Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 17.08 Πέμπτη

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 17.08 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 20. Ο Κήπος ( 08 Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Νεανικός έρωτας
2) Λόγια για επανένωση
3) Επαγγελματική συνάντηση

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Αν δεν μπορείτε να παραμένετε εντός των σχέσεων, που σας ταλαιπωρούν το μόνο σίγουρο …είναι ότι θα πρέπει να βρείτε τι είναι αυτό που σας κρατά καθηλωμένους εκεί.

ζωδια – Καρκίνος: Μην αδιαφορείτε για να σήματα που σας στέλνει ο άνθρωπος σας. Σίγουρα κάτι τον έχει ενοχλήσει και προσπαθεί να σας το πει.

ζωδια – Ζυγός: Οι μέρες μέχρι να φύγει ο Αύγουστος, θα σας κάνουν να σκεφτείτε τι τελικά επιθυμείτε… να κάνετε από την καινούργια σεζόν του Φθινοπώρου.

ζωδια – Αιγόκερως: Εσείς και ο δύσκολος σας χαρακτήρας, έχετε βάλει τα όρια πια μέσα στην σχέση σας. Αυτό έχει να κάνει με αποφάσεις, που θα παρθούν στο εδώ και τώρα.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Αν δεν μπορείτε να εξηγηθείτε με κανέναν τρόπο, με τον άνθρωπο σας, ίσως και τελικά να ευθύνεστε εσείς, και η λάθος επιλογή σας.

ζωδια – Λέων: Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες, με το παρελθόν σας, που πρέπει μέσα στο τρέχον Καλοκαίρι, να λύσετε. Ενεργοποιηθείτε άμεσα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Σκορπιός: Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε κάποια νεότερα, από έναν ιδιαίτερο άνθρωπο που επιθυμεί να σας μιλήσει για πιο ΄λεπτά’ θέματα.

ζωδια – Υδροχόος: Αν αφήσετε τον εγωισμό σας, στην άκρη θα καταλάβετε ότι τα συναισθήματα σας, είναι πιο δυνατά και ότι μπορούν να σας βγάλουν στο ξέφωτο.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Μην επιμένετε τόσο πολύ. Οι απαντήσεις, που τελικά θα πάρετε δεν είναι και αυτές που περιμένετε. Δώστε χρόνο λοιπόν σε όλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια – Παρθένος: Αφού και εσείς ζορίζεστε μέσα σε αυτήν την συνειδητή μοναξιά, μην κλείνετε τα μάτια σας σε προτάσεις που σας χτυπούν την πόρτα.

ζωδια – Τοξότης: Αδειάστε το μυαλό και την κουρασμένη σας καρδιά, από τα άσχημα και να δύσκολα του παρελθόντος, και θα δείτε ότι θα ανανεωθείτε εκ των έσω.

ζωδια – Ιχθύς: Προσπεράστε αυτά που έγιναν με τον άνθρωπο σας, και ελάτε στο τώρα. Προτάσεις έχετε, άρα μπείτε στην διαδικασία να τις εκφράσετε.