Ερωτικο Ωροσκοπιο Δεκεμβριου 2016 Β

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Μηνιαία Ερωτικά Ωροσκόπια Δεκεμβρίου 2016

ζώδια Ζυγός

Υπάρχει μεγάλη αλλαγή το Δεκέμβριο, είτε αυτή περιλαμβάνει υπνοδωμάτια, συγκατοίκους ή κατοικίες. Η κίνηση λαμβάνει χώρα μέσα και γύρω από το σπίτι στην Πανσέληνο στους Διδύμους της 13ης Δεκεμβρίου. Οι Δίδυμοι είναι ανήσυχοι και έτσι είναι και το κλίμα και ποτέ δεν σας άρεσε πραγματικά να είστε μόνοι σας, οπότε να είστε σε επιφυλακή για κάποιον ενθουσιασμό.

Η γοητευτική σας στάση ηγεσίας είναι ακαταμάχητη και το ταίρι σας δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτές τις κομψές, δυναμικές σας κινήσεις και μπορεί να τις μπερδέψει με αυθεντικά συναισθήματα. Όταν η Νέα Σελήνη στις 29 Δεκεμβρίου λάμψει στην προσωρινή ή ακόμα και τη μόνιμη νέα σχέση σας, παρασύρεστε σε κορυφαία ερωτικά παιχνίδια που θα μπορούσαν να κάνουν και τους πιο έμπειρους Ζυγούς να κοκκινίσουν το πρωί.

zodia-taro-45

 

Η τελευταία νύχτα του έτους είναι καυτή, τόσο για τους αδέσμευτους όσο και για τους δεσμευμένους Ζυγούς. Οι αδέσμευτοι μπορεί να συναντήσετε ένα νέο ερωτικό υποψήφιο και με τον Άρη και τον Ποσειδώνα να συγκατοικούν στους σέξι Ιχθύες, οι δυο σας θα συνδεθείτε και θα αισθάνεστε σαν να έχετε ήδη συναντηθεί σε ένα άλλο επίπεδο ύπαρξης.

Αυτό το συναίσθημα διαρκεί από τον αποχαιρετισμό της παλιάς χρονιάς και ως την πρώτη ημέρα του νέου έτους και θα πυροδοτήσει τη βαθιά οικειότητα που θα κρατά αυτή τη σχέση ζεστή μέσα στις πιο κρύες μέρες του Ιανουαρίου.

zwdia shmera

ζώδια Σκορπιός

Τι ρόλο έχει παίξει ο Πλούτωνας, ο σεξ μάστερ, στη ζωή σας; Γεννημένοι κάτω από τις καυτές ακτίνες αυτού του μικροσκοπικού βράχου στο τέλος του ζωδιακού κύκλου, μπορεί να μαστίζει τη ζωή σας με όνειρα κατάλληλα μόνο για ενηλίκους. Η 7η Δεκεμβρίου φέρνει ένα ταραγμένο ύπνο, όπου κάποιος από το παρελθόν σας θα μπορούσε να εμφανιστεί για να αποτίσει φόρο τιμής και να ενεργοποιήσει ξανά σκηνές από μια αρχαία σχέση. Προσέχετε τι εύχεστε Σκορπιοί καθώς αυτή η περασμένη σχέση μπορεί να είναι μία από αυτές τις επικίνδυνες σχέσεις και η ιστορία έχει ένα τρόπο να επαναλαμβάνεται.

Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 13 Δεκεμβρίου κάνει τους εξουσιαστικούς κατά βάση, Σκορπιούς λίγο πιο απερίσκεπτους και τους δίνει σούπερ αυτοπεποίθηση. Αποφασίζετε να κυνηγήσετε αυτό το καυτό νέο πρόσωπο που γνωρίσατε πρόσφατα, χωρίς να μπείτε στον κόπο να απεγκλωβίσετε τον εαυτό σας από αυτή τη καυστική σχέση. Με τη Νέα Σελήνη στον θερμόαιμο Αιγόκερω στις 29 Δεκεμβρίου, μπορεί να σφίξτε τα σχοινιά που κρατούν και τους δύο αυτούς εραστές και να κοιτάτε ένα πιθανό δίλημμα την τελευταία νύχτα του έτους. Με τον Άρη και τον Ποσειδώνα κλειδωμένους μαζί στους σκανδαλώδεις Ιχθύες να είστε βέβαιοι ότι θα επιλέξετε το πιο ερωτικό και δυνητικά επικίνδυνο από τους δύο για την περιπέτεια του τέλους του χρόνου.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

ζώδια Τοξότης

Συνήθως δεν είστε διατεθειμένοι να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας, αλλά αυτός ο μήνας αποτελεί εξαίρεση και η έκτη αίσθηση σας που κρατάτε κρυφή σας οδηγεί προς την άγρια πλευρά της σεξουαλικότητας. Θα βρείτε τον εαυτό σας να συμμετέχει σε ερωτικές συνομιλίες στα πιο εξωφρενικά μέρη. Αυτό είναι το είδος της αγάπης που ωθεί τα όρια και με τον κυβερνήτη σας Δία να προκαλεί τον ζωηρό Ουρανό θα μπορούσατε να βάλετε πλώρη προς ανεξερεύνητα νερά που ταιριάζουν απόλυτα στο συνεχώς ασταθή ζώδιο σας.

Ακολουθεί η Πανσέληνος στις 13 Δεκεμβρίου και ένα αισθησιακό κλίμα φέρνει μια αλλαγή διάθεσης και ένας από εσάς μπορεί να θέλει να παίξει για τη δέσμευση. Αυτό είναι κάπως δύσκολο, διότι η πραγματική αγάπη απαιτεί ένα εύρος προσοχής και ένα μακροπρόθεσμο προγραμματισμό και εσείς δεν έχετε καλλιεργήσει ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά. Η Νέα Σελήνη στις 29 Δεκέμβρη είναι στον Οίκο του «ανήκεις σε μένα» και μπορεί να αισθάνεστε την ανάγκη να στερεοποιήσετε αυτά τα συναισθήματα με λέξεις ή με ένα ακριβό δώρο ή και τα δύο. Ο Άρης είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στις 31 Δεκεμβρίου, η πιο ρομαντική νύχτα του χρόνου, μπορεί να σας βρει στα πρόθυρα του να χάσετε το πιο πολύτιμο αγαθό σας, την ελευθερία σας.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζώδια Αιγόκερως

Ο Δεκέμβριος θα μπορούσε να βρει ένα ξένο ανάμεσα στα κατάλευκα σεντόνια σας, ενώ ικανοποιείτε την άσβεστη δίψα σας και την αδηφάγα όρεξη σας. Ο Οίκος των μυστικών είναι φορτωμένος με τη δύναμη των αστεριών το Δεκέμβριο και εσείς κακομαθαίνετε την εγωιστική πλευρά σας με ένα οικείο και προσωπικό πρόωρο δώρο Χριστουγέννων. Όλα έχουν να κάνουν με σας και τις ανάγκες σας, καθώς η Πανσέληνος της 13ης Δεκεμβρίου είναι στο ανήσυχο ζώδιο των Διδύμων και λάμπει τον Οίκο της σχέσης, αλλά είστε εκεί πραγματικά, ή απλά παίζετε, κάτι που κάνει περιστασιακά ο Αιγόκερως.

Από τώρα και μέχρι τη Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο στις 29 Δεκεμβρίου είναι ασταμάτητες σεξουαλικές κινήσεις και μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να σκαρώνει ποιήματα τις πρώτες πρωινές ώρες. Αισθάνεστε τα vibes του Ποσειδώνα να δουλεύουν παρασκηνιακά όχι μόνο για να φωτίσουν, αλλά και να θρέψουν τον ποιητή μέσα σας και η ερώτηση είναι: σκοπεύετε να μοιραστείτε τη δουλειά σας με τη μούσα της; Η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς εμφανίζεται ως δια μαγείας και αυτό το νέο ερωτικό ενδιαφέρον μετατρέπεται γρήγορα σε πάθος για το επόμενο έτος. Ο Άρης είναι το αστέρι που κάνει τα πράγματα γρήγορα και τα βάζει στη θέση του ανήκεις σε μένα και εσείς διεκδικείτε.

Διαβαστε το Ερωτικο Ωροσκοπιο Δεκεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Υδροχόος

Ο κυβερνήτης σας, ο ζωηρός Ουρανός, γυρίζει στην ορθή του κίνηση στο τέλος του Δεκεμβρίου, αλλά θα νιώθετε την άτακτη του ενέργεια όλο το μήνα, καθώς επιβραδύνει και ερευνά τον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για φλερτ από όσες μπορείτε να εξερευνήσετε κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, αλλά με τον σκληροτράχηλο Άρη στο δικό σας ζώδιο και στον πρώτο Οίκο σας είστε σε διάθεση για έλεγχο. Η Πανσέληνος στις 13 Δεκεμβρίου παρουσιάζει ένα νέο πρόσωπο και σας αγκιστρώνει για το υπόλοιπο του μήνα. Ο πάντα μπλαζέ Υδροχόος κατευθύνετε προς μια εκδρομή στην ερωτική οικειότητα, που σας αφήνει όχι μόνο να θέλετε περισσότερο, αλλά να αρπάζεστε γι’ αυτό.

Δεν υπάρχει τίποτα που να σας αρέσει περισσότερο από μια σταθερή ροή ολονύχτιου καυτού σεξ με το ίδιο πρόσωπο. Αυτό το νέο πρόσωπο σας έχει κάνει να στρέψετε τον συναισθηματικό διακόπτη σας στην λειτουργία αυθεντικότητα και μπορεί να νιώσετε μια ισχυρή αίσθηση deja-vu στις 19 Δεκεμβρίου. Η αληθινή στιγμή έρχεται στις 29 Δεκεμβρίου, όταν μια Νέα Σελήνη στον δωδέκατο οίκο των μυστικών και της αδελφής ψυχής, λάμπει το φως της στα συναισθήματά σας και στο ερωτικό παιχνίδι. Δεν είστε φτιαγμένοι για μυστικά ειδύλλια και αυτό το θερμαινόμενο κλίμα μπορεί να σας κάνει να ανοίξετε τη σχέση σας στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και δύο απογοητευμένων πρώην σας.

ζώδια Ιχθύες

Το στοιχειωμένο ερωτικό σας βλέμμα και αυτές οι πανύψηλες γόβες στιλέτο σας, αποδίδουν αυτό το μήνα, όταν το τέταρτο της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο στις 7 Δεκεμβρίου προκαλεί μυστικές πράξεις. Όντας πάντα τέλειοι στο ρόλο σας, μπορείτε να είστε όποιος θέλει το ταίρι σας να είστε και ο αγαπημένος σας ρόλος είναι ο μυστηριώδης ξένος ανάμεσα στα σατέν σεντόνια. Με τον υποκινούμενο από τη δράση, Άρη, στον Οίκο των μυστικών, μπορεί να είστε απρόσεκτοι όμως. Πάνω στη βιασύνη σας αφήνετε κατά λάθος (ή ίσως και όχι τόσο κατά λάθος) ένα προσωπικό μέρος των ρούχων σας, ή στέλνετε σε λανθασμένο προορισμό ένα μήνυμα.

Πολλά μάτια σας παρακολουθούν και αν είστε μόνοι γύρω στην Πανσέληνο της 13ης Δεκεμβρίου μπορεί να σκοντάψετε πάνω σε μια νέα σχέση, όπου θα αναλάβετε το ρόλο του τρίτου προσώπου, ένα ρόλο που γνωρίζετε πολύ καλά. Ακούστε Ιχθύες, δεν είναι έγκλημα να αλλάζεις συντρόφους και καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος μπορεί απλά να επαναλαμβάνετε ένα γνωστό έγκλημα καρδιάς. Όταν η παραμονή της Πρωτοχρονιάς κυλήσει, ο γνωστός γκάνγκστερ της αγάπης, Άρης, για ακόμη μια φορά διεγείρει το πάθος του παραπλανητικού Ποσειδώνα και μια παραφουσκωμένη φαντασία παίρνει τα ηνία. Αυτό μπορεί να είναι απλά μέρος της γενικής ανησυχίας που αισθάνεστε και της συνεχής σας ανάγκης να δραπετεύσετε προς την ελευθερία για μια τελευταία φορά, τουλάχιστον γι’ αυτό το χρόνο.

Διαβαστε το Ερωτικο Ωροσκοπιο Δεκεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia