Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 26.07 Τετάρτη

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 26.07 Τετάρτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 30. Οι Κρίνοι ( Ρήγας Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Σκέψεις για το μέλλον
2) Ξαφνικό ταξίδι
3) Επιχειρηματικές δράσεις

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Είστε μέσα σε ένα μεγάλο ερωτικό δίλημμα που συσχετίζεται με το παρόν σας, και δύο άτομο, που ζητούν να κατακτήσουν την καρδιά σας.

ζωδια – Καρκίνος: Οι υποσχέσεις, που είχατε δώσει κάποτε, τώρα θα γίνουν απαιτήσεις, από την άλλη πλευρά. Προλάβετε και κάντε άμεσα τις κινήσεις σας.

ζωδια – Ζυγός: Δεν θα πείσετε κανέναν, μέσα από τις υπερβολές που έχετε πει. Πλησιάστε πιο επικοινωνιακά το άτομο, που σας ενδιαφέρει, και οι πόρτες θα ανοίξουν.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Αιγόκερως: Αν δεν υπάρχει περιθώριο, για να χάνετε χρόνο, από την καθημερινότητα σας, και να κυνηγάτε κάποιον που δεν σας δείχνει κάτι σχετικό.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Πολλά τα πρόσωπα, που έχουν ανακατευτεί μέσα στον δεσμό σας, και πιθανόν, αυτό να έχει χαλάσει τις ισορροπίες. Μην το επιτρέπετε πια.

ζωδια – Λέων: Αν δεν είστε και τόσος σίγουροι, για την πρόσφατη ερωτική σας επιλογή, μπορείτε μέσα από ώριμο διάλογο, να απομακρυνθείτε, όσο είναι ακόμη νωρίς.

ζωδια – Σκορπιός: Ο άνθρωπος σας, καρτερεί, να ξεμπλέξετε με εργασία και υποχρεώσεις, έτσι ώστε να μπορέσετε να φύγετε όσο το δυνατόν πιο νωρίς για τις διακοπές σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια – Υδροχόος: Ζυγίστε αυτά, που σας λένε και μην τα δέχεστε εύκολα. Όποια και να είναι η πληροφόρηση που έχετε, για τον άνθρωπο σας, πρώτα διασταυρώστε την.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Ο Αύγουστος, έχει πολλά δώρα για εσάς και την ερωτική σας ζωή. Προτάσεις γάμου, ξαφνικές εγκυμοσύνες αλλά και νέους έρωτες για τους ελεύθερους.

ζωδια – Παρθένος: Είσαστε με το ένα πόδι έξω πλέον από την σχέση. Πολλά τα άσχημα που έχει γίνει και ειπωθεί, που δεν σας αφήνουν κάποιο άλλο περιθώριο.

zwdia-768

ζωδια – Τοξότης: Ζητήστε και πάρτε τις αληθινές εξηγήσεις, που αντιστοιχούν σε όλα αυτά τα παράλογα που έχουν γίνει, μέσα στον δεσμό σας…. ίσως και από τρίτους.

ζωδια – Ιχθύς: Ασχοληθείτε πιο ενεργά με τα πρόσωπα της οικογένειας και των παρεών σας, που σας έχουν χάσει από την καθημερινότητα τους.

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις