Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 20.07 Πέμπτη

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 20.07 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 23. Τα Ποντίκια ( 7 Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Λόγια που πικραίνουν
2) Πολλές γυναίκες
3) Εργασία και παρασκήνιο

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Εξετάζεται όλες τις παραμέτρους και το μόνο βέβαιο … είναι δεν θα βάλετε νερό πια στο κρασί σας. Πείτε την γνώμη σας, μέσα από επιχειρήματα.

ζωδια – Καρκίνος: Αν δεν έχετε κάτι να πείτε στον πρώην σας, καλύτερα να μην τον ενοχλήσετε, μόνο και μόνο από περιέργεια και αγωνία.

ζωδια – Ζυγός: Όλα έχουν τον δικό τους χρόνο για να ωριμάσουν. Άρα όταν σας λέει ο άνθρωπος σας, ότι θέλει τον χρόνο του για να πάρει τις αποφάσεις, θα πρέπει να τον δώσετε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Αιγόκερως: Μπορείτε να κάνετε αυτά που θέλετε, και χωρίς να δίνετε λογαριασμό σε κάποιους. Το παρελθόν, δεν σας αφορά πια.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Ο σκοπός σας είναι άμεσα να ανοίξετε την καρδιά σας, στα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Θα δείτε ποικίλες αντιδράσεις, που θα σας εκπλήξουν.

ζωδια – Λέων: Βεβαίως και είστε στα καλύτερα σας, και δεν έχετε κανέναν, να σας χαλάει την ψυχολογία. Απολαύστε το Καλοκαίρι ακόμη και μόνοι σας.

ζωδια – Σκορπιός: Οι παρεξηγήσεις και οι εντάσεις, έχουν λάβει χώρα μόνιμα μεταξύ σας, και αυτό έχει αρχίσει πια και κουράζει και τι δύο πλευρές.

ζωδια – Υδροχόος: Αν δεν ξέρετε πώς να διαχειριστείτε μια δύσκολη κατάσταση, μέσα στην ερωτική σας σχέση, το καλύτερο θα ήταν να πάρετε αποστάσεις.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Ξεχάστε όλα τα δύσκολα και τα άσχημα που συντελέστηκαν πιο παλιά. Τώρα το σύμπαν σας ωθεί για να κάνετε, τις αλλαγές σας προς το καλύτερο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια – Παρθένος: Μην αφήνετε ανθρώπους που σας είναι πολύτιμοι, για την καθημερινότητα σας, για έναν μικρό λόγο – λάθος,να σας φύγουν.

ζωδια – Τοξότης: Οι σκέψεις που κάνει αθόρυβα, το ταίρι σας συσχετίζονται, με το άμεσο σας μέλλον, και δεσμεύσεις μέσα στον Καλοκαίρι.

ζωδια – Ιχθύς: Είσαστε σε μια υπερένταση, με όλα αυτά που περνάτε, στον επαγγελματικό σας χώρο, και το μόνο σίγουρο … είναι ότι παραμελείτε τον άνθρωπο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75