Ζωδια Α’ Τεταρτο Σεληνης Σκεψεις και Συναισθηματα

genia-paidiwn-indigo

ζωδια η σεληνη στους διδυμους

Ο Ήλιος στους Ιχθύες σχηματίζει τετράγωνο με την Σελήνη στους Διδύμους. Τα τέταρτα της Σελήνης αντιπροσωπεύουν την άμεση και οριστική αλλαγή. Αντιπροσωπεύουν ένα σημείο καμπής ή τη στιγμή της αλήθειας.

Οι Δίδυμοι ανανεώνουν το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου, βοηθώντας μας να ενσωματώσουμε την απόκοσμη σοφία με ένα επιστημονικό, συστηματικό τρόπο. Τα δίδυμα ζουν πίσω από το αναλόγιο, τροφοδοτούνται από την έκφραση. Δείτε με τι έχουν όλα να κάνουν γράφοντας / κρατώντας ημερολόγιο σε αυτό το τέταρτο της Σελήνης.

 

Αυτό το τέταρτο είναι ένας διαλογισμός. Οι Δίδυμοι πιάνουν τους Ιχθύες στα τέσσερα χέρια τους για μια προσεγμένη μετάφραση από το συναίσθημα στη σκέψη. Οι Δίδυμοι δεν ικανοποιούνται από τα αναπάντητα ερωτήματα. Οι Δίδυμοι μας ζητούν να ενσωματώσουμε πλήρως τα λόγια μας. Να φέρουμε σε ακινησία το μυαλό. Να γίνουμε ένα με το μυαλό. Είναι σημαντικό γιατί οι Δίδυμοι και οι Ιχθύες ξέρουν τι σημαίνει να καταναλώνονται εντελώς από τη λήθη. Ξέρουν την παράξενη ευδαιμονία της παράδοσης στην παραφροσύνη, στον εθισμό και στη φαντασία.

zodia-taro-45

Τα μυθικά δίδυμα είναι άνδρες, συχνά μοιράζονται την ίδια μητέρα, αλλά διαφορετικούς πατέρες. Επίσης, συχνά μπορεί το ένα δίδυμο να είναι αθάνατο, ενώ το άλλο άνθρωπος. Το τελευταίο αυτό στοιχείο έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί οι Δίδυμοι, παρά το γεγονός ότι είναι πανομοιότυποι, αγωνίζονται να γίνουν ένα. Μια διαρκής απόγνωση επιμένει.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ο Κάστωρ και ο Πολυδεύκης της ελληνικής και ρωμαϊκής μυθολογίας είναι τα δίδυμα από τα οποία πήραν το όνομά τους οι Δίδυμοι. Σε ένα μύθο, με τίτλο «Ο βιασμός των κορών του Λεύκιππου» ο Κάστωρ και ο Πολυδεύκης απαγάγουν, βιάζουν και αφήνουν έγκυες δύο αδελφές που έχουν αρραβωνιαστεί τα ξαδέλφια των διδύμων.

Δεν έχω σκοπό να αναστατώσω κανέναν και φυσικά δεν πιστεύω ότι ο μύθος αυτός αντιπροσωπεύει τους Διδύμους με οποιονδήποτε τρόπο. Η πρόθεσή μου είναι να βρω ή να δημιουργήσω μια καλύτερη ιστορία προέλευσης για τους Διδύμους, μία που να μην είναι εντελώς αποκρουστική και άδικη. Η αποδοχή αυτών των ιστοριών απενεχοποιούν τον βιασμό και την γυναικεία καταπίεση. Είμαστε πιο έξυπνοι για να πιστέψουμε αυτές τις απαρχαιωμένες ανοησίες.

zwdia-66

Ας τιμήσουμε τους Διδύμους, τους προστάτες των ελεύθερων, τα πνεύματα του ανέμου, αυτούς που ψάχνουν, τους φωτισμένους και ανήσυχους τσιγγάνους. Άλλα δίδυμα στην μυθική σφαίρα είναι: οι δίδυμοι θεοί της Ινδουιστικής θρησκείας, Νάρα και Ναραγιάνα, ο Ρωμύλος και ο Ρωμος της Ιταλία, οι δίδυμοι των Μάγια Xbalanque και Hunahpu και οι Ibeji της γιορούμπα που κατάγονται από τη σημερινή Νιγηρία. Έχουμε πολλές επιλογές.

Στις πρώτες πρωινές ώρες της 6ης Μαρτίου, η Σελήνη θα σχηματίσει τη συνήθη (μια φορά το μήνα) αντίθεσή της με τον Κρόνο στον Τοξότη. Ο Κρόνος είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος της Σελήνης. Είναι μια χαμηλής ενέργειας ημέρα που είναι καλύτερο να την περάσετε με ελάχιστη κοινωνική επαφή. Αργότερα το πρωί, επιστρέφει στο σπίτι της στον αστερισμό του Καρκίνου. Το απόγευμα της 7ης Μαρτίου, η Σελήνη έχει άλλη μία συνήθη αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

zwdia shmera

Η Σελήνη και ο Πλούτωνας είναι κάπως πιο φιλικοί με αστρολογικούς όρους, αλλά όταν βρίσκονται σε αντίθεση, ο Πλούτωνας στο παγωμένο φλερτ του Αιγόκερω υγροποιεί την αποφασιστικότητα της Σελήνης.

Αυτή είναι μια ταραχώδης και έντονη διέλευση, όπου αισθανόμαστε σε τέλμα, λαχανιάζουμε για να βρούμε αέρα. Θέματα του παρελθόντος και νευρώσεις έρχονται στην επιφάνεια, βαθιά κάτω από το συνειδητό μυαλό. Μοτίβα που άλλοτε είναι πολύ σκοτεινά για να τα δούμε έρχονται σε κοινή θέα.

zodia-99

Απεμπλακείτε αμέσως από όσα δεν μπορείτε να ελέγξετε. Να είστε επιφυλακτικοί με τις εκρηκτικές αντιπαραθέσεις και ιδιαίτερα προσεκτικοί αν / όταν αναλώνετε σεξουαλική ενέργεια. Λίγο πριν το μεσημέρι, στις 8 Μαρτίου, η Σελήνη μπαίνει στον Λέων. Για το τέλος, αλλά εξίσου σημαντικό, η Σελήνη ξαπλώνει στην Παρθένο νωρίς το απόγευμα της 10ης Μαρτίου και τότε είναι που η τρέλα της πανσελήνου αρχίζει!

Αυτό το τέταρτο της Σελήνης έχει συχνά ως αποτέλεσμα την εξουθένωση. Οι Δίδυμοι είναι ένα παιχνίδι αδιάκοπων ερεθισμάτων, ένα μαμούθ, μια δυνατή τουρμπίνα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65