Ερωτικό Ταρωσκόπιο για όλα τα ζώδια – Αύγουστος

kartes-taro

Ερωτικό Ταρωσκόπιο για όλα τα ζώδια – Αύγουστος

Ο αγαπημένος μήνας, των διακοπών και όχι μόνο πλησιάζει και βάζει ερωτικά διλλήματα σε όλα τα ζώδια για την προσωπική τους ζωή…!

Προβλέψεις για όλους:

 

Κριός: Η ΔΥΝΑΜΗ
Πολλά τα απωθημένα που έχετε μέσα στην καρδιά σας, για ένα πρόσωπο, που σίγουρα σας θέλει, αλλά σας το ‘παίζει’ δύσκολος. Τα καλύτερα είναι μπροστά σας. Από τις επόμενες ημέρες, θα υπάρξει χρήμα, καλή διάθεση και πολλές αφορμές για να γίνετε ζευγάρι με τα άτομο που επιθυμείτε. Η εποχή θα δώσει αφορμές και στους χωρισμένους!
Ερωτικό διάστημα: 05 -14 / 08

zodia-taro-45

Ταύρος: Η ΣΕΛΗΝΗ
Μπορεί μέχρι τώρα το Καλοκαίρι, να μην σας έχει δώσει ακόμη τις ευκαιρίες, για να βρείτε έναν νέο άνθρωπο, αλλά το μόνο βέβαιο, είναι ότι ο επόμενος μήνας, έχει εκπλήξεις για όλους. Πολλά τα φλερτ που θα σας έρθουν από τον κοινωνικό και εργασιακό σας κύκλο. Σε όλα αυτά, κάποια είδηση θα σας έρθει, από μια πιο παλιά σας γνωριμία, που σας ψάχνει… ή θα την συναντήσετε και πάλι στον ταξιδιωτικό σας προορισμό.
Ερωτικό διάστημα: 03 -10 / 08

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δίδυμοι: Ο ΗΛΙΟΣ
Όλα τα καλά που απολαμβάνετε, θα πολλαπλασιαστούν και θα σας κάνουν να έχετε μια πιο καλή ψυχολογία, που θα την περάσετε με τον τρόπο σας, και μέσα στον δεσμό σας. Είστε το ζώδιο, που μέχρι να λήξει αυτό το ιδιαίτερο Καλοκαίρι, θα έχετε μεγάλη οικονομική δύναμη, ξεκαθαρισμένα αισθηματικά και πολλές ευκαιρίες στα επαγγελματικά – επενδυτικά σας προγράμματα.
Ερωτικό διάστημα: 06 -11 / 08

Καρκίνος: ΤΟ ΑΡΜΑ 3
Είσαστε λίγο χαμένοι και μπερδεμένοι, με όλα αυτά που γίνονται μέσα στην ερωτική σας ζωή. Σίγουρα φέρετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης, για την ανοχή και την αδικαιολόγητη υπομονή σας. Ο άνθρωπος σας, δεν συνάδει με τις δικές σας επιθυμίες. Εσείς είστε μέσα στα παράπονα για την αδιαφορία του. Ενεργοποιηθείτε και βρείτε τι είναι καλύτερο πια για εσάς.
Ερωτικό διάστημα: 02 -12 / 08

Λέων: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ
Εσάς σας κοιτούν όλοι, και θέλουν να σας πλησιάσουν, είτε σε ερωτικό… είτε σε φιλικό επίπεδο. Από την πλευρά των αισθηματικών σας, θα πρέπει να κάνετε κάτι περισσότερο, από το απλά να κοιτάτε και να περιμένετε παθητικά, να έρθουν οι πρωτοβουλίες από την άλλη μεριά. Οι μόνοι, θα έχουν καινούργιες επαφές, που σίγουρα δεν θα τις αφήσουν έτσι απλά να φύγουν.
Ερωτικό διάστημα: 07 -14 / 08

Παρθένος: Ο ΚΟΣΜΟΣ
Εσείς και η αυστηρότητα σας, ίσως και κάποιες φορές, να βάζετε ένα μεγάλο στοπ – εμπόδιο, σε κάποιους, που τους αρέσετε, αλλά δεν βρίσκουν τον τρόπο, να σας κερδίσουν…! Όπως και να είναι να τα πράματα, εσείς προετοιμαστείτε, για μεγάλες αλλαγές και πάνω από όλα …ευτυχισμένη συνέχεια σε ότι – όποιον και να επιλέξετε.
Ερωτικό διάστημα: 08 -17 / 08

Ζυγός: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
Η τύχη και το σύμπαν θα σας τα προσφέρει όλα απλόχερα πλέον, αυτόν τον νέο μήνα! Έρωτες, οικονομική άνεση αλλά και πισωγυρίσματα από το παρελθόν, θα στρωθούν στα πόδια των Ζυγών. Σκεφτείτε και αυτήν την φορά, μέσα σε λογικά χρονικά πλαίσια, πάρτε τις αποφάσεις σας. Πολλά και τα ταξίδια, που θα προκύψουν!
Ερωτικό διάστημα: 04 -11 / 08

Σκορπιός: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ
Είσαστε ήδη σε ανάμεικτες σκέψεις, για αυτά που θέλετε να πείτε – συζητήσετε με τον άνθρωπο σας. Εσείς από την δική σας την μεριά, δεν έχετε βαρίδια στο παρόν και στο παρελθόν σας, κάτι που όμως δεν συμβαίνει και στην άλλη πλευρά, με αποτέλεσμα η σχέση σας να μην είναι ισότιμη. Όπως να έχουν τα πράματα, ακούστε τις απαντήσεις και αποφασίστε.
Ερωτικό διάστημα: 11 -18 / 08

zwdia-fotia

Τοξότης: Ο ΤΡΕΛΟΣ
Είσαστε σε μια λογική τρεξίματος, να τα προλάβετε όλα και να τους έχετε όλους ικανοποιημένους. Αυτό βέβαια, σας κάνει να χάνετε κάποια πράματα από την καθημερινότητα σας, αλλά είναι μόνο προσωρινό. Εσείς που είσαστε ένα βήμα πριν τις δεσμεύσεις τις αισθηματικές, καλό θα ήταν να φέρετε πρώτα σε μια ισορροπία τα οικονομικά σας, αλλά και τις εκκρεμότητες σας από το πρόσφατο παρελθόν.
Ερωτικό διάστημα: 05 -14 / 08

Αιγόκερως: Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ
Όλα στα φως! Αυτό είναι το μότο σας, για αυτόν τον καιρό. Είσαστε σε μια φάση μεγάλων αλλαγών, που το μόνο που ζητάτε είναι την αλήθεια σε καταστάσεις αι πρόσωπα. Πιο συγκεκριμένα, αυτά που έχετε συζητήσει με τον άνθρωπο σας, θα αρχίσουν να γίνονται πραγματικότητα … που θα σας δικαιώσει για την υπομονή και ευκαιρίες που του έχετε δώσει.
Ερωτικό διάστημα: 09 -17 / 08

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Υδροχόος: Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ
Μπορεί στο τώρα, να βιώνετε μια γαλήνια και χαλαρή μοναξιά, αλλά από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, του Αυγούστου αυτό θα αλλάξει. Μια νέα προσωπικότητα, θα σας τραβήξει την προσοχή, και θα σας πολιορκήσει έντονα. Αυτό σε κάποιους θα είναι και το κλικ, που θα τους βάλει και πάλι μέσα σε έναν νέο έρωτα. Ίσως και μόνιμη σχέση.
Ερωτικό διάστημα: 04 -10 / 08

Ιχθείς: Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ
Όλα έχουν το όριο τους. Εσείς έχετε κάνει τα προγράμματα σας, και δεν πρόκειται να τα αλλάξετε για κανέναν. Αυτός που σας θέλει και μπορεί να συμβαδίσει μαζί σας, θα το κάνει. Όλα τα άλλα, είναι δικαιολογίες, που δεν σας αφορούν. Ακόμη και νέοι έρωτες, θα σας διασταυρώσουν, εσάς τους προσφάτους χωρισμένους! Απολαύστε την καλή εποχή.
Ερωτικό διάστημα: 09-12 / 08

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις