Ερωτικη αστρολογια για όλα τα ζώδια – Αύγουστος

erwtikes-provlepseis-pempti-8-5

Ερωτική αστρολογία για όλα τα ζωδια – Αύγουστος

 

Ο νέος μήνας θα ξεκινήσει με πολλούς προβληματισμούς, σε όλους αυτούς που διατηρούν συνειδητά αισθηματικές εκκρεμότητες. Τίποτα μέτριο, άδικο και αναξιόπιστο δεν θα συνεχίσει άκριτα το προσεχές διάστημα. Διαζύγια, ερωτικά ξεκαθαρίσματα θα προβάλουν από την στασιμότητα.

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός: Μην λέτε πολλά, ίσως και να υπάρξουν γενικότερες παρεξηγήσεις. Σίγουρα ο Αύγουστος είναι ένα μήνας, που θα έχει μια πληθώρα από πλανητικές όψεις που θα απελευθερώσουν κρυμμένες αλήθειες, αλλά και καταπιεσμένα συναισθήματα. Η αυτοπεποίθηση των ελεύθερων θα ανέβει, μέσα από ενδιαφέρουσες συναναστροφές.
Τυχερή ημέρα: 14 Αυγούστου

Ταύρος: Υπάρχει ένας ενθουσιασμός στην ψυχή σας, και αυτό θα γίνει ακόμη πιο έντονο μέσα από προσεγγίσεις που θα υπάρξουν από παρούσες γνωριμίες, που αποζητούν κάτι πιο προσωπικό από εσάς. Μια παραπάνω προσοχή, θα χρειαστεί για τους δεσμευμένους, όπου και χρειάζεται να δώσουν περισσότερη βαρύτητα σε υποθέσεις οικογενειακών και περιουσιακών.
Τυχερή ημέρα: 10 Αυγούστουαγαπη

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Δίδυμοι: Είσαστε οι καλύτεροι. Ξεφύγατε από μια σειρά από άσχημες καταστάσεις και περίεργα άτομα. Τώρα πιο έμπειροι από ποτέ, μπορείτε να κρίνετε πιο εύκολα και γρήγορα αυτούς που σας προσεγγίσουν, αλλά και τις κρυφές προτάσεις τους. Για τους μοναχικούς του ζωδίου, θα υπάρξει μια κινητικότητα τις προσεχείς ημέρες σε νέες επαφές και κόσμο.
Τυχερή ημέρα: 17 Αυγούστου

Καρκίνος: Φαντασία και χιούμορ χρειάζεστε μόνο. Όλα τα άλλα τα καλά τα έχετε εκ ζωδίου. Η εποχή σας δίνει πολλές ευκαιρίες, έτσι ώστε να καταφέρετε να διαχωρίσετε τα συναισθήματα που έχουν χάσει την ερωτική τους ένταση, από την συνήθεια του χρόνου. Κάτι ανάλογο υπάρχει και στο μυαλό του συντρόφου σας. Τυχεροί οι ελεύθεροι που θα έρθουν τετ – α – τετ, με έναν νέο έρωτα.
Τυχερή ημέρα: 20 Αυγούστου

Λέων: Ο τρόπος και η στάση σας, ίσως και να μπερδεύουν τους άλλους. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που σίγουρα με τον Ήλιο, αυτήν την εποχή πάνω σας, δίνει τις μοιραίες ευκαιρίες για να εξελιχτούν συναισθήματα και προθέσεις σε κάτι πιο χειροπιαστό. Καταστάσεις άσχημες μέσα σε ζευγάρια που οδήγησαν σε χωρισμό, θα επαναπροσδιοριστούν και θα δώσουν την θέση τους στην επανένωση.
Τυχερή ημέρα: 11 Αυγούστου

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παρθένος: Η παρουσία σας όπως πάντα στηρίζει τους πάντες. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα σας έχει κουράσει. Από τις 12/08, και ύστερα όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Διαξιφισμοί και αντιπαλότητες, θα χαθούν από την καθημερινότητα σας και θα σας δώσουν την ευχέρεια πια με καθαρό μυαλό, να δείτε αυτά που έχουν γίνει και τι μπορείτε να βελτιώσετε.
Τυχερή ημέρα: 05 Αυγούστου

Ζυγοί: Η σκέψη σας είναι ακόμη στο παρελθόν και σε έναν άνθρωπο που απλά, δεν είχατε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας. Μέχρι την πανσέληνο όλα μπορούν να αλλάξουν. Κάποιοι που θα ταξιδέψουν για να βρουν το ταίρι τους, θα έχουν ανέλπιστες προτάσεις και εκπλήξεις, που θα μαλακώσουν την καρδιά τους.
Τυχερή ημέρα: 18 Αυγούστου

Σκορπιός: Κάτι που τρώει την ψυχή σας, μην το αφήνετε να γιγαντώνεται. Είναι ιδανικές αυτές οι πρώτες ημέρες, για να λύστε επικοινωνιακά τις διαφορές σας με τα άτομα που είναι γύρω σας. Εσείς που έχετε πολλά πάνω και κάτω στην αισθηματική σας ζωή, θα πρέπει να τα αφήσετε οριστικά πίσω σας και χωρίς άλλες καθυστερήσεις.
Τυχερή ημέρα: 08 Αυγούστου

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης: Δείξτε το αληθινό σας πρόσωπο σας. Αυτό είναι ότι καλύτερο μπορείτε να προσφέρετε στον άνθρωπο σας, που δείχνει να έχει μια σειρά από παράπονα που αφορούν και τους δύο σας. Σχέσεις που έχουν μπλέξει και το παρελθόν και το παρόν θα τερματιστούν και θα δώσουν, την ευκαιρία για αυτοκριτική.
Τυχερή ημέρα: 09 Αυγούστου

Αιγόκερως: Η ηττοπάθεια δεν είναι κάτι που σας χαρακτηρίζει. Μπορεί να έχετε αυτό το διάστημα αδικηθεί μέσα σε σχέσεις και συναναστροφές. Το μόνο σίγουρο είναι το αστρολογικό σύστημα, σας αγκαλιάζει και σας δίνει την πυγμή να διεκδικήσετε όλα αυτά που τελικά σας αξίζουν. Ακόμη και την γαλήνη της μοναξιάς σας.
Τυχερή ημέρα: 23 Αυγούστου

Υδροχόος: Τον μήνα αυτό θα συμβούν πράματα, που θα δώσουν στίγμα για το τι θα γίνει μέχρι να λήξει το έτος αυτό. Ερωτευμένοι και δεσμευμένοι θα έχουν αλλαγές στην προσωπική τους καθημερινότητα, και όχι με δική τους πρωτοβουλία. Ετοιμαστείτε για λόγια και πολλές προτάσεις, που ίσως και με τις οποίες να μην είστε ευθυγραμμισμένοι
Τυχερή ημέρα: 19 Αυγούστου

Ιχθείς: Μπορεί στο τώρα να σας φαίνετε δύσκολο, να μείνετε ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνοι σας. Οι Ποσειδώνας και οι Άρης σας υποστηρίζουν για να δώσετε μια παραπάνω προσοχή, στην εξωτερική σας εμφάνιση, αλλά και να ασχοληθείτε και με την ψυχή σας. Μετά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, θα έχετε και αρκετές ερωτικές εκπλήξεις.
Τυχερή ημέρα: 07 Αυγούστου

tarw-taro-xartomanteia