Ερωτικο Ωροσκοπιο Δεκεμβριου 2016 Α

kerato-7-logoi-na-fugeis

Μηνιαία Ερωτικά Ωροσκόπια Δεκεμβρίου 2016

ζώδια Κριός

Στην κρεβατοκάμαρα των Κριών η σεξουαλική συσσώρευση είναι διεγερτικό. Όσο περισσότερο απέχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον, τόσο πιο τολμηροί γίνεστε και τα όρια φτάνουν στα άκρα μόλις οι δυο σας συνδεθείτε τελικά. Καθώς μπαίνουμε σε αυτό τον εορταστικό μήνα υπάρχει μία σέξι αύρα στον αέρα και το ρολόι δεν έχει δείκτες, ειδικά τα Σαββατοκύριακα.

Γυρνάτε με την αυγή και κοιμάστε μέχρι το ηλιοβασίλεμα, κατά προτίμηση μαζί με το ραντεβού σας. Τον Δεκέμβριο τα δώρα είναι προτεραιότητα, το τρίο είναι φαντασίωση και στο τέταρτο της Σελήνης της 7ης Δεκεμβρίου ένα ολονύχτιο πάρτι δίνει την απάντηση σε ένα όνειρο σας. Ανάλογα με την αμοιβαία αντοχή θα αποφασίσετε σχεδόν αμέσως εάν πρέπει αυτός ή αυτή να μείνει και αυτή η καυτή περίοδος διαρκεί τουλάχιστον μέχρι το τέλος του έτους.

zodia-taro-45

 

Αυτός ο νέος εραστής είναι ο αποδέκτης ενός όμορφα τυλιγμένου εορταστικού δώρου και της δικής σας καυτής προσωπικής ιδιοσυγκρασίας. Μέχρι τη στιγμή που η Νέα Σελήνη της 29ης Δεκεμβρίου κυλήσει θα είστε έτοιμοι να πάρετε μια απόφαση που θα φαίνεται ξαφνική.

Όπως πάντα είναι μοιραία η νύχτα της 31ης Δεκεμβρίου και αυτή τη φορά ο κυβερνήτης σας Άρης και ο δόλιος Ποσειδώνας μπορεί να κάνουν ένα θέμα να διογκωθεί. Αυτή τη στιγμή το να είστε εκτός ελέγχου αυξάνει την ένταση και υπερτερεί του δυνητικού κινδύνου που δημιουργεί και ο παλιός ο χρόνος πάει σε μια έκρηξη πυροτεχνημάτων.

zwdia-66

Διαβαστε το Ερωτικο Ωροσκοπιο Δεκεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Ταύρος

Μπορείτε να πείτε ότι η Αφροδίτη, η θεά του έρωτα, είναι η αρχαία νονά σας, αφού είναι η κυβερνήτης του χάρτη σας. Η Αφροδίτη αγαπούσε το σεξ και είναι ευρέως γνωστό ότι ως η μόνη παντρεμένη θεά, είχε μεγάλο πρόβλημα με την απιστία. Όσοι από εσάς είστε σε σχέση θα αισθανθείτε τους ίδιους πειρασμούς το Δεκέμβριο και όσοι δεν είστε, ασχολείστε επί το πλείστον με διπλές σχέσεις. Στις 7 Δεκεμβρίου το τέταρτο της Σελήνης είναι στους παραπλανητικούς Ιχθύες και το φεστιβάλ του σεξ αρχίζει και διαρκεί μέχρι το νέο έτος.

Ο Ήλιος είναι στον Οίκο της μοίρας και της αδελφής ψυχής και παρόλο που μπορεί να αισθάνεστε ότι οι δυο σας είναι μοιραίο να είστε μαζί, μπορεί να κρυφτείτε στους πειρασμούς που αφθονούν. Αντί να ενδώσετε, διδάξτε στο σύντροφό σας το μάθημα για το ταντρικό σεξ που διαβάζατε. Εν τω μεταξύ να ξέρετε ότι είναι η φωνή μιας άλλης εποχής που προκαλεί την ανυπομονησία σας, όχι το ταίρι σας και μπορεί να είναι θέμα εκτοπισμένου σεξουαλικού θυμού. Η Πανσέληνος της 13ης Δεκεμβρίου στον Οίκο του «ανήκεις σε μένα» σας βρίσκει να θέλετε να ξεσκονίσετε τους ιστούς που μαζεύτηκαν σε μια παλιά ερωτική σχέση. Οι αδέσμευτοι Ταύροι θα μπορούσαν να βρουν τον εαυτό τους να υπερβάλουν στα γλυκά και το σεξ, τις δύο κορυφαίες αδυναμίες σας.

zwdia

ζώδια Δίδυμοι

Ο Δεκέμβριος δεν είναι μόνο μια στιγμή περισυλλογής, αλλά αυτό το μήνα ο κυβερνήτης σας κινείται σε ανάδρομη κίνηση και οι πάντα υποκινούμενοι από το σεξ Δίδυμοι, βρίσκετε ελκυστική την αναπαράσταση μιας προηγούμενης εγκληματικής σκηνής. Μπορεί να αναρωτιέστε αν θέλετε να ξαναγράψετε το σενάριο σε αυτή τη συγκεκριμένη ιστορία ή να ξεκινήσετε μια εντελώς νέα σχέση. Στις 13 Δεκεμβρίου, η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο τονίζει την μυστικότητα και τον έρωτα πίσω από κλειστές πόρτες, αλλά ξέρετε ποιος είναι πραγματικά αυτός που θέλετε να είναι σε εκείνο το δωμάτιο μαζί σας; Προσέξτε τις 19 Δεκεμβρίου, καθώς αυτός που είστε μαζί εκείνη την ημέρα, μπορεί να είναι η σταθερή σας παρέα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Η Νέα Σελήνη στις 29 Δεκεμβρίου μπορεί να σας βρει να σκέφτεστε μια δέσμευση, αλλά δεν μπορείτε να σιγάσετε τη μικρή φωνή που σας θυμίζει πόσο σας αρέσει να έχετε δύο από τα πάντα. Γεύεστε τη ζωή σαν παιδί σε παγωτατζίδικο και εκεί που έχετε επιλέξει την αγαπημένη σας σοκολάτα έρχεται μια νέα και πιο απολαυστική γεύση και φεύγετε προς άλλη κατεύθυνση. Στις 31 Δεκεμβρίου, τη τελευταία ημέρα αυτού του χρόνου, αυτός ο παλιό – απατεώνας, ο Ποσειδώνας, μαζί με τον Άρη μπορεί να σας παρασύρουν μακριά από το τελευταίο ερωτικό σας ενδιαφέρον, με ένα νέο και ενδιαφέρον πρόσωπο που έχει κοινά ενδιαφέροντα με σας και λέει μια καλύτερη ιστορία από τη δική σας. Καλή τύχη με την επιλογή σας εκείνη τη νύχτα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

ζώδια Καρκίνος

Οι νύχτες μεγαλώνουν το Δεκέμβριο, υπενθυμίζοντας σας πόσα πολλά σημαίνει για εσάς να έχετε μια σχέση με πραγματική αγάπη, ακόμη κι αν βρίσκεστε σε συναισθηματικό μποτιλιάρισμα αυτό το διάστημα. Πάντα οδηγείτε με την καρδιά σας και σπάνια είστε σε θέση να πατήσετε το πόδι σας στο φρένο στις σέξι περιπέτειες, μπορεί να υπάρξει μια πάλη για την εξουσία πάνω στην προσπάθειά σας να μην ερωτευτείτε. Στις 13 Δεκεμβρίου, η Πανσέληνος στον δωδέκατο Οίκο των καυστικών μυστικών σχέσεων σας υπενθυμίζει ότι υπάρχει κάποιος λόγος που δεν φωνάζετε στις ταράτσες για αυτή νέα σχέση.

Δώστε στον εαυτό σας ένα πρώιμο χριστουγεννιάτικο δώρο και κατηγοριοποιήστε αυτή τη σχέση ως ένα παιχνιδιάρικο διάλειμμα. Μπορείτε να αξιολογήσετε αυτά τα ανάμικτα συναισθήματα σας αργότερα μέσα στο μήνα, όταν η Νέα Σελήνη στις 29 Δεκεμβρίου ρίχνει το φως της στον Οίκο της μόνιμης δέσμευσης. Θέλετε πραγματικά να περάσετε το χρόνο σας προσπαθώντας να πάρετε το προβάδισμα σε αυτή τη βασανιστική σχέση; Εάν η απάντηση είναι ναι, η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι η νύχτα που συμφιλιώνετε τα ανάμεικτα συναισθήματα σας και πιάνεστε γερά σε αυτή τη νέα σας αγάπη.

zodia-zvdia-75

ζώδια Λέων

Αυτός μπορεί να είναι ο πιο σεξουαλικά παιχνιδιάρικος μήνας του έτους. Ο Ήλιος στον τομέα της αγάπης και η Πανσέληνος στις 13 Δεκεμβρίου ξεκινά το ασταμάτητο για δύο εβδομάδες δράμα. Οι δυο σας παιχνιδιάρικα τσακώνεστε για τα θέματα σας και καταλήγετε να εκθέτετε συναισθήματα που μόλις και μετά βίας ξέρατε ότι υπάρχουν. Περιμέντε να κάνετε πιο γενναιόδωρα δώρα φέτος καθώς η μεγάλη, γατίσια σας καρδιά είναι γεμάτη από αυτές τις σέξι, πληθωρικές εκφράσεις συναισθημάτων. Θα φορτώνετε εισιτήρια συναυλιών, φιλιά, και μαύρα εσώρουχα το ερωτικό σας ενδιαφέρον και θα τους δίνετε την προσοχή που θέλετε τόσο πολύ και οι ίδιοι.

Μια Νέα Σελήνη στις 29 του Δεκέμβρη σας βρίσκει να κάνετε μερικά παιχνίδια ρόλων, της σέξι γάτας και του ποντικιού και να δελεάζετε τόσο με το φαγητό όσο και το κρασί. Μοιάζει σαν αυτό να είναι το αληθινό και αυτό ακριβώς θα μπορούσε να είναι. Η στιγμή της αλήθειας είναι στις 31 Δεκεμβρίου, όταν ο Άρης ρίχνει γροθιά στον απατηλό Ποσειδώνα στον Οίκο της οικειότητας. Πάντα επιρρεπείς στο δράμα, ένα παλιό φλερτ θα μπορούσε να εμφανιστεί από το πουθενά και εσείς δεν θα μπορείτε να κρύψετε το φως στα μάτια σας.

zwdia-768

ζώδια Παρθένος

Θυμάστε το αγαπημένο σας παιδικό παιχνίδι να παίζετε τον γιατρό ή τη νοσοκόμα με τους φίλους σας; Μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να παίζει τα ίδια παιχνίδια με το νέο ερωτικό σας ενδιαφέρον τις μεγάλες νύχτες του Δεκεμβρίου. Ο κόσμος φαίνεται να σας ωθεί να περάσετε περισσότερες ώρες στο σπίτι, όπου εσείς και ο/η εραστής σας μεριμνάτε για την πολύ αναγκαία γυμναστική των σωμάτων σας. Αυτός είναι ένας ανήσυχος μήνας και αυτή η νέα σας αγάπη παίρνει ένα πρόωρο γιορτινό δώρο ερωτικά φορτισμένου πάθους. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μπορείτε να είστε μια άβυσσος, όσον αφορά τις μεγάλες νύχτες του σεξ χωρίς δέσμευση.

Η Πανσέληνος της 13ης Δεκεμβρίου σας βρίσκει να ρίχνετε τα δίχτυα σας και να δελεάζετε ένα νέο και πραγματικά πρόθυμο υποψήφιο για περισσότερη διασκέδαση και παιχνίδια. Ο κυβερνήτης σας κινείται σε ανάδρομη κίνηση στις 19 Δεκεμβρίου και η σκέψη σας είναι θολή, αλλά η λίμπιντο σας είναι καυτή. Στις 29 Δεκεμβρίου, η Νέα Σελήνη λάμπει το φως της στο θερμαινόμενο κλίμα και ο μήνας αυτός αποδεικνύεται αξέχαστος. Τα ελαφρώς ουτοπικά ρομαντικά σας όνειρα περιμένουν επανεξέταση και ο εσωτερικός γιατρός της παιδικής σας ηλικίας είναι σε εφημερία. Στις 31 του Δεκέμβρη με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στον Οίκο του μόνιμου, βιώνετε κύματα ερωτικής αγάπης να σας ξεπλένουν για ακόμη μια φορά και οι δυο σας είστε δεμένοι για τους επόμενους μήνες που έρχονται.

Διαβαστε το Ερωτικο Ωροσκοπιο Δεκεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia