Ερωτικη αστρολογια 12-29/06 Ασυνείδητες επιθυμίες

zwdia-evdomadiaies-20261014

Αστρολογια 12- 29/06  ασυνείδητες επιθυμίες

12 – 29 Ιουνίου – Αφροδίτη Εκτος  Όριων 

Η Αφροδίτη βγαίνει από τα όρια (OOB), το οποίο θα μπορούσε να επηρεάσει τις σχέσεις σας, την ερωτική σας ζωή, τα οικονομικά, τις κατοχές σας και την αίσθηση της αρμονίας σας, τόσο εντός του εαυτού σας, όσο και με τον κόσμο γύρω σας.

Όταν λειτουργεί καλά, μπορείτε να κερδίσετε μοναδική ή ασυνήθιστη γνώση και ιδέες πάνω σε αυτούς τους τομείς, αν και το να τις κάνετε να λειτουργήσουν στον εξωτερικό κόσμο είναι ένα άλλο θέμα. Όταν δεν λειτουργεί τόσο καλά, αυτές οι περιοχές μπορούν να μετατραπούν σε ένα πρόβλημα που οφείλεται σε μη ρεαλιστικές, αλλόκοτες ή αντιπαραγωγικές προσπάθειες για να βγείτε από τις οικείες περιοχές σας.

zodia-taro-45

Για παράδειγμα, μπορεί να γίνετε πιο περιπετειώδεις, αντισυμβατικοί ή απείθαρχοι, όταν πρόκειται για τις φιλίες, τις ερωτικές σχέσεις ή τα οικονομικά σας. Αν έχετε ανείπωτες, μη αναγνωρισμένες ή ασυνείδητες επιθυμίες για “κάτι διαφορετικό”, αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή όπου αυτές οι επιθυμίες να απελευθερωθούν και σας κάνουν να τις κυνηγήσετε!

Αυτό θα μπορούσε να είναι κάτι θετικό, που θα δώσει στη σχέση σας ή το πορτοφόλι σας μια ανάσα και θα επεκτείνει το εύρος της εμπειρίας. Από την άλλη πλευρά, οι λαχτάρες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αναταραχές και διαταραχές, όπως η επίσπευση του τέλους μιας σχέσης, ή δαπάνες πέρα από τον προϋπολογισμό σας, σε κάτι που θα αποδειχθεί ότι είναι περισσότερο παρορμητικό, παρά κάτι που είχατε ανάγκη.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Αυτό μπορεί να ισχύει ιδιαίτερα εάν οι τομείς αυτοί αγωνίζονται ήδη ή κρέμονται από μια κλωστή. Μπορεί να βοηθήσει να ρωτήσετε τη γνώμη κάποιου που εμπιστεύεστε ή τουλάχιστον να έχετε τα μάτια σας ορθάνοιχτα καθώς ξεκινάτε την πτήση σας στο φανταχτερό.

12 Ιουνίου – Ο Άρης σε Τρίγωνο με τον Χείρωνα ( Σκορπιό / Ιχθύες)

Η επούλωση της διεκδικητικής ενέργειας και της δύναμης της θέλησης σηματοδοτούν αυτήν την όψη. Είναι βέβαιο ότι θα σας είναι πιο εύκολο να προσπεράσετε οποιαδήποτε αναστολή που ίσως συνήθως νιώθατε στο να είστε διεκδικητικοί, στο να εκφράζετε την απογοήτευση και το θυμό σας και να δράτε. Ίσως να είστε σε θέση να συμβιβάσετε κάποια εσωτερική ενοχή ή τον φόβο που σας κρατούσε πίσω στο παρελθόν.

zwdia - love

Ή ίσως να είστε τελικά σε θέση να φτάσετε σε μια κατάσταση αποδοχής ή μια ανακάλυψη που θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε πέρα από μια σύγκρουση ή έναν αγώνα που σας κρατούσε κολλημένους. Εφαρμόζοντας τη δύναμη της θέλησης σας σε προβλήματα, έχετε καλύτερη πιθανότητα επιτυχίας τώρα, γιατί είναι πιο πιθανό να είστε περισσότερο προσαρμοσμένοι στο μονοπάτι που οδηγεί στην ειρήνη και όχι σε περισσότερες συγκρούσεις.

Είναι πιθανό να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια για την βοήθεια ενός άλλου προσώπου, μιας αιτίας ή για κάτι άλλο που σας παθιάζει. Είναι δυνατόν να εστιάσετε την ενέργεια, την πρόθεση, τα κίνητρα και τις ενέργειές σας με τρόπους που είναι θεραπευτικοί, υγιείς, ισορροπημένοι και εποικοδομητικοί.

ζωδια-ταρο-99

ο συνδυασμος του ζωδιου με τον ωροσκοπο σας

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το πρωτο ραντεβου των ζωδιων

εσυ ποτε  εχεις γενεθλια ;

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

12 Ιουνίου – Η Αφροδίτη σε Εξάγωνο με τον Ουρανό ( Διδύμους / Κριό)

Σχέσεις, οικονομικά, πόροι και απολαύσεις θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την αυθόρμητη προσπάθεια μια εντελώς διαφορετικής προσέγγισης. Αν αυτοί οι τομείς της ζωής σας είχαν μπει σε ρουτίνα, αυτή η διέλευση θα μπορούσε να ταρακουνήσει τα πράγματα λίγο … ίσα-ίσα για να τα κάνει πιο ενδιαφέροντα και να μπει καθαρός αέρας στην τυπική σας καθημερινότητα.

Απροσδόκητο εισόδημα θα μπορούσε να βρεθεί στο δρόμο σας, ή μπορεί να ανακαλύψετε κάτι που απλά δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε από το να το αγοράσετε ή μπορεί να έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες κοινωνικές συνδέσεις.

zwdia

Η θετική όψη αυτής της διέλευσης είναι ότι είναι δυνατόν να απελευθερωθείτε από παλιές συνήθειες και να απολαύσετε την αυθόρμητη αλληλεπίδραση. Το μειονέκτημα θα μπορούσε να εμφανιστεί με τη μορφή της παρορμητικής αγοράς που είναι πέρα από τον προϋπολογισμό σας, ή να συμπεριφερθείτε με αμέλεια ή να πάρετε παρορμητικές αποφάσεις που δεν μπορείτε να καλύψετε αργότερα. Αυτή η ενέργεια καλύτερα να χρησιμοποιηθεί για να απελευθερωθείτε από αυτά που σας περιορίζουν, χωρίς να καταστρέψετε τα θεμέλια που στέκεστε επάνω.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia