Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 01.08 Τρίτη

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 01.08 Τρίτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τρίτης 23. Τα ποντίκια ( 07 Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Δυσκολίες στις επικοινωνίες
2) Λόγια από γυναίκες
3) Οικονομικές εξελίξεις

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Τρέχετε και δεν προλαβαίνετε να μαζέψετε τα λάθη σας. Κάποιος έχει καταλάβει τις αμαρτωλές σας διαδρομές. Προσοχή μην πληγωθεί ο άνθρωπος σας.

ζωδια – Καρκίνος: Την θέση σας την έχετε ξεκαθαρίσει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και το μόνο που ζητάτε στο τώρα, είναι να πάρει η άλλη πλευρά τις αποφάσεις της.

ζωδια – Ζυγός: Η μέρα σας θα ξεκινήσει με κάποιες επικοινωνίες από μια πιο παλιά σας γνωριμία που επιθυμεί, να σας συναντήσει και να σας κάτι … που θα σας εκπλήξει.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Αιγόκερως: Η αγωνία σας, θα λάβει τέλος και σίγουρα θα ανακουφιστείτε. Το ταίρι σας, έχει εν μέσω άλλων πάρει κάθετες αποφάσεις για το μέλλον σας.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Μην στέκεστε μόνο σε αυτά που έγιναν στο παρελθόν σας. Οι μέρες κυλούν, το Καλοκαίρι είναι εδώ και εσείς πρέπει να φτιάξετε την διάθεση σας.

ζωδια – Λέων: Υπάρχουν αρκετές καταστάσεις που εκκρεμούν μέσα στην ζωή του ανθρώπου σας, που όμως λίαν συντόμως, θα έχουν τερματιστεί.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια – Σκορπιός: Αφήστε τους άλλους να λένε την άποψη τους, για όλα αυτά που κάνετε. Εσείς ξέρετε τι και ποιον θέλετε, αλλά και πως θα τον κερδίσετε.

ζωδια – Υδροχόος: Υπάρχουν κάποια χρονικά όρια … που έχετε βάλει στον εαυτό σας. Αυτό σίγουρα είναι μια άμυνα που δεν θα πρέπει να κατεβάσετε.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Με τον σύντροφο σας, έχετε βάλει κάποια προγράμματα, και το πιο πιθανόν είναι και μέχρι να λήξει το Καλοκαίρι να τα έχετε υλοποιήσει.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια – Παρθένος: Δεν ξέρετε και εσείς τι να κάνετε και σε ποιον να απευθυνθείτε. Πολλά πράματα που πρέπει να κάνετε και πολύς κόσμος με απαιτήσεις.

ζωδια – Τοξότης: Η δεικτική και έντονη σας συμπεριφορά πιθανόν και να έχει ενοχλήσει τον άνθρωπο σας, που αυτές τις ημέρες, είναι λίγο απόμακρος.

ζωδια – Ιχθύς: Μην ασχολείστε με άτομα, που δεν έχουν την διάθεση και την πρόθεση να σας δώσουν τελικά, κάτι από αυτό που επιθυμείτε.

zodia-zvdia-75