείτε νικητές.

Τοξότης: Το υπομονετικό 05
· Φροντίστε να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις αυτήν την περίοδο. Θα ήταν σίγουρα λάθος. Αισθηματικές υποχρεώσεις θα τερματιστούν.
· Η περίοδος εγκαινιάζει μια νέα και καλύτερη αρχή για τα αισθηματικά σας, που τον τελευταίο καιρό σας κούρασαν και σας απογοήτευσαν.

Αιγόκερως: Το δεδομένο 08
· Η καλή διάθεση που έχετε δεν είναι μόνη της αρκετή, για να καλύψετε τα κενά που έχετε αφήσει στην αισθηματική σας ζωή, η οποία δεν εξελίσσεται πια.
· Για τους αδέσμευτους μια εξαιρετική τύχη υπάρχει αυτό το διάστημα και για πολύ, για υποθέσεις νέων επαφών και συναισθηματικών εξελίξεων

Υδροχόος: Το σημαντικό 07
· Τυχερές οι μέρες που θα ακολουθήσουν για όσους είναι σε μόνιμη σχέση – γάμο, καθώς πολλά πρακτικά προβλήματα θα περιοριστούν και θα υπάρξει μεγαλύτερη άνεση.
· Μεγάλες διευκολύνσεις θα σας παρουσιαστούν, σε οικονομικά και οικογενειακά ζητήματα, που θα σας εκπλήξουν φτιάχνοντας σας την διάθεση.

Ιχθείς: Το ανατρεπτικό 04
· Κάντε την κίνηση σας για να σώσετε τις αισθηματικές σας κατακτήσεις. Μην επιτρέψετε σε τρίτους να ασκήσουν πίεση σε αυτό.
· Οι αδέσμευτοι θα έχουν την τιμητική τους αυτές τις ημέρες και θα χρειαστεί να κάνουν τα φίλτρα τους πιο πυκνά, για να αισθάνονται και πιο ασφαλείς.