Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 15.08 Τρίτη

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 15.08 Τρίτη

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 02. Τα Σπαθιά ( 06 Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Λόγια από γυναίκα
2) Εντάσεις λεκτικές
3) Επιχειρήσεις και δραστηριότητες

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα που έχετε χαθεί από τον άνθρωπο σας, και αυτό σας έχει κάνει να θέλετε να ξεκινήσετε κάποιες επικοινωνίες.

ζωδια – Καρκίνος: Κλασσικά, άλλα λέτε και άλλα καταλαβαίνουν. Αυτό που έχει την μέγιστη του σημασία στο τώρα, είναι να βρεθείτε τετ – α – τετ, με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, και να συζητήσετε.

ζωδια – Ζυγός: Ο σκοπός σας είναι μέσα σε αυτόν τον τελευταίο μήνα του Καλοκαιριού, να λύσετε τις ερωτικές σας παλιές υποθέσεις που μόνο σας χαλάνε την διάθεση πλέον.

ζωδια – Αιγόκερως: Όσα έχετε πει και προσφέρει στον σύντροφο σας, θα σας έρθουν πίσω στο πολλαπλάσιο, και το πιο πιθανόν είναι να έρθετε πιο κοντά σαν ζευγάρι.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Ο λόγος σας έχει πικράνει αρκετά τον άνθρωπο σας, αυτές τις ημέρες, που έχει κάνει ήδη σκέψεις, μέχρι και το να φύγε από την σχέση σας.

ζωδια – Λέων: Είσαστε μέσα σε μια γενικότερη αναστάτωση, που σας προέρχεται, από την οικονομική σας κατάσταση, που δεν τρέχει όπως θα θέλατε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Σκορπιός: Αν δεν ξέρετε τι ζητάτε και τι θέλετε μέσα από μια σχέση, καλύτερα αυτό το διάστημα, να απολαύσετε τις καλές σας παρέες και τις ψυχαγωγικές σας δράσεις.

ζωδια – Υδροχόος: Όλα δείχνουν ότι υπάρχει κάτι από το παρελθόν του συντρόφου σας, που κατά καιρούς εμφανίζεται και σας ενοχλεί!

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Τα μάτια σας εκφράζουν θυμό και αγανάκτηση, καθώς έχετε καταλάβει, ότι ο άνθρωπος σας, δεν κάνει κάτι περισσότερο από τα βασικά για να σας κρατήσει κοντά του.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια – Παρθένος: Είσαστε πραγματικά αδιάφοροι, για τις καταστάσεις του χθες. Οι νέες γνωριμίες που θα σας πλευρίσουν, σίγουρα θα σας φτιάξουν και την ψυχολογία.

ζωδια – Τοξότης: Εσείς πραγματικά κρύβετε πολλά, από τον άνθρωπο σας, για το αμαρτωλό σας παρελθόν. Μιλήστε πιο ειλικρινά και λυτρωθείτε.

ζωδια – Ιχθύς: Αποφασίστε για τα θέματα, που πρέπει να ανοίξετε μέσα στην σχέση σας και που πια δεν μπορούν να αναμένουν.

zodia-zvdia-75