Ερωτοσκοπιο10/02 Τετάρτη ωροσκοπιο

sxeseis-sagapw

Ερωτοσκοπιο10/02 Τετάρτη ωροσκοπιο

σεληνη σε γέμιση 02 ημερων

ωροσκοπιο – Κριός : Δικαιούστε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας, και πιθανόν αυτό μην γίνει άμεσα αντιληπτό από τον άνθρωπο σας που θα πάρει λάθος τις προθέσεις σας. Πολλά αυτά που πρέπει να ισορροπήστε και μέχρι τις 15-02 που ο κυβερνήτης των επικοινωνιών, θα κινηθεί στο επόμενο ζωδιο.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος : Δεν είστε απόψε και στην καλύτερη φάση της ζωής σας, καθώς όλα σε θέματα καρδιάς σας έχουν απογοητεύσει. Για τους γεννημένους του τελευταίου δεκαημέρου θα υπάρξουν προτάσεις για ερωτική επικοινωνία… ίσως και με παλαιότερη γνωριμία… ρίξτε μια ματιά!
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Όλες οι όψεις του Κυβερνήτη σας με τον Κρόνο που εισέρχεται στον Υδροχόο, σας δίνουν την δυναμική να εμπλακείτε από σήμερα και μέχρι τις 18-02 σε ένα παιχνίδι ερωτικού κυνηγιού, προς τα άτομα που σας έχουν μαγνητίσει.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Εκφραστείτε χωρίς περιορισμό, για όλα αυτά που σας ενοχλούν μέσα στην ερωτική σας σχέση. Οι ελεύθεροι τις βραδινές ώρες ίσως έχουν ερωτική πολιορκία από άτομο που ανήκει, εδώ και χρόνια, στους κοινωνικούς – φίκους κύκλους. Αποφύγετε τις υπερβολές γενικότερα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Λέων: Δεν υπάρχει διάθεση υποχώρησης με τον σύντροφο που σας έχει πληγώσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ωστόσο για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου προσπαθήστε να μην είστε επιθετικοί στις αντιδράσεις σας… ιδίως με τα άτομα που έχετε υπάρξει ερωτικό ταίρι.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Παρθένος: Οι επόμενες ώρες- μέρες θα σας βάλουν σε μια άριστη ψυχολογία, προκειμένου να διεκδικήσετε την αγάπη του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Οι γεννημένοι του μεσαίου 10ημέρου θα μπορέσουν να έρθουν πιο κοντά επιτέλους στον σύντροφο τους και να κάνουν τα πλάνα τους.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Μια μέρα ίσως αρκετά αντιφατική που θα κάνει τους περισσότερους αέρηδες να θελήσουν να απομονωθούν στην δουλειά – σπίτι τους. Για όσους έχουν βρει νέο έρωτα, θα δουν έκφραση συναισθημάτων που θα τους εκπλήξουν ευχάριστα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Όλη η μέρα θα είναι γεμάτη με κόσμο, καινούργιες επαφές και γνωριμίες, που θα σας αναπτερώσουν την ψυχολογία. Η πλειοψηφία των Σκορπιών, που είναι σε διαδικασία επανένωσης – επικοινωνιακής διάθεσης, πιθανόν να έχει θετικά αποτελέσματα σχετικά σύντομα.

Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Μην μένετε παθητικοί και βουβοί στις εξελίξεις που υπάρχουν στην αισθηματική σας ζωή. Οι όψεις του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, θα δώσουν την ευκαιρία σε όλους τους Τοξότες, να ξεκαθαρίσουν το σκοτεινό τοπίο σχετικά εύκολα και χωρίς άλλες αναβολές.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Δώστε και άλλο χρόνο στην αισθηματική σχέση σας, που τις τελευταίες ημέρες – εβδομάδες έχει κάνει στάση!. Οι διαπληκτισμοί και οι περιττές λεκτικές κόντρες έχουν απομακρύνει τους Αιγόκερους, από την συντροφική θαλπωρή. Οι ελεύθεροι θα έχουν καινούργιες γνωριμίες.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να διασταυρωθείτε με μια παλιά σας αγάπη-σύζυγο, σήμερα ή τις προσεχείς ημέρες. Οι πλανητικές και μοιραίες όψεις του Ερμή με τον Άρη προς τον οίκο σας, θα δώσουν ευκαιρίες σε ερωτικές καταστάσεις να βρουν τον δρόμο τους…. ακόμα και προς την μόνιμη επανασύνδεση.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Καθυστερήσεις θα αντιμετωπίσουν οι περισσότεροι Ιχθείς, σήμερα και μέχρι την Κυριακή, πάνω σε θέματα προσωπικών συναντήσεων και επικοινωνιών. Οι όψεις του Ποσειδώνα και του Άρη δίνουν έναν παραπάνω ρομαντισμό στην ατμόσφαιρα… και ιδίως τους συντρόφους έχουν ήδη απομακρυνθεί
Ευκαιρίες αγάπης:***

• Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με
προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

tarw-wroskopio-4