Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 19.08 Σαββάτο

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 19.08 Σαββάτο

Η κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 33. Τα Κλειδιά ( 08 Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Αγωνίες σε όλα τα ερωτικά
2) Λόγια γυναικών
3) Επιχειρησιακές αλλαγές

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Έχετε ακούσει πολλά ψέματα, από άτομα που σας ενδιαφέρουν. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να σας βάζει σε πιο βαθιές σκέψεις για το μέλλον.

ζωδια – Καρκίνος: Θα χρειαστεί ίσως και να γίνετε λίγο πιο αυστηροί, με τον εαυτό σας, και να μην επιτρέπετε σε κανέναν, να σας ταλαιπωρεί πια.

ζωδια – Ζυγός: Αν δεν έχετε πολλά να πείτε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, ίσως και τελικά να έχει έρθει η σωστή ώρα …να αποχωρήσετε διακριτικά.

ζωδια – Αιγόκερως: Αφήστε τους άλλους να λένε τα δικά τους, και εσείς δώστε μια παραπάνω προσοχή σε υποθέσεις …που ακουμπούν την αισθηματική σας ζωή.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Μην δίνετε στόχο σε νέους έρωτες που σας περιτριγυρίζουν, καθώς ακόμη και εσείς ξέρετε, ότι το παρελθόν σας, δεν το έχετε κλείσει ακόμη.

ζωδια – Λέων: Αφήστε λίγο την ζωή σας σε μια ησυχία και μην την βάζετε συνέχεια σε ανούσιες περιπέτειες. Βρείτε πρώτα τι και ποιον ζητάτε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Σκορπιός: Υπάρχει μια ιστορία από τα παλιά, που μέσα σε αυτόν τον μήνα θα σας ψάξει και με πιο αποκαλυπτικό ύφος και δράσεις.

ζωδια – Υδροχόος: Έχετε για ακόμη μια φορά κερδίσει τις εντυπώσεις. Αυτό που απομένει τώρα, είναι να δείτε και από την άλλη πλευρά, τις αντιδράσεις.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Οι επικοινωνίες που έχετε αυτήν την εποχή με τον άνθρωπο σας, είναι απλά μέτριες. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός, ότι τρίτα γεγονότα της ζωής σας, σας απασχολούν περισσότερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια – Παρθένος: Αν δεν θέλετε πάλι να εμπλακείτε σε ερωτικές περιπέτειες, το καλύτερο θα ήταν, στα σινιάλα που σας κάνουν οι νέες γνωριμίες, να βάλετε ένα στοπ!

ζωδια – Τοξότης: Αν δεν θέλετε να περάσετε ένα υπόλοιπο Καλοκαίρι, ίσως και Φθινόπωρο μόνοι σας, καλύτερα βγείτε έξω από την θλίψη σας και κάντε νέες γνωριμίες.

ζωδια – Ιχθύς: Έχετε καταφέρει να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό … σε αυτήν την καινούργια σχέση. Τώρα είναι η σειρά της άλλης πλευράς, να σας γοητεύσει…!

zodia-zvdia-75