Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 13.07 Πέμπτη

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 13.07 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 05. Το Δέντρο ( 07 Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Σταθεροποίηση σχέσης
2) Λόγια από άντρα
3) Επιχειρήσεις και χρήμα

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Δεν έχετε και πολλή εμπιστοσύνη στον άνθρωπο σας και αυτό φαίνεται … μέσα από την δράση σας, την ζήλια σας και την ανασφάλεια σας.

ζωδια – Καρκίνος: Όλα τα λόγια που έχετε τάξει στον άνθρωπο σας, θα πρέπει άμεσα να τα κάνετε και πράξη. Πάντως ήδη έχετε κατακτήσει το 50 % του.

ζωδια – Ζυγός: Είσαστε μέσα σε όλα. Αυτό είναι και κάτι που δημιουργεί ανασφάλεια στον άνθρωπο σας. Κρατήστε τις έντονες δημόσιες σχέσεις, πιο μακριά.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Αιγόκερως: Από σήμερα και μέχρι να λήξει ο Ιούλιος, θα έχετε πολλά φλερτ να σας κυκλώνουν και να σας πολιορκούν έντονα και παρατεταμένα.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Οι κουβέντες σας έχουν πληγώσει τον άνθρωπο σας, πάρα πολύ. Ίσως και να έχετε δίκιο, αλλά στο τώρα καλείστε να βρείτε τις ισορροπίες.

ζωδια – Λέων: Θα ήταν λάθος να βρείτε, έναν καινούργιο άνθρωπο, αν ακόμη έχετε ανοιχτά μέτωπα με τον παρελθόν σας. Κάποιος θα πληγωθεί!

ζωδια – Σκορπιός: Το κλίμα λοιπόν μέσα στην σχέση σας, δεν είναι και τόσο γόνιμο. Σίγουρα θα χρειαστεί να κάνετε κάτι περισσότερο για να έρθετε πιο κοντά.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια – Υδροχόος: Αν δεν έχετε κάτι σοβαρό να περιμένετε από τον άνθρωπο με τον οποίο είστε μαζί, τότε το καλύτερο θα ήταν, να κάνετε μια σοβαρή κουβέντα πια.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας, είναι ακόμη κολλημένα στο παρελθόν σας. Δεν υπάρχει λόγος να χάνεστε μόνο εκεί και να αφήνετε το μέλλον να σας προσπερνά.

ζωδια – Παρθένος: Πολλές θα είναι οι προτάσεις που θα σας γίνουν, και θα αφορούν νέα άτομα, που επιθυμούν να σας γνωρίσουν παραπάνω.

ζωδια – Τοξότης: Δεν υπάρχει κάτι αυτήν την εποχή να σας τραβάει την προσοχή. Τουλάχιστον ασχοληθείτε πιο ενεργά με την εργασία σας.

ζωδια – Ιχθύς: Όλα έχουν γίνει όπως τα είχατε προγραμματίσει. Ακόμη και κάποια λεφτά που περιμένετε είναι και αυτά στο δρόμο… και έρχονται.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75