Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 16.07 Κυριακή

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 16.07 Κυριακή

Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής 29. Η Γυναίκα ( Άσσος Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Γυναικά μεγάλη
2) Κουτσομπολιά
3) Επιχειρήσεις και χρήμα

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Αν δεν μπορείτε να πάτε την σχέση σας πιο κάτω, ένεκα νέων πειρασμών που υπάρχουν στους δρόμους σας, ίσως και άμεσα να πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας.

ζωδια – Καρκίνος: Όλα αυτά που σας καταλογίζουν, είναι απλά υπερβολές. Εσείς καλείστε να φροντίσετε τον εαυτό και την εικόνα σας.

ζωδια – Ζυγός: Πλήθος νέου κόσμου, έχει εμφανιστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ζωή σας και την έχει αναστατώσει ευχάριστα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Αιγόκερως: Μπορείτε να μείνετε και μόνοι σας, αν αυτό χρειάζεται στην ψυχοσύνθεση σας. Το ταίρι σας, μπορεί να περιμένει, αν τελικά σας αγαπά αληθινά.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Εσείς εκ ζωδίου, πιέζετε και από μόνοι σας, τον εαυτό σας. Αυτό σημαίνει, ότι κάποιες καταστάσεις μέσα στην ζωή σας, χρίζουν άμεσων αλλαγών.

ζωδια – Λέων: Έχετε την τάση να δοκιμάζετε καινούργιες εμπειρίες. Κάπου όμως και εσείς θα πρέπει να βάλετε ένα στοπ στον ίδιο σας τον εαυτό.

ζωδια – Σκορπιός: Κινήστε βάση σχεδίου, και αυτό σας κάνει ακόμη πιο ερωτεύσιμους στο άλλο φύλλο. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, έχει ήδη παραδοθεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια – Υδροχόος: Πολλά τα έξοδα που έχουν, προκύψει από την παρούσα φάση της ζωής σας. Δεν πειράζει… ίσως και το χρειάζεται η ψυχολογία σας.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Πολλά τα λόγια που έχετε ανταλλάξει με τον άνθρωπο σας. Αυτό ίσως και να χρειαζόταν αυτό… για να ξεκαθαρίσετε τα επόμενα βήματα σας.

ζωδια – Παρθένος: Ασχοληθείτε και λίγο περισσότερο με τον άνθρωπο σας και τους φίλους σας, που δηλώνουν ότι σας έχουν χάσει από την καθημερινότητα τους.

ζωδια – Τοξότης: Όλα τα θέματα, που σας απασχολούν μέσα στην νέα εβδομάδα, θα πάρουν την σειρά τους και σίγουρα θα σας δώσουν … τις ευκαιρίες για να πάτε τις διακοπές που επιθυμείτε.

ζωδια – Ιχθύς: Όταν πάρετε την απόφαση να κάνετε τις πιο επίσημες προτάσεις στον άνθρωπο σας, τότε απλά κάντε το ευθέως. Τα υπονοούμενα, απλά δημιουργούν παρεξηγήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia