Ερωτικός Ωροσκόπος – Άρωμα από το παρελθόν!

erwtikes-provlepseis-pempti-24-4

Ερωτικός Ωροσκόπος – Άρωμα από το παρελθόν!

Ζώδια και εποχές είναι σε φάση διαρκής κίνησης, που θα σηματοδοτήσουν τις αλλαγές, που πρέπει να γίνουν. Αισθηματικές υποθέσεις, που είχαν μείνει στάσιμες, θα ενεργοποιηθούν και το πιο πιθανόν, μέσα στις πρώτες εβδομάδες του Καλοκαιριού να υπάρξουν μόνιμες δεσμεύσεις. Σε όλο αυτό η εποχή των Διδύμων που πλησιάζει, θα δώσει ευκαιρίες για χρήμα και πλέον οικονομική σταθερότητα.

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της σχέση σας…:

 

Κριός : Ερωτική εύνοια: **

zodia-taro-45

Σίγουρα έχετε πάρει τις δύσκολες και καταλυτικές αποφάσεις, για την αισθηματική σχέση σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα οικονομικά σας, θα σας υποστηρίξουν και αυτό θα έχει μόνιμο χαρακτήρα. Όλα τα αστρολογικά είναι υπέρ σας, άρα σε απόπειρα για επανασύνδεση, θα έχετε ένα μεγάλο ΝΑΙ. Σε διάθεση να ξεκινήσετε μια νέα γνωριμία, σίγουρα θα βρείτε το φως …πράσινο, αλλά και σε απομάκρυνση του άσχημου παρελθόντος σας, οπωσδήποτε θα έχετε επιτυχία. Επίσης, να περιμένετε κάποια είδηση από τον επαγγελματικό σας τομέα, που θα σας λύσει τα χέρια. Ευκαιρίες για ταξίδια – σπουδές – μεγάλες αγορές. Μέχρι, τότε μην κάνετε αριστερά και δεξιά… ανακοινώσεις.

Ταύρος : Ερωτική εύνοια: ***

Η έντονη κοινωνικότητα και τη θετική σας αύρα σαν ζώδιο, έχει προκαλέσει τα ερωτικά συναισθήματα σε κάποιον ιδιαίτερο άνθρωπο από το φιλικό – κοινωνικό σας κύκλο. Μέχρι την θετική νέα σελήνη του Μαΐου, θα υπάρξουν μεγάλες αποκαλύψεις που θα σας εντυπωσιάσουν. Αυτοί που έχουν λογοφέρει – τσακωθεί με τον άνθρωπο τους, αυτές τις ημέρες, δεν θα πρέπει να ανησυχούν. Θα υπάρξουν προτάσεις για συμφιλίωση και όχι μόνο. Τα δύσκολα έχουν περάσει, και όλοι οι επόμενοι μήνες θα έχουν δώρα – εκπλήξεις για το αγαπητό ζώδιο σας. Τα οικονομικά σας, να είστε βέβαιοι, ότι θα σας φτιάξουν την ψυχολογία, άμεσα.

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

Δίδυμοι: Ερωτική εύνοια: ***

Αυτά που έχετε σχεδιάσει, να ολοκληρώσετε σε επίπεδο αισθηματικών, σίγουρα θα έχουν την έκβαση που ζητάτε. Το άτομο που υπάρχει στην καρδιά σας, και στο τώρα έχει χαθεί από το παρόν σας και τις όποιες επικοινωνίες, μέσα στις επόμενες 2 – 8 ημέρες, θα σας εμφανιστεί, με απολογίες και προτάσεις, για ένα πιο σωστό και κοινό μέλλον πλέον. Πολλά και τα καλά που θα σας έρθουν, από τον τομέα των εργασιακών – οικονομικών σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Κάποιο που έχουν μακροχρόνιες σχέσεις, θα αρχίσουν συζητήσεις σχετικές με γάμο – συγκατοίκηση – οικογένεια. Σας περιμένουν μεγάλες στιγμές.

Καρκίνος: Ερωτική εύνοια: **

Όσα και να πείτε, όσα και να τάξετε, αν τελικά το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, δεν είναι έτοιμο για το επόμενο βήμα, τσάμπα χάνετε τον χρόνο σας. Μετά τις 19 / 05 που το σύμπαν θα υποστηρίζει, σε όλους τους τομείς ενεργά το ζώδιο σας, εσείς θα δείτε αλλαγές που θα σας εκπλήξουν. Πάντα λίγη αδιαφορία… κάνει την δουλειά της. Δοκιμάστε να απομακρυνθείτε, και να αφήσετε όσους ενδιαφέρονται πραγματικά να σας κερδίσουν. Όσοι είναι μόνοι, θα δεχτούν φλερτ και ερωτικά δέλεαρ που θα τους κάνουν και πάλι να πιστέψουν… στον εαυτό τους. Νέοι έρωτες θα ξεκινήσουν άμεσα!

ζωδια-ταρο-99

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Λέων: Ερωτική εύνοια: **

Εσείς καθίστε αναπαυτικά στην μεγαλοπρεπή – βασιλική σας πολυθρόνα, και θα δείτε τις καταστάσεις που σας ενδιαφέρουν, να παρελαύνουν από μπροστά σας, και με τις πρακτικές λύσεις έτοιμες. Πιο αναλυτικά… όσοι έχουν τσακωθεί με τον άνθρωπο τους, θα τον δουν άμεσα να τους ξαναπλησιάζει μέσα από ρομαντικές επικοινωνίες, που θα είναι πια αληθινές. Οι σοβαρές σχέσεις, που έχουν πολλάκις αποδείξει την δυναμική τους, από τώρα, θα θέσουν τα θεμέλια για τους Καλοκαιρινούς μήνες… που με την οικονομική άνοδο που θα έχουν, ίσως και να προχωρήσουν σε περαιτέρω δεσμεύσεις.
Είστε και το ζώδιο που κρατάτε το ρεκόρ γάμων – επανενώσεων για το δεύτερο 6μηνο του έτους. Απολαύστε το.

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

Παρθένος: Ερωτική εύνοια: ***

Είσαστε απόλυτα σωστοί σε αυτά, που λέτε και ζητάτε. Μπορεί στο άμεσο παρελθόν αυτό να μην γινόταν αντιληπτό, από τον άνθρωπο σας, αλλά μέσα στο μήνα του Μαΐου, όλα αυτά θα γυρίσουν υπέρ σας. Θα μείνετε πραγματικά έκπληκτοι με τις προτάσεις, που θα σας γίνουν. Οι πλειοψηφία του ζωδίου, θα παντρευτεί άμεσα, θα προκύψουν εγκυμοσύνες και όχι μόνο. Εκπληκτικές ειδήσεις, θα προκύψουν για νομικά- οικονομικά ζητήματα. Θυελλώδεις έρωτες αναμένονται για τους μόνους. Οι σχέσεις που έχουν ανάμεσα τους χιλιόμετρα, θα βρουν τον τρόπο για να είναι και σε φυσικό επίπεδο μαζί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Ζυγός: Ερωτική εύνοια: ***

Μπορεί το βλέμμα σας, να δείχνει χαρά… αλλά αυτό δεν συμβαδίζει με αυτά που πραγματικά υπάρχουν μέσα στην καρδιά σας. Η ερωτική σας ζωή, και με απόλυτη ευθύνη του συντρόφου σας, έχει πολλά σκαμπανεβάσματα που δεν σας αρέσουν. Δεν χρειάζεται να πιέσετε…. αντιθέτως ασχοληθείτε με την δική σας την καθημερινότητα και θα δείτε, ότι με την πρωτοβουλία της άλλης πλευράς, θα γίνουν αλλαγές που θα σας κάνουν και πάλι να έρθετε ο ένας κοντά στον άλλον. Πολλές και οι νέες ερωτικές επαφές για τους εργένηδες. Επίσης, ασχοληθείτε παραπάνω με τα εργασιακά – νομικά σας θέματα, που θα σας αποδώσουν τα μέγιστα το επόμενο διάστημα.

Σκορπιός: Ερωτική εύνοια: **

Η προσωπική σας ζωή, δεν είναι όπως την θέλετε. Αυτό σίγουρα βαραίνει και εσάς. Κάντε τις πρακτικές αλλαγές σας άμεσα. Οι μέρες των Διδύμων, θα σας δώσουν μια παραπάνω δυναμική έτσι ώστε να απομακρύνετε όποιον και ότι δεν σας ταιριάζει. Ωστόσο όλα αυτά που σας λέει ο άνθρωπος σας, είναι αληθή. Θα πρέπει τώρα και εσείς, να κάνετε μια υπομονή, έτσι ώστε να δείτε και από την πλευρά του τις ανάλογες πράξεις. Μέχρι τότε, δώστε μια παραπάνω βαρύτητα στα οικονομικά – εργασιακά σας.

Τοξότης: Ερωτική εύνοια: **

Όλα αυτά που σας έχουν τάξει και υποσχεθεί, σίγουρα έχουν αργήσει πολύ. Τώρα που οι όψεις του σύμπαντος είναι συμμαχικές πάνω στο ζώδιο σας, και εσείς θα αρχίσετε να διαπιστώνετε και να βλέπετε πρακτικές λύσεις, σε υποθέσεις αισθηματικές που τόσο καιρό σας πληγώνουν. Ο άνθρωπος σας, που ήταν χαμένος το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα σας προτείνει πολλά και καινούργια πράματα για την κοινή σας πορεία. Επανασυνδέσεις, λύσιμο οριστικό με το παρελθόν, προτάσεις γάμου – συγκατοίκησης αλλά και διάθεση για νέα οικογένεια είναι στα προσεχώς. Μην ξεχάσετε και τους φίλους – παρέες σας, που επιθυμούν την καλή σας παρουσία.

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

Αιγόκερως: Ερωτική εύνοια: **

Όλα αυτά που έχετε ευχηθεί – ζητήσει, θα γίνουν πραγματικότητα και με την βοήθεια του ανθρώπου σας. Είσαστε μέσα σε μια συμπαντική εύνοια που αισθηματικά ζητήματα και οικονομικά, θα σας λύσουν πια τις όποιες ανασφάλειες. Οι χωρισμένοι σύντροφοι – σύζυγοι θα ξανασμίξουν, αλλά και οι μόνοι – εργένηδες στο πρόσωπο κάποιου φίλου – συνεργάτη, θα βρουν τον επόμενο μεγάλο έρωτα τους. Αλλαγές θετικές σας πλησιάζουν και σε περιουσιακά –νομικά ζητήματα.

ζωδια-88

Υδροχόος: Ερωτική εύνοια: ***

Είσαστε μέσα σε όλα και αυτό δημιουργεί πάθη και έρωτες στο διάβα σας. Αυτό θα δώσει μια σημαντική γνωριμία στους ελεύθερους – χωρισμένους, που θα εξελιχθεί ταχύτατα σε δυνατή αγάπη. Το σύμπαν σας χρωστάει εσάς, πολλά. Σε αυτά να περιμένετε χρήμα και επαγγελματική δικαίωση. Εσείς, που έχετε ποικίλα προβλήματα με τον άνθρωπο σας, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε. Ο ίδιος θα κάνει την προσωπική του προσπάθεια, για να σας ζεστάνει και πάλι την καρδιά. Κάποιοι, θα έχουν νεότερα από μια παλιά τους παρελθοντική ιστορία, που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν πια με λογική.

Ιχθείς: Ερωτική εύνοια: ***

Πολλά τα λόγια που θα ακούσετε. Εσείς κρατήστε μικρό καλάθι. Είστε από τα πιο σοφά ζώδια του κύκλου. Αυτό είναι και κάτι που θα σας προστατέψει από τα λάθη και τα αταίριαστα άτομα. Όλο το επόμενο διάστημα και μέσα στο Καλοκαίρι, εσείς θα είστε το πιο φωτισμένο ζώδιο… που τελικά θα βρει την αγάπη της ζωής του. Σε καλό και θετικό κλίμα θα κινηθούν και οι εν σχέση, που μέσα από την οικονομική πια σταθερότητα, θα πάρουν μόνιμες αποφάσεις για επισημοποιήσεις με τον άνθρωπο τους.

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας