Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 25.07 Τρίτη

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 25.07 Τρίτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τρίτης 21. Το Βουνό ( 08 Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Αντρικές εξηγήσεις
2) Επανασυνδέσεις ζευγαριών
3) Εργασιακές εξελίξεις

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Δεν υπάρχουν περιθώρια χρόνου για να περιμένετε κάποιον πρώην σας, να σας δώσει απαντήσεις ειλικρινείς. Ενεργοποιηθείτε άμεσα.

ζωδια – Καρκίνος: Εσείς και τα ερωτικά σας λόγια, έχουν πιάσει την καρδιά κάποιου ιδιαίτερου ανθρώπου, που μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα κάνει … τις επικοινωνιακές του κινήσεις.

ζωδια – Ζυγός: Έχετε καταπιαστεί με τα οικονομικά – εργασιακά σας, και δεν έχετε καθόλου χρόνο, για την ερωτική σας ζωή, που έχει παγώσει. Αλλάξτε το.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Αιγόκερως: Μονοπωλείτε το ερωτικό ενδιαφέρον, κάποιου ατόμου, που υπάρχει στον εργασιακό σας χώρο. Ετοιμαστείτε για αποκαλύψεις που θα σας… γοητεύσουν.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Το συντροφικό σας ταίρι, παραπονιέται ότι δεν έχει πια την απόλυτη προσοχή σας. Ίσως σε όλο αυτό να υπάρχει … και κάποια υπερβολή.

ζωδια – Λέων: Είσαστε ανάμεσα σε πολλές και διαφορετικές σκέψεις, για όλα αυτά που σας έχει προτείνει ο άνθρωπος σας, για το άμεσο μέλλον σας.

ζωδια – Σκορπιός: Μπορείτε να περάσετε ένα ευχάριστο Καλοκαίρι, και από τον Φθινόπωρο να μπείτε σε διαδικασίες, για να περάσετε σε πιο επίσημες δεσμεύσεις. Μην πιέζεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια – Υδροχόος: Μην αφήνετε τελικά κανέναν να μαθαίνει τις σκέψεις σας. Υπάρχουν εκεί έξω πολύ κακοπροαίρετοι που ίσως και να σας ζηλεύουν για όσα έχετε μέχρι τώρα καταφέρει.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Είσαστε ανάμεσα σε παρόν και παρελθόν που σας ζητούν, να πάρετε άμεσα τις τελικές σας αποφάσεις. Ωστόσο, εσείς πάρτε … τον δικό σας χρόνο.

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ζωδια – Παρθένος: Αν δεν κινητοποιηθείτε από μόνοι σας, δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος άλλος αυτό να το κάνει, για εσάς, τις ανάγκες αλλά … και την ζωή σας.

ζωδια – Τοξότης: Οι προσωπικές σας ανάγκες έχουν γιγαντωθεί και ο άνθρωπος σας, δεν δείχνει ακόμη … να είναι έτοιμος για αλλαγές και επισημοποιήσεις.

ζωδια – Ιχθύς: Τα δώρα τα αισθηματικά …. που εισπράττετε από τον σύντροφο σας, έχουν αποχρώσεις για κάτι πιο σοβαρό και μόνιμο, τους επόμενους μήνες.

zwdia