Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 21.07 Παρασκευή

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 21.07 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 01. Ο Καβαλάρης ( 09 Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Ειδήσεις από άντρα
2) Λόγια που ξεκαθαρίζουν
3) Εργασιακές εξελίξεις

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Αισθάνεστε, ότι δεν υπάρχει κάποιος που να σας είναι ταιριαστός. Αυτό που έχει σημασία, είναι απλά να μην ξανα – γυρίσετε στο παρελθόν

ζωδια – Καρκίνος: Ο άνθρωπος σας, έχει κάποια θέματα, να σας αναφέρει που συσχετίζονται με την δική του ζωή και περιβάλλον. Θα έχει ενδιαφέρον η συνέχεια.

ζωδια – Ζυγός: Είσαστε μέσα σε ένα τρέξιμο για να τα προλάβετε όλα. Σίγουρα θα τα καταφέρετε … και θα κάνετε και εξαιρετικές φέτος διακοπές. Το χρήμα θα το έχετε και μπόλικο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Αιγόκερως: Μπορείτε να κλείστε πρώτα, κάποιες εκκρεμότητες, και μετά να περάσετε σε διακοπές. Οργανωθείτε λοιπόν πολύ καλύτερα.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Το συντροφικό σας ταίρι, έχει κάποιες απορίες, που ακουμπούν το αμαρτωλό παρελθόν σας. Απαντήστε με την ευθύτητα … που σας διακρίνει.

ζωδια – Λέων: Ο σκοπός που υπάρχει στο μυαλό σας, έχει να κάνει με την αναθέρμανση, των αισθημάτων, μιας πιο παλιά σας ερωτικής ιστορίας.

ζωδια – Σκορπιός: Έχετε πέσει με όλο σας το είναι σε εργασία και επαγγελματικά. Πρέπει να λήξετε κάποιες υποχρεώσεις που σας πιέζουν και μετά να δοθείτε στα αισθηματικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια – Υδροχόος: Από την νέα εβδομάδα θα υπάρξουν πολλές υποθέσεις και ζητήματα, που θα φέρει στην επιφάνεια ο άνθρωπος σας με σκοπό, να τα λύσετε οριστικά.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Οι καλοί σας οι τρόποι, είναι και αυτοί, που έχουν κατακτήσει, μια νέα προσωπικότητα. Ο Ιούλιος θα φύγει με νέο έρωτα… στα σκαριά.

ζωδια – Παρθένος: Δεν χρειάζεται να πιέζετε τον εαυτό σας αλλά, ούτε και τον άνθρωπο σας, για να σας δώσει τις αναμνήσεις που ζητάτε – θέλετε.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια – Τοξότης: Έχετε βάλει σκοπό, να πλησιάσετε πιο πολύ το άτομο, που σας έχει τραβήξει την προσοχή. Τα άστρα πάντως σας ευνοούν.

ζωδια – Ιχθύς: Δεχτείτε να δώσετε μια ανάσα χρόνου, στον άνθρωπο σας, που δείχνει ότι πρέπει να λύσει πρώτα … κάποιες δικές του υποθέσεις άμεσα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75