Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 18.07 Τρίτη

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 18.07 Τρίτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τρίτης 18. Ο Σκύλος ( Δέκα Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Λόγια με ένταση
2) Σκέψεις που θα ανακοινωθούν
3) Εργασιακές κόντρες

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Έχετε σκοπό τις επόμενες ημέρες, να συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, για υποθέσεις … που έχουν μείνει και στις δύο πλευρές εκκρεμείς.

ζωδια – Καρκίνος: Αν δεν έχετε σκοπό, να περάσετε σε πιο δεσμευτικές καταστάσεις, ίσως και να είναι ιδανική η εποχή, για να το παραδεχτείτε στον άνθρωπο σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Ζυγός: Αυτό το Καλοκαίρι… όσο απομένει, θα γίνουν πολλά στον αισθηματικό σας τομέα. Αυτό που έχει σημασία είναι να το απολαύσετε.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Οι μέρες κυλούν υπέρ σας. Αυτός – η, που έφυγε και σας άφησε, επιστρέφει με προτάσεις συγνώμης και επανασύνδεσης.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Ξεχάστε όλα αυτά που έγιναν στο παρελθόν σας, και ελάτε στο τώρα και όλα αυτά τα καλά που μπορεί … να σας προσφέρει το Καλοκαίρι.

ζωδια – Λέων: Υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές για τις διακοπές σας. Να είστε σίγουροι, ότι την καλύτερη πρόταση, θα την ακούσετε από τον άνθρωπο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια – Σκορπιός: Πολλά τα κενά που υπάρχουν μέσα στην σχέση σας. Ίσως και να χρειάζεται πια να μιλήσετε πιο ανοιχτά … για τις επόμενες του κινήσεις ο καθένας.

ζωδια – Υδροχόος: Αν δεν κατεβάσετε ρυθμούς, δεν υπάρχει περίπτωση, να συνεννοηθείτε με το ταίρι σας. Είστε διαφορετικοί άνθρωποι, αλλά αυτό έχει … το ενδιαφέρον του.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Μια σειρά από καταστάσεις, που σας έχουν εμφανιστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην ζωής σας, ίσως και να σας ανοίξουν τα μάτια, και στην προσωπική σας ζωή.

zwdia

ζωδια – Παρθένος: Έχετε αφιερώσει, πολύ χρόνο σε άτομα που δεν χρειαζόταν τελικά. Τώρα που και εσείς το βλέπετε αυτό, μάλλον πρέπει να μαζευτείτε.

ζωδια – Τοξότης: Έχουν χαθεί τα έντονα πάθη μέσα στον δεσμό σας και οδεύεται προς την αδελφοποίηση. Δείτε άμεσα τι μπορείτε να κάνετε.

ζωδια – Ιχθύς: Ξεχάστε λοιπόν τις παλιές έριδες και μην σκέφτεστε μόνο αυτά που έγιναν. Ο άνθρωπος σας, έχει πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς.

zwdia