Ζωδια Αυγουστος 2017

zwdia-erwtikes-21-7-14

Ζωδια Αυγουστος ο Ηλιος στο ζωδιο του Λεοντα

Το Φως σας θέλει να λάμψει – Αφήστε το να λάμψει! Αφήστε το να κάνει λαμπερή τη ζωή σας και τη ζωή των άλλων!

Μπαίνουμε στην εποχή του χρόνου που ο Ήλιος μπαίνει στον Λέοντα. Καθώς ο Ήλιος στην αστρολογία κυβερνά τον Λέοντα, αυτό το μήνα θα είναι σαν να έχουμε τον Ήλιο επί δύο.

Και όπως ακριβώς και ο κυβερνήτης της στη μέση του καλοκαιριού, η ενέργεια του Λέοντα θέλει να είναι στο «επίκεντρο», με τα φώτα της δημοσιότητας να λάμπουν πλήρως και έντονα πάνω στην έκφραση της.

zodia-taro-45

 

Ο Λέων είναι η ενέργεια του ηθοποιού στον ζωδιακό κύκλο, καθώς οι περισσότεροι από αυτούς καταφέρνουν να είναι ή να γίνονται το κέντρο της προσοχής στη ζωή τους. Πολλοί Λέοντες ή τα άτομα με ισχυρή επιρροή από τον Λέοντα στον χάρτη τους λαμβάνουν την προσοχή φυσικά ή αυτόματα με την παρουσία τους και μόνο. Ωστόσο, οι περισσότεροι Λέοντες δεν συνειδητοποιούν (πλήρως) ότι έχουν αυτή τη δύναμη και την παρουσία και περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους ζητώντας αναγνώριση.

Υπάρχουν πάντα δύο εκφράσεις της ενέργειας οποιουδήποτε ζωδίου. Όταν η αυτογνωσία, ο αυτοσεβασμός και η αγάπη για τον εαυτό είναι παρόντα, η έκφραση της ενέργειας ενός ζωδίου είναι συχνά υγιής και επικροτεί τη ζωή. Όταν αυτά τα στοιχεία απουσιάζουν, η ανθυγιεινή και τοξική έκφραση τείνει να σηκώνει το άσχημο κεφάλι της.

zodia-astra-tarot

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν χαρακτηριστικά που όλοι οι Λέοντες έχουν από κοινού: η γενναιοδωρία, η αφοσίωση, η υπερηφάνεια, η λάμψη, η δημιουργικότητα, η ευχαρίστηση. Το πώς αυτά τα χαρακτηριστικά αποδίδουν καρπούς στην έκφραση ενός ατόμου είναι αυτό που μεταβάλλεται.

Όταν είναι ανθυγιεινή, η γενναιοδωρία του Λέοντα έρχεται μαζί με χορδές προσδοκίας. Η αφοσίωση έρχεται με την προσδοκία της υποτέλειας στην κάθε αίτηση του Λέοντα, η υπερηφάνεια γίνεται αλαζονεία και κάνει κάθε θέμα θέμα αναγνώρισης, η δημιουργικότητα χρησιμοποιείται για να χειραγωγηθούν οι άλλοι. Η απόλαυση ή / και η προώθηση μοιράζεται ή δίνεται στους άλλους με κάποιο κόστος. Αυτοί που έχουν Ήλιο στον Λέοντα και οι έντονα επηρεασμένοι από τον Λέοντα μπορεί να έχουν μια ισχυρή αίσθηση δικαιώματος, σαν οι άλλοι να πρέπει να τους σέβονται ή να εξυπηρετούν και να παρακολουθούν τις ανάγκες τους πάνω απ’ όλα.

zwdia-taro-astra

Αυτές οι σκοτεινές εκφράσεις της ενέργειας του Λέοντα συχνά προκύπτουν όταν οι Λέοντες επιδιώκουν να απορροφήσουν το φως των άλλων, ρουφώντας το Φως και τη Ζωή από τους άλλους. Το κάνουν αυτό όταν αποτυγχάνουν να αναγνωρίσουν τη λαμπρότητα που ήδη έχουν μέσα τους και την αναζητούν στους άλλους. Μέχρι να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν ήδη αυτό που ψάχνουν μέσα τους, κανείς ποτέ δεν θα είναι σε θέση να τους δώσει αρκετή.

Όταν είναι υγιής, η γενναιοδωρία του Λέοντα είναι ελεύθερη και ανοιχτή, χωρίς προσδοκία επιστροφής. Η αφοσίωση δίνεται επειδή πραγματικά συμπαθούν και φροντίζουν τους ανθρώπους. Η υπερηφάνεια παραμένει υπερηφάνεια. Η δημιουργικότητα είναι η ευκαιρία τους να λάμψουν το δικό τους μοναδικό Φως της έκφρασης τους και η ευχαρίστηση και η προώθηση έρχεται μέσα από την προσέλκυση της προσοχής στον εαυτό τους, έτσι ώστε να μπορούν να μοιραστούν το προσκήνιο ή να επικεντρώσουν τη λάμψη τους σε ανθρώπους και σκοπούς που τους ενδιαφέρουν.

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αυτοί με Ήλιο στον Λέοντα και οι έντονα επηρεασμένοι από τον Λέοντα άνθρωποι μπορεί να έχουν μια ζεστή, αισιόδοξη και ζωντανή ποιότητα πάνω τους και σπάνια περιμένουν από τους άλλους να τους λατρεύουν.

Οι Φωτεινές εκφράσεις της ενέργειας του Λέοντα συχνά βγαίνουν μόλις οι Λέοντες αναγνωρίσουν και λάμψουν το Φως τους και μοιραστούν απόλυτα τη μοναδική έκφρασή τους με τους άλλους και με τον κόσμο.

Σας θέτω τα ακόλουθα ερωτήματα:

Αναγνωρίζετε κάποιες από αυτές τις εκφράσεις σε άλλους ανθρώπους στη ζωή σας;

Αναγνωρίζετε κάποιες από αυτές τις εκφράσεις στον εαυτό σας;

Πώς σας κάνει το φως των άλλων να αισθάνεστε; Ευτυχισμένοι; Θυμωμένοι; Ζεστοί; Απογοητευμένοι; Ζωντανοί; Εξαντλημένοι;

Και πώς αισθάνεστε για τις δραστηριότητες που συμμετέχετε σε καθημερινή βάση; Ενεργοποιημένοι; Αδιάφοροι; Ενθουσιασμένοι; Τρομαγμένοι;

Και ποιον προσελκύει ή τραβάει στη ζωή σας ο εαυτός σας; Σας αρέσουν οι άνθρωποι που έρχονται στη ζωή σας; Απολαμβάνετε την παρέα τους;

zwdia

Ο λόγος που σας ρωτώ είναι επειδή το καταπληκτικό πράγμα της ενέργειας του Λέοντα είναι ότι όλοι την έχουν. Ακόμα κι αν μερικοί από μας έχουν περισσότερο ή λιγότερο από τους άλλους, όλοι έχουμε αυτό το Φως μέσα μας που θέλει βαθιά να εκφραστεί, που θέλει να

λάμψει και να μοιραστεί με τους άλλους. Περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο, η ενέργεια του Λέοντα δεν έχει μόνο την ικανότητα να λάμψει από εμάς, αλλά και να αντανακλάται πίσω σε εμάς.

Η πρόθεσή μου με αυτά τα ερωτήματα είναι να αναγνωρίσετε αυτά που σας τραβάνε ή / και τι αυτοί που προσελκύετε λένε για το πώς λάμπετε την μοναδική έκφραση του Φωτός σας.

Καθώς όλοι μας καλούμαστε να λάμψουμε το φως μας αυτή τη στιγμή, καλούμαστε επίσης να αναγνωρίσουμε πώς εμείς επιλέγουμε να λάμψει. Έχουμε την ευκαιρία να δούμε πώς οι άλλοι επιλέγουν να λάμψουν το φως τους, αλλά και με αυτόν τον τρόπο έχουμε επίσης την ευκαιρία να αναρωτηθούμε αν ψάχνουμε ή όχι κάτι στην έκφρασή τους για τον εαυτό μας.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, η ερώτηση είναι η ίδια: Γιατί ανεβαίνετε παράνομα στο βαγόνι του αστεριού κάποιου άλλου, όταν έχετε το δικό σας αστέρι, μέσα σας, που περιμένει για να λάμψει;

Με τον Ήλιο στον Λέοντα, τώρα είναι η ώρα σας να λάμψετε! Βγείτε εκεί έξω και γίνετε η πιο λαμπρή έκφραση του εαυτού σας που μπορείτε να γίνετε! Μόνο εσείς έχετε τη δύναμη να κάνετε τα αρνητικά, θετικά στη ζωή σας. Η επιλογή είναι δική σας.

Δείτε που πέφτει ο Λέοντας στον αστρολογικό σας χάρτη για σας καθοδηγήσει για το πώς να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια στο προσωπικό ταξίδι της ζωής σας.

zwdia-66