Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 28.06 Τετάρτη

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 28.06 Τετάρτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 35. Η Βέρα ( Άσσος Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Λόγια αγάπης – προτάσεις
2) Σκέψεις δέσμευσης- γάμος
3) Νέες συνεργασίες – πρόσωπα

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Απαλύνετε λίγο τον έντονο λόγο σας. Ο άνθρωπος σας, κάνει ότι μπορεί για να σας έχει χαρούμενους. Δώστε του και εσείς ένα μεγάλο χαμόγελο.

ζωδια – Καρκίνος: Υπάρχει ένα ιδιαίτερο πρόσωπο που σας θέλει, αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμοι να σας το εξομολογηθεί. Πάντως υπονοούμενα θα πέσουν στο τραπέζι.

ζωδια – Ζυγός: Από την αρχή του Ιουλίου, θα έχετε κάποιες ειδήσεις ή και εμφανίσεις, από μια πιο παλιά σας γνωριμία, που θα σας ενθουσιάσουν.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Αιγόκερως: Όλα έχουν τα όρια τους, όπως και η υπομονή σας. Μην χάσετε και αυτό το Καλοκαίρι περιμένοντας ερωτικές απαντήσεις.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Οι απαντήσεις, που θα πάρετε από τον άνθρωπο σας, θα σας επιβεβαιώσουν, αυτά που τόσο καιρό σκέφτεστε. Οι δράσεις δικές σας.

ζωδια – Λέων: Εσείς για αρχή θα πρέπει να ρυθμίσετε τα οικονομικά σας, έτσι ώστε να μπορέσετε μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι, να περάσετε και σε αισθηματικές εξελίξεις.

ζωδια – Σκορπιός: Από την νέα εβδομάδα, θα σας έρθουν κάποιες ευχάριστες ανακοινώσεις, από μια πρώην αγάπη σας, που θα σας κάνει νέες προτάσεις.

ζωδια – Υδροχόος: Τα αισθήματα και την αξιοπρέπεια σας, να την προσέχετε παραπάνω. Αυτό που έχει πρώτη θέση αυτήν την εποχή, είναι τα ξεμπλέγματα σας, από το παρελθόν.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Δεν ξέρετε που να πάτε αυτό το Καλοκαίρι. Άπειρες οι προτάσεις που θα σας γίνουν από γνωστούς, φίλους… και όχι μόνο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια – Παρθένος: Είσαστε εξαιρετικά κουρασμένοι, από καταστάσεις, που δεν σας ταιριάζουν. Κάντε λοιπόν ότι μπορείτε για να έρθετε και πάλι στην ισορροπία σας.

ζωδια – Τοξότης: Μπορείτε να πάτε διακοπές, με όποιον θέλει η ψυχή σας. Ακόμη και μόνοι σας. Μην πιέζεστε άλλο, απλά και μόνο για να εξυπηρετήσετε τους άλλους.

ζωδια – Ιχθύς: Οι δρόμοι που σας χωρίζουν από το άτομο που αγαπάτε, θα μηδενιστούν και λίαν συντόμως … θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις.

zodia-zvdia-75