Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 22.07 Σαββάτο

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 22.07 Σαββάτο

Η κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 07. Το Φίδι ( Ντάμα Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Λόγια που ενοχλούν
2) Τρίτα πρόσωπα
3) Εργασιακές αλλαγές

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Είσαστε μέσα σε μια κατάσταση ανασφάλειας, για την πορεία της σχέσης σας. Αυτό είναι και κάτι που όμως, τον τελευταίο καιρό, το ζείτε συχνά.

ζωδια – Καρκίνος: Δεν έχετε όλο το Καλοκαίρι, στην διάθεση σας, για να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, γύρω από σχέσεις, παρελθόν και αληθινά συναισθήματα.

ζωδια – Ζυγός: Μπορεί να υπάρχουν κάποιες εντάσεις, μέσα στον δεσμό σας, αλλά το μόνο σίγουρο, είναι ότι θα ξεπεραστούν τις επόμενες ημέρες.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Αιγόκερως: Μην στεναχωριέστε πια για καταστάσεις, που δεν αξίζουν την προσοχή σας. Το Καλοκαίρι, είναι εδώ και σας προσφέρει καινούργιες γνωριμίες.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Η μέρα θα έχει κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις, από τον άνθρωπο σας, που ζητά να του πείτε τα σχέδια σας, για τις κοινές διακοπές σας.

ζωδια – Λέων: Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πάρα πολύ. Το άτομο που σας ενδιαφέρει, θα εμφανιστεί με σοβαρές προτάσεις ανά χείρας, για τους δύο σας.

ζωδια – Σκορπιός: Από τις επόμενες ημέρες, θα υπάρξουν κάποιες πιο σοβαρές συζητήσεις, με τον άνθρωπο σας, για τα επόμενα δεσμευτικά σας βήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια – Υδροχόος: Δεν έχει πια καμία σημασία, τι έγινε στο παρελθόν. Στο τώρα καλείστε να απολαύσετε το Καλοκαίρι σας, και να κάνετε νέα ξεκινήματα.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Τα λόγια σας, έχουν προβληματίσει έντονα, τον σύντροφο σας, που επιθυμεί πια να μιλήσετε πιο ανοιχτά, έκαστος για τις δικές τους προθέσεις.

ζωδια – Παρθένος: Οι συμβουλές που παίρνετε από τρίτα άτομα, μόνο να σας εκθέσουν μπορούν… στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Πράξτε σύμφωνα με τα δικά σας δεδομένα.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια – Τοξότης: Κάποιος σας αναζητεί. Αυτό που έχει σημασία, είναι αυτήν την εποχή να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες και να δείτε, ποιος και τι σας ταιριάζει.

ζωδια – Ιχθύς: Υπάρχουν πολλές καταστάσεις στην καθημερινότητα σας, που μόνο σας καθυστερούν, από όλα αυτά που επιθυμείτε να πετύχετε στην προσωπική σας ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia