Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 22.08 Τρίτη

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 22.08 Τρίτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τρίτης 01. Ο Καβαλάρης ( 09 Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Νέα από άντρα
2) Θέση και πρόταση
3) Επιχειρηματικά ανοίγματα

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Αν δεν μπορείτε να πείτε την πλήρη αλήθεια σας, στο άτομο που έχετε τώρα στην ερωτική σας ζωή, ίσως και να έχετε κάνει κάτι λάθος στις επιλογές σας.

ζωδια – Καρκίνος: Μια καλή κατάσταση θα δημιουργηθεί τελικά και με πρωτοβουλία του ανθρώπου σας, μόνο και μόνο για να ξεφύγετε από τις εντάσεις.

ζωδια – Ζυγός: Αυτά που βλέπετε σαν θεαθήναι στις ζωές των άλλων ζευγαριών… μην τα ζηλεύετε. Δεν ξέρετε τι μπορεί να υπάρχει πίσω από αυτό.

ζωδια – Αιγόκερως: Ο άνθρωπος σας, έχει να σας πει κάποια πράματα, που σίγουρα θα σας βάλουν σε σοβαρές σκέψεις, για την πορεία της σχέσης σας.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Έχετε γίνει αρεστός, σε κάποιο άτομο που μόνο τον τελευταίο καιρό έχει εισέλθει στην καθημερινότητα σας. Προς το παρόν, κρατήστε μικρό καλάθι.

ζωδια – Λέων: Δύο είναι οι άνθρωποι, που αυτήν την στιγμή πολιορκούν την καρδιά σας. Μην το πάρετε όμως σαν παιχνίδι. Δεν θα σας κυνηγούν συνέχεια!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Σκορπιός: Μπορεί να έχετε έντονες αμφιβολίες για το παρόν και τα περιβάλλοντα του ανθρώπου σας, όμως μην κάνετε σκηνές ζηλοτυπίας.

ζωδια – Υδροχόος: Αν δεν μπορείτε να πείτε ακόμη αυτά που θέλει να ακούσει ο σύντροφος σας, τότε το καλύτερο θα ήταν να μην υποσχεθείτε κάτι σχετικό.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Εσείς και τα νυχτοπερπατήματα σας, δεν σας δίνουν αυτά που ζητάτε τελικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάπως έτσι χαλάτε και την εικόνα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια – Παρθένος: Είσαστε κάτι ιδιαίτερο και πολύτιμο για τον σύντροφο σας. Άρα και καλύτερα μην κάνετε κάτι που θα χαλάσει και πάλι τις ισορροπίες.

ζωδια – Τοξότης: Από τα τέλη του μήνα και μετά, θα σας πλησιάζουν κάποια παλιά σας φλερτ, που δεν αποκλείεται να σας εκπλήξουν με τις προτάσεις τους.

ζωδια – Ιχθύς: Ο ρομαντισμός δεν σας είναι αρκετός … για να περάσετε αυτήν την σχέση σε κάτι πιο σοβαρό. Μάλλον θα πρέπει να ζητήσετε κάτι περισσότερο.

zodia-zvdia-75