Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 24.08 Πέμπτη

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 24.08 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 32. Το Φεγγάρι ( 08 Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Ερωτική παρόρμηση – δώρο
2) Πορεία σε επανασύνδεση
3) Επαγγελματική πρόταση

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Αν δεν έχετε κάτι περισσότερο να κάνετε στις διακοπές σας, γυρίστε πίσω. Υπάρχει ένα ιδιαίτερο άτομο που σας καρτερεί, για να σας μιλήσει.

ζωδια – Καρκίνος: Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε κάποια επικοινωνιακά πλησιάσματα, από μια πιο παλιά σας γνωριμία, που επιθυμεί να σας πει πράματα που δεν ξέρετε!

ζωδια – Ζυγός: Αν δεν υπάρχουν λεφτά …σίγουρα μην περιμένετε κάτι να αλλάξει άμεσα στην καθημερινότητα σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με αυτό.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Αιγόκερως: Ο άνθρωπος σας, μέσα στις επόμενες 1-5 μέρες, θα σας κάνει κάποιες ανακοινώσεις … που θα αφορούν δεσμεύσεις μέσα στον Σεπτέμβριο.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Η σταθερότητα του χαρακτήρα σας, είναι το καλύτερο δώρο αγάπης, που κάνετε στον σύντροφο σας, που επιθυμεί να σας πλησιάσει περισσότερο.

ζωδια – Λέων: Από τα τέλη του Αυγούστου και μετά θα δείτε, κάποιες αλλαγές στην σχέση σας, που θα συσχετίζονται με τα καλύτερα οικονομικά – εργασιακά σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια – Σκορπιός: Η σχέση σας, έχει στρώσει και πια οι άσχημες καταστάσεις του παρελθόντος, έχουν ξεχαστεί. Φροντίστε να μην τις επαναλάβετε.

ζωδια – Υδροχόος: Από όλα αυτά που έχετε ακούσει, μέσα από νέες γνωριμίες του Καλοκαιριού, κρατήστε τα λιγότερα. Το Φθινόπωρο … έχει πολλά να σας αποδείξει.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Δηλώνετε ότι έχετε κουραστεί με αυτό το στάτους στην ζωή σας και πιο συγκεκριμένα … μέσα στην σχέση σας. Μιλήστε και παρουσιάστε τις νέες σας προτάσεις.

zwdia - love

ζωδια – Παρθένος: Όλα τείνουν να έρθουν έτσι όπως τα είχατε προ – σχεδιάσει. Χρήματα και επανασύνδεση, θα σας απασχολήσουν ευχάριστα στα τέλη του Αυγούστου.

ζωδια – Τοξότης: Αν δεν θυμάστε τι είχε συμβεί στο παρελθόν …. αυτό είναι καλό. Έχετε μπει σε μια καλύτερη ψυχολογία, που θα σας ανοίξει τις πόρτες.

ζωδια – Ιχθύς: Οι νέοι έρωτες που πλησιάζουν, σας έχουν τρομάξει με την ένταση τους. Μάλλον είχατε μείνει στην απομόνωση πολύ καιρό. Απολαύστε το.

zodia-zvdia-75