Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 23.07 Κυριακή

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 23.07 Κυριακή

Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής 12. Η Κουκουβάγια ( 07 Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Αλλαγές σε σχέσεις
2) Σκέψεις για δέσμευση
3) Επιχειρηματικά νέα

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Έχετε δώσει άπλετα περιθώρια χρόνου και υπομονής, στον άνθρωπο σας, που όμως πια πρέπει και αυτός με την σειρά τους … να σας δώσει τις απαντήσεις του.

ζωδια – Καρκίνος: Όπως και να δείτε την τωρινή σας μοναξιά, σίγουρα έχετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης, για όλα αυτά που διαδραματίστηκαν τότε.

ζωδια – Ζυγός: Μην έχετε και τόσο κριτική συμπεριφορά, προς τον άνθρωπο σας. ίσως και άθελα σας, να τον πληγώνετε και να απομακρύνετε σιγά – σιγά.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Αιγόκερως: Είσαστε σταθεροί, στις αξίες σας και σε αυτά που λέτε, στον άνθρωπο σας. Ετοιμαστείτε, σας πλησιάζουν επίσημες προτάσεις δέσμευσης.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Μην μπλέκετε το παρελθόν με το παρόν. Δύο διαφορετικές περίοδοι της ζωής σας, αλλά και διαφορετικά πρόσωπα. Πράξτε υπέρ των δικών σας συμφερόντων.

ζωδια – Λέων: Μην ασχολείστε και τόσο πολύ με άτομα, που σας έχουν ήδη δείξει ότι δεν επιθυμούν … να εμπλακούν μαζί σας. Κάντε λοιπόν ένα βήμα πίσω!

ζωδια – Σκορπιός: Ακούστε με μεγάλη προσοχή αυτά που θέλει ο άνθρωπος σας να σας πει. Ίσως και να χρειάζεται σε κάποια υπόθεση του, την βοήθεια σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια – Υδροχόος: Μην απασχολείτε το μυαλό σας, με καταστάσεις, οι οποίες πια έχουν λήξει. Χάνετε τον χρόνο σας, αλλά και τις καλές προτάσεις που σας κυκλώνουν.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Είσαστε μέσα σε μια καλή διάθεση και αυτό έχει να κάνει… με έναν νέο έρωτα που έχει εισέλθει στην ζωή σας … και σας έχει αναστατώσει

ζωδια – Παρθένος: Μπορεί να υπάρχει θυμός μέσα στην καρδιά σας, για όλα αυτά που σας έχει κάνει, ή δεν έχει κάνει… τελικά το ταίρι σας, αλλά φροντίστε να τα αποβάλλετε.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια – Τοξότης: Δεν έχει ακόμη ο άνθρωπος σας, πάρει κάποιες τελικές αποφάσεις γύρω από δεσμεύσεις και κοινή πορεία. Δώστε λίγο χρόνο.

ζωδια – Ιχθύς: Κρατήστε λίγο χαμηλούς τόνους, μέσα στην σχέση σας. Βλέπετε ότι κάτι δεν πάει καλά και πρέπει άμεσα να βρεθούν οι λύσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia