Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 14.07 Παρασκευή

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 14.07 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής Οι Δρόμοι ( Ντάμα Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Λάθος εντυπώσεις
2) Υπερβολές λόγου
3) Ασυνεννοησία συντρόφων

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Αν τελικά θυμάστε αυτά που έχετε περάσει στο παρελθόν σας, τότε ίσως και να κατεβάσετε τις ταχύτητες σας, από αυτήν την νέα γνωριμία.

ζωδια – Καρκίνος: Όλα έχουν ένα όριο, και αυτό είναι και κάτι … που θα πρέπει να το βάλετε στον εαυτό σας. Οι διπλές ερωτικές καταστάσεις δεν είναι για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια – Ζυγός: Υπάρχουν ακόμη κάποια άλυτα θέματα … στην καθημερινότητα σας, που δεν σας επιτρέπουν να κάνετε τα επόμενο βήματα σας, με τον άνθρωπο της επιλογής σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Όσο και να παραπονιέστε το μόνο βέβαιο. είναι ότι θα χρειαστεί να μιλήσετε και να προβάλετε τα αληθινά σας επιτέλους επιχειρήματα σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Αν δεν έχετε κάποιον νέο άνθρωπο στην ζωή σας, δεν χρειάζεται να ψάξετε για παρηγοριά – συντροφιά … και πάλι στο παρελθόν.

ζωδια – Λέων: Θα πρέπει να σηκώσετε τις ασπίδες σας, σε όσους προσπαθούν να σας κοροϊδέψουν και απλά … σας τρώνε τον χρόνο σας.

ζωδια – Σκορπιός: Αν δεν έχετε πια αισθήματα, για τον άνθρωπο που υπάρχει δίπλα σας, θα ήταν έντιμο, άμεσα να του πείτε την όλη αλήθεια σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Υδροχόος: Από την ερχόμενη εβδομάδα και για όλον τον υπόλοιπο Ιούλιο, θα έχετε πολλές ερωτικές επιστροφές … που θα σας εκπλήξουν.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Όλα εσάς πια σας φαίνονται ανούσια. Μπορεί να έχετε περάσει μια δύσκολη ερωτική απογοήτευση, αλλά στο τώρα όλα αλλάζουν.

ζωδια – Παρθένος: Προσπαθήστε να κάνετε κάτι διαφορετικό. Αν αισθάνεστε ότι η σχέση σας βαλτώνει… ψάξτε να βρείτε τις ιδανικές λοιπόν λύσεις.

ζωδια – Τοξότης: Όλα αυτά που έχετε πει και κάνει προς το άτομο, που σας ενδιαφέρει, σίγουρα θα έχουν και το θετικό αντίκρισμα που περιμένετε.

ζωδια – Ιχθύς: Υπάρχει ένας άνθρωπος στην ζωή σας, που δείχνει να θέλει να έρθει πιο κοντά στην καρδιά σας. Ίσως και να είναι … ο νέος έρωτας της ζωής σας.