Ευνοϊκές και δύσκολες ημέρες Απρίλιου ’17

SONY DSC

Ευνοϊκές και δύσκολες ημέρες Απρίλιου ’17

Ο Απρίλιος έρχεται με ορμή – αλλαγές αλλά και με τις καλύτερες αστρολογικές όψεις για όλα τα ζώδια. Αυτό θα βοηθήσει να παρθούν αποφάσεις για επανασύνδεση αλλά και οικονομικές εξελίξεις.

Αναλυτικά για όλους:

 

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός – Λέων – Τοξότης
Όλα αυτά τα νεύρα που έχετε μαζέψει από τον Μάρτιο, δεν θα πρέπει να τα περάσετε και μέσα στον Απρίλιο. Σίγουρα πολλά τα λάθη που έγιναν από όλες τις πλευρές, αλλά στο τώρα και με τόσο καλές όψεις της Αφροδίτης και του Άρη, εσείς μπορείτε να ισορροπήστε αισθηματικά αλλά και οικονομικά θέματα. Ξεκινήστε το λοιπόν.
Ευνοϊκές ημέρες: 04, 06 και 11 Απρίλιου
Δύσκολές ημέρες: 08, 10 και 17 Απριλίου

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια της Γης: Ταύρος – Παρθένος – Αιγόκερως
Εσείς είστε οι τυχεροί της επόμενης εποχής, που μπορείτε πλέον να πείτε με σιγουριά ότι έχετε βρει τον άνθρωπο που συμπληρώνει την καρδιά σας. Πολλά τα νέα και από το παρελθόν, για όσους ζητούν, να τα ξαναβρούν με κάποια παλιότερη τους αισθηματική ιστορία. Μέχρι τότε, κοιτάξτε πιο προσεχτικά τα οικονομικά και τα εργασιακά σας.
Ευνοϊκές ημέρες: 05, 07 και 12 Απρίλιου
Δύσκολές ημέρες: 02, 08 και 15 Απριλίου

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι – Ζυγός – Υδροχόος
Εσείς και με τόσους ανάδρομους πλανήτες μέσα στον Απρίλιο, θα έχετε μια ασταμάτητη ροή ανθρώπων, στην καθημερινότητα σας. Αυτό δεν εξαιρεί το παρελθόν σας, που μάλλον ακόμη δεν σας έχει ξεπεράσει. Οι νέοι έρωτες θα έχουν την σφραγίδα της ισχυρής πανσελήνου στις 12 / 04, που σύντομα θα γίνουν δυνατή και μεγάλη αγάπη. Εργασιακά θα έχετε ευχάριστες προτάσεις.
Ευνοϊκές ημέρες: 03, 04 και 10 Απρίλιου
Δύσκολές ημέρες: 07, 11 και 19 Απριλίου

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος – Σκορπιός – Ιχθείς
Μη βάζετε στοίχημα με την μοναξιά σας, θα το χάσετε. Ο Απρίλιος, σας έχει εκπλήξεις, που θα διαγράψουν οριστικά κάθε πόνο από την καρδιά σας, αλλά και κάθε κακή – άδικη ανάμνηση από το μυαλό σας. Πολλά και τα ξεκαθαρίσματα σε πολλούς, που μπλέχτηκαν σε τρίτα δίχτυα. Επίσης, μια μερίδα των πύρινων ζωδίων, θα έχει ικανό πια χρήμα, για να αλλάξει ακόμη και τόπο που μένει.
Ευνοϊκές ημέρες: 05, 08 και 18 Απρίλιου
Δύσκολές ημέρες: 09, 17 και 20 Απριλίου