Ευνοϊκές και δύσκολες ημέρες για τον Φεβρουάριο

erwtas-xwris-antapokrisi

Ευνοϊκές και δύσκολες ημέρες για τον Φεβρουάριο

Ο κρύος Φεβρουάριος, είναι ένας ιδιαίτερος μήνας, από πλευράς αστρολογικών όψεων για τα περισσότερα ζώδια. Από την ισχυρή του πια θέση ο Άρης, θα δώσει μια παραπάνω τόλμη σε υποθέσεις ερωτικών, που είχαν μείνει σταματημένες και παρατημένες στην τύψη τους. Τα οικονομικά θα αποδώσουν τα καλύτερα …και σε μικρό χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια :

 

Οι Λέοντες και οι Τοξότες έχουν πολλές εκκρεμότητες που άμεσα και μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, θα πρέπει να επισπεύσουν τις λύσεις. Πολλές και οι επανασυνδέσεις σε επίπεδο αισθηματικών, που όμως και για καλή σας τύχη …θα έρθουν, από την άλλη πλευρά!
Ευνοϊκές ημέρες: 05 και 19 Φεβρουαρίου
Δύσκολες ημέρες: 08 και 24 Φεβρουαρίου

zodia-taro-45

Για τους μονίμους χαρούμενους Διδύμους και τους μελό Καρκίνους, όλα τείνουν αυτόν τον νέο μήνα, να τους δικαιώσουν. Είστε από τα πιο καλά παιδιά του ζωδιακού κύκλου, και όλοι σας αγαπούν. Αυτό θα το δείτε σαν πρακτικό αποτέλεσμα, σε επίπεδο ερωτικών επανα-προσεγγίσεων αλλά και οικονομικής σταθερότητας, πάντα μέσα από τις προσπάθειες σας.
Ευνοϊκές ημέρες: 02 και 10 Φεβρουαρίου
Δύσκολες ημέρες: 05 και 22 Φεβρουαρίου

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς οι Κριοί και οι επίσης άτακτοι Σκορπιοί, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, που τα άστρα είναι φιλικά προς εσάς, θα πρέπει να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, για τον άνθρωπο που έχετε στην ερωτική σας καθημερινότητα. Αν τελικά δεν θέλετε άλλη κοινή πορεία, το καλύτερο θα ήταν να το πείτε και να απομακρυνθείτε….άμεσα.
Ευνοϊκές ημέρες: 03 και 11 Φεβρουαρίου
Δύσκολες ημέρες: 04 και 23 Φεβρουαρίου

Η σκληρή στάση που έχετε δεχτεί εσείς οι Υδροχόοι, από τον άνθρωπο σας, σίγουρα σας έχει παγώσει την καρδιά. Σκεφτείτε και χωρίς άλλους συναισθηματισμούς, παρά μόνο την τετράγωνη λογική σας, πράξτε πρώτα με γνώμονα το δικό σας συμφέρον.
Ευνοϊκές ημέρες: 07 και 14 Φεβρουαρίου
Δύσκολες ημέρες: 02 και 20 Φεβρουαρίου

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

Για τα μονίμως ερωτευμένα παιδιά της Αφροδίτης, τους Ταύρους και τους Ζυγούς, ο καινούργιος μήνας, είναι απλά εξαιρετικός. Νέοι έρωτες αλλά και διάθεση για επανασυνδέσεις, είναι στο μενού. Εσείς απλά κάντε τις σωστές πλέον επιλογές.
Ευνοϊκές ημέρες: 01 και 11 Φεβρουαρίου
Δύσκολες ημέρες: 09 και 21 Φεβρουαρίου

Οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι, μπορούν να πάρουν πια μια βαθιά ανάσα. Είναι πολλά τα αστρολογικά γεγονότα, που θα σας υποστηρίξουν σε όλα αυτά που ζητάτε να ολοκληρωθούν μέσα στην σχέση σας. Η συμφιλίωση με τον άνθρωπο σας είναι απλά μερικές ημέρες μακριά.
Ευνοϊκές ημέρες: 04 και 18 Φεβρουαρίου
Δύσκολες ημέρες: 08 και 27 Φεβρουαρίου

Για τους Ιχθείς, είναι μόνο θέμα αναμονής. Έχετε πολλές όψεις καλές επάνω στον ζωδιακό σας οίκο, που σας κάνει πολύ πιο γοητευτικούς, αλλά και τυχερούς στα οικονομικά σας δρώμενα. Κυνηγήστε τα καλύτερα.
Ευνοϊκές ημέρες: 07 και 15 Φεβρουαρίου
Δύσκολες ημέρες: 06 και 23 Φεβρουαρίου

Ευνοϊκές και δύσκολες ημέρες για τον Φεβρουάριο